reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Oczywiście dalej czytam zaległości:wściekła/y:

Lilu - jak tata znosi chemię - trzymam kciuki za to, by było dobrze:tak:

Niunia - jak relacje z M - nadal nie wie co mówi, czy jest bardziej domyślny?

Kankagan - doskonale rozumiem Twój strach - jak mi się w końcu uda zafasolkować to do 12 tygodnia popadnę w paranoję:no:

Nektarynko - i co z Twoim cyklem - jest fasolka?

Loree - witaj - jak rower się spisuje:sorry2:

zle...mocno zdołowana...i to nawet nie brakiem fasolki, bo tego sie spodziewałam...
dołuje mnie to że coś się dzieje z moim ciałem a nigdy tak nie było i poprostu nierozumiem tego..:-:)zawstydzona/y:

Olu - życzę Ci z całego serca, by się ten cykl po prostu przesunął i żeby jednak się udało:tak:

a ja dzis dostałam wiadomość od koleżanki, że urodziłą synka - 2 dni skurczy i zakończenie - cesraka, ale wszystko jest ok - Kubuś ma 3700 g i 54 cm:-)

No ladnie, zostawic Was na piec minut a tu juz pijacka impreza cala para, widze.

Loree, nie zapomnialam o Tobie. Nawet mam Cie tu na kartce w notatkach przed kompem. Przeciez Cie uBielBiam :-D
Wikula, dzieki za pozdrowionka.
Wiedze ze znowu powrocil nam watek AA :-):-D:-)

No ladnie, zostawic Was na piec minut a tu juz pijacka impreza cala para, widze.

Loree, nie zapomnialam o Tobie. Nawet mam Cie tu na kartce w notatkach przed kompem. Przeciez Cie uBielBiam :-D
Wikula, dzieki za pozdrowionka.
Wiedze ze znowu powrocil nam watek AA :-):-D:-)

bo to bardzo sympatyczny wątek;-)

ale co Ty masz za notatki przed kompem, że zapisałaś w nich Loree?

bo to bardzo sympatyczny wątek;-)

ale co Ty masz za notatki przed kompem, że zapisałaś w nich Loree?

Wiesz, bo ja zapominalska jestem. Starosc nie radosc wiec robie sobie notatki z tego co czytam. Tez na przyklad pisze dlaczego mnie ktos denerwuje a dlaczego kogos lubie :-D Wiem, nienormalna jestem. Mam tego dosc sporo. Najsmieszniejsze sa notatki o Ktosiowej na przyklad (zanim cala afera sie zrobila) :szok: Ale Wam nie powiem :cool2:

Ale naskrobałyście przez te kilka chwil :-) Zaglądam, bo Małżon poszedł myju myju, więc mam chwilę. Widzę, że nieźle się wpasowałam, bo sączę piwko malinowe przy programie o tatuażach ;-)

Spokojnego wieczoru :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny prosze o pomoc, maz odebral wyniki i z tego z GP mogl odczytac jest zle, 0% normalnej spermy, wysyla w poniedzialek list do specjalisty by on mogl stwierdzic czy mozemy miec dzieci.
kurczak szkoda ze nie ma bardziej rozpisanych wynikow.. lepiej zrobic w polsce.. tule mocno kochana
Dzięki Nektarynko, kochana jesteś. Faktycznie zaszkodzić, nie zaszkodzi, więc warto spróbować.
ja zakupilam 320gram.. i musze przysnac ze jest tego spooooora.. bede miala chyba na 4 cykle..
tak ostatnio wlasnie przegladalam co zakupilam i natchnelam sie wlasnie na to ze to tez na plamienia.. mam nadzieje ze pomoga.. poza tym mam mniejsze bóle, a w zasadzie tylko podczas @ a wczesniej mialam jeszcze 3-4 dni przed..

No tak- piątek, imprezy początek!
dołączam sie.. ciotka przyszla to moge sie browarem znieczulic..
No to dajesz malolata, "chlusniem bo usniem" :-D:-):-D Fajnie ze juz jestes, bo myslalam ze nas olalas :dry:
ja tez ja tez jestem..
No to ja otwieram swoje! E tam nie jestes malolata. Ja tez prawie 30 na karku a czuje sie na 18 ( czasami nawet na mniej).
ja tam mam 18 plus vat i tak do konca zycia..

Andzia, Kaprysia..ja mam piwko malinowe..mogę sie dołączyć do pijackiego wieczora?
smialo smialo.. dołączaj do nas
ale się popierdzieliły te cykle na wiosnę:no:
witaj Andziu dawno Cie nie widzialam.. caluski zasyłam

Ostatnia edycja:
Do góry