reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Olu - życzę Ci z całego serca, by się ten cykl po prostu przesunął i żeby jednak się udało:tak:

a ja dzis dostałam wiadomość od koleżanki, że urodziłą synka - 2 dni skurczy i zakończenie - cesraka, ale wszystko jest ok - Kubuś ma 3700 g i 54 cm:-)

Ale fajnie, będzie miała Kubulka :)))

Andziu, bardzo dziekuję za wsparcie..dzis jest ze mna wyjatkowo zle..i potrzebuje troche wsparcia i ciepla...
Maż sie martwi i jest wyjatkowo miły i czuły, nawet jak na niego..

reklama
Wiesz, bo ja zapominalska jestem. Starosc nie radosc wiec robie sobie notatki z tego co czytam. Tez na przyklad pisze dlaczego mnie ktos denerwuje a dlaczego kogos lubie :-D Wiem, nienormalna jestem. Mam tego dosc sporo. Najsmieszniejsze sa notatki o Ktosiowej na przyklad (zanim cala afera sie zrobila) :szok: Ale Wam nie powiem :cool2:
teraz jestem ciekawa co masz o Ktosiowej:wściekła/y:
Ale naskrobałyście przez te kilka chwil :-) Zaglądam, bo Małżon poszedł myju myju, więc mam chwilę. Widzę, że nieźle się wpasowałam, bo sączę piwko przy programie o tatuażach ;-)
witaj - nie miałyśmy się jeszcze okazji poznać - ale piwko to szybko nadrobi;-)
Ale fajnie, będzie miała Kubulka :)))

Andziu, bardzo dziekuję za wsparcie..dzis jest ze mna wyjatkowo zle..i potrzebuje troche wsparcia i ciepla...
Olu - przepraszam, żę wracam do tego, ale płakałam jak czytałam Twój blog - jakbym czytała o sobie - to zbliża:tak:

Kochana, sorka ze pytam (mozliwe ze gdzies przeoczylam ) a co z Twoja @ ? Ciagle cisza?
Ja tez mam dola, ktory mi sie juz ciagle wieki wiec Ciebie rozumiem. Dziewczynki nas tu podniosa na duchu :sorry2:

ja tez ja tez jestem..

No to jak jestes to ZDROWIE :-D Za @ niech sie szybko skonczy i do dziela !!! :-)

reklama
Andzia, mnie również miło poznać. Mam nadzieję, że szybko nadrobię zaległości u Was, bo dopiero od kilku dni tu zaglądam.

Do góry