reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

No to jak jestes to ZDROWIE :-D Za @ niech sie szybko skonczy i do dziela !!! :-)
w staraniu najbardziej mnie cieszy ta czesc starania sie.. potem jak juz sie zafasolkuje to roznie bywa chce sie uwazac i takie tam.. a teraz przynajmniej mozna sobie pozwolic.. ja mam krotkie @ wiec juz w 4dc mozna sie "starac"
przykro mi z powodu @ - taki miałaś ładny wykresik - Przytulam gorąco:-(
ziólka pij ale i piwko z nami wypij:-p
wiem wiem wykresik faktycznie piekny po ziolkach.. piwka sie napije a co sobie zalowac bede.. juz drugie pije..

reklama
Olu - przepraszam, żę wracam do tego, ale płakałam jak czytałam Twój blog - jakbym czytała o sobie - to zbliża:tak:

duzo duzo przytulasków dla ciebie...ja tez jak mam zły dzien to to wszystko wspominam..wyjmuje zdjecia USG i becze...tak sie oczyszczam.. i jest lzej...

Kochana, sorka ze pytam (mozliwe ze gdzies przeoczylam ) a co z Twoja @ ? Ciagle cisza?
Ja tez mam dola, ktory mi sie juz ciagle wieki wiec Ciebie rozumiem. Dziewczynki nas tu podniosa na duchu :sorry2:

No to jak jestes to ZDROWIE :-D Za @ niech sie szybko skonczy i do dziela !!! :-)

no nie mam @, a dzisiaj ranny test wyszedł negatywny takze z fasolinki nici...

wykopac cie z dola???czekaj czekaj tylko jakas tania łopatre na allegro znajde..

Olu - życzę Ci z całego serca, by się ten cykl po prostu przesunął i żeby jednak się udało:tak:

a ja dzis dostałam wiadomość od koleżanki, że urodziłą synka - 2 dni skurczy i zakończenie - cesraka, ale wszystko jest ok - Kubuś ma 3700 g i 54 cm:-)

gratulacje dla koleżanki:-)

A ja oglądam na dwójce "Kocham Cie Polsko" Hihi:tak::-D

ja też oglądam:-)lubie to oglądać:tak:

Kaprysia...proszę bardzo...piekna funkcjonalna łopata do wykopywania z dołów...tylko 21,41zł
ŁOPATA Z DREWNIANYM TRZONKIEM CG-TD-L COVAL (633381011) - Aukcje internetowe Allegro

29mm9zb.jpg

Olu - a zrobiłaś już ankietę do pracy?
Ja pisałam na aktach sądowych o przestępczości nieletnich i pamiętam, że te stosy dokumentów które pzrejrzałam to był koszmar - a najgorzej było potem to korelować:no:

ale do tej pory wiem co to test chi kwadrat ze statystyki;-)

Jesteście niemożliwe Dziewczyny :D:D:D

* * * *
Nic, Kochane, ja uciekam, bo mi siada bateria w kompie, a poza tym mam nadzieję na małe co nie co jeszcze dzisiaj, chociaż mój Małżon, jak co dzień jutro wstaje i 4:40 do pracki, ale kto wie? ;) Buziaki i do jutra!

Ostatnia edycja:
teraz jestem ciekawa co masz o Ktosiowej:wściekła/y:

No dobra, a co mi tam. Troszke powiem. To jeszcze z czasow, kiedy jej nie znalam:

" Chyba malolata, mozliwe ze niezbyt inteligentna. Hipokrytka, zmienia zdanie jak rekawiczki"

Po obejrzeniu jej fotek :

"
Tandetnie wyzywajace foty. Wyglad puszczalskiej z patologicznej rodziny. "

Pozniejsze notki to juz obelgi :szok: Sorka. Oczywiscie jej wyglad juz ocenialam z perspektywy mojego podejscia do jej osoby, czyli pozytywnie byc nie moglo :-D

Ale na przyklad o Marznixxx miam tak (co tez czesto cytuje) " pekna ja marzenie (...) Przeciepla osobka".

Romka- "slicznosci, widac ze w realu bysmy sie dogadaly swietnie, a jej m. dogadalby sie z moim towarzsytwem. Co bym dala, zeby jeszcze skoczyc w takie spodenki .."

Juz wiecej nie mowie :cool2:

Przyszla mama, to co mam se grob juz wykopac? Jeszcze prosze o gwozdzie do kompletu :p:p:p

No dobra, a co mi tam. Troszke powiem. To jeszcze z czasow, kiedy jej nie znalam:

" Chyba malolata, mozliwe ze niezbyt inteligentna. Hipokrytka, zmienia zdanie jak rekawiczki"

" Tandetnie wyzywajace foty. Wyglad puszczalskiej z patologicznej rodziny. "

Pozniejsze notki to juz obelgi :szok: Sorka. Oczywiscie jej wyglad juz ocenialam z perspektywy mojego podejscia do jej osoby, czyli pozytywnie byc nie moglo :-D

Ale na przyklad o Marznixxx miam tak (co tez czesto cytuje) " pekna ja marzenie (...) Przeciepla osobka".

Romka- "slicznosci, widac ze w realu bysmy sie dogadaly swietnie, a jej m. dogadalby sie z moim towarzsytwem. Co bym dala, zeby jeszcze skoczyc w takie spodenki .."

Przyszla mama, to co mam se grob juz wykopac? Jeszcze prosze o gwozdzie do kompletu :p:p:p

hehe no prosze jakie sobie notatki robimy:-D;-)

reklama

"
Tandetnie wyzywajace foty. Wyglad puszczalskiej z patologicznej rodziny. "

świetne - kochana szacun pełen:cool2:

Do góry