reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

ja nie mogę...ale to ta dziewczyna coś z głową miała żeby się pod ciężarną podszywać? nie no masakra...ok..koniec tematu

reklama
hahaha - jak Ty znosisz to, że ja jak piszę to za długo trzymam "alt" i mi np. wychodzi żę zamiast że;-)

Dobrze, że masz mdłości - będzie inteligentne dziecko:tak:
hmmm nie wiedziałam ze tak to sie ma :))) w takim razie mam nadzieje ze te mdłosci to z powodu ciązy a nie antybiotyków ;)

kochana...a rzygaj na zdrowie :) sama wiesz że w ciąży to dobry objaw :):-)

cieszę się że już dochodzisz do siebie

jak zaczne wymiotowac to bede o tym pamietac ku pokrzepieniu serca ;))

kobietki interesowałyscie moze becikowym co i jak i kiedy trzeba zalatwic?

właśnie doczytałam o makijażu kAROLI - ładnie wygląda - tylko drogi:no:

Haniu - ale masz wysoką tę prolaktynę - trudno - źle się będziesz czuła po bromku ale dasz radę dla fasolki - trzymam kciuki:sorry2:

Nosh i w co ja sie wkopalam :-D Powiem Wam, ze o laskach kotrych nie lubie mam najwiecej. Tych ktore lubie mam zazwyczaj krotko. O Tobie tez mam niestety malo : "Slodziak, raczej nie robi duzo bledow ort ( :-D jak szczerze to szczerze- mam jazde na tym punkcie/ ale sama tez czasem strzelam mega byki *). Luzik"

* ostatnio do mojej mamy na skypie walnelam "KtUry", moja mama sie pyta " ej przeciez Ty juz jestes analfabetka wtorna, moze wroc do polskiej podstawowki na miesiac czy dwa", hihihi. No wlasnie, bo tak mam przez matke!!!

Boże ja tez tak mam ! Czasem nie zauważę jakiegoś błędu ( najczęściej ą lub ę) i potem mi głupio. Kiedyś w jakimś innym wątku laska napisał chyba z 10 zdań bez żadnych znaków. I pojechałam po niej chyba za ostro, ale nie wytrzymałam, bo nic z jej wypowiedzi przez te błędy nie zrozumiałam.

am sory...a wyjasni mi w ogole ktos kto to jest ktosiowa? bo mnie chyba jeszcze na forum nie bylo..

NIE! NIE! NIE! Nie wracajmy do Ktosiowej, bo zaś się wkurzę! Może ktoś delikatnie wytłumaczy, bo ja to choleryk jestem straszny...

wino mi się skończyło - M mi pomógł i nie ma już buteleczki - jak myślicie - otwierać nowe?

Ba! Też mi pytanie! Otwieraj! I już M nie dawaj!

Mnie rano mdliło dlatego na obiad zjadłam tylko zupe mleczną ale teraz znowu apetyt wrócił:-Da tak ogólnie to nie mam tak źle z mdłościami a wymiotów wogóle i tu się troche martwie bo wiem że jest tak że mają niektóre a niektóre nie ale wiem że jak są te mdłóści wymioty to jest oznaka że zarodek dobrze się rozwija itp.co boje się że u mnie coś nie tak jest:-(nie mogę się doczekać wtorku chce już zobaczyć usłyszeć czy z moją kochaną fasoką wszystko wporządku:tak:

Kochana co to za teoria? Mdłości nie są oznaką tego,że zarodek dobrze się rozwija! Ja prawie w ogóle nie miałam mdłości a ciąża była wręcz książkowa! Po prostu niektóre kobiety mają szczęście i brak mdłości, inne tego szczęścia nie mają!

milo to slyszec.. jak nie mam pewnosci jak sie jakies slowo pisze to wrzucam w google.. zawsze poprawi:)

a prop Ciebie i Hanki.. jak tutaj przyszlam.. bałam sie udzielac ze wzgledu na Was.. w senie wy takie rozgadane i w goole.. czytalam strona za strona z pytaniem zacytowala mnie ktora.. -ooo tak.. -uff ulżylo..

Nektarynko
ja tez tak miałam!
Cholera, teraz przez Kaprychę to mam jeszcze większą jazdę z tymi błędami! Po co się odzywała,że zwraca na to uwagę?

Nektarynko
ja tez tak miałam!
Cholera, teraz przez Kaprychę to mam jeszcze większą jazdę z tymi błędami! Po co się odzywała,że zwraca na to uwagę?
Tyyy one to jakies chyba dyktatorki.. uwaga wale literówki.. bo zaczyna działać piwko.. w każdym razie zawsze po czwartym mi było fajnie a teraz już dwa starczą..

reklama
Do góry