reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Olesiu - nie miej proszę złych myśli, główka do góry, na pewno nie jest tak źle jak myślisz!!

Kaprycha - dzięki za pozdrowionka od ciotki z wysp, ja też przesyłam pozdrowienia ze stolicy dolnegośląska:-)

Oczywiście pozdrowionka również dla wszystkich innych dziewczyn:-)

Żadna z was nie chce ode mnie tego podkładu Oriflame, najjaśnieszy kolor??? Bardzo fajny tylko dla mnie za jasny:sorry2: Chętnie oddam za darmo!!!

jestem padnięta po kolejnym dniu z bliźniaczkami, a dzisiaj przyjechała jeszcze do nas 11 letnia kuzynka, która chyba się czymś zatruła i zaczeła mi wieczorem zwracać (mam tylko nadzieję, że po pierwsze jej szybko przejdzie, a po drugie, że to nie grypa żołądkowa:sorry2:)

OluPM - widzę, że robiłaś test - przykro mi, że jednak nie ma fasolki - ale idź do lekarza chociaż niech wywoła @:-(

OluPM - widzę, że robiłaś test - przykro mi, że jednak nie ma fasolki - ale idź do lekarza chociaż niech wywoła @:-(

w poniedziałek chce iść...bo dzwoniłam dzisiaj do mojej kliniki i moj lekarz na urlopie a najwczesniej ktokolwiek wolny w poniedziałek popołudniu...:no:

reklama
Jestem u mnie była kumpela na kawce:-)
OLISIA kochana tule mocno:-(nie znam się na tym co nie pomogę ale powiem jedno niepoddawajcie się róbcie badania jeszcze raz może teraz będą zdrowsze plemniki niż tamte:tak:

Do góry