reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
musiałam się na chwilkę jeszcze w stanie trzeźwości utrzymać i Was opuścić bo był pan i badał nam wodę - wiem, że jest straszna, ale też wiem, że tacy ludzie chcą nam coś zaoferować do kupienia więc musieliśmy z M powalczyć i nie dac się zmanipulować:no:

teraz mogę się napić wina:tak:

t
o wlasnie mnie zastanawia jak moze byc wszystko w normie a brak normalnej spermy, nie wiem czy chodzi o budowe???

Z tego co napisalas to tak. Plemniki maja nieprawidlowa budowe: witka, glowka....Ale moga miec dobra morfologie stad mogl powiedziec, ze nie ma normalnej spermy, ale ruch jest prawidlowy

musiałam się na chwilkę jeszcze w stanie trzeźwości utrzymać i Was opuścić bo był pan i badał nam wodę - wiem, że jest straszna, ale też wiem, że tacy ludzie chcą nam coś zaoferować do kupienia więc musieliśmy z M powalczyć i nie dac się zmanipulować:no:

teraz mogę się napić wina:tak:
No to dajesz malolata, "chlusniem bo usniem" :-D:-):-D Fajnie ze juz jestes, bo myslalam ze nas olalas :dry:

to wlasnie mnie zastanawia jak moze byc wszystko w normie a brak normalnej spermy, nie wiem czy chodzi o budowe???
A czy Twoj m. byl sam w gabinecie, czy z Toba? Moze on w przyplywie emocji cos poprzekrecal? Koniecznie musisz zdobyc te wyniki. Lolitka i inne dziewczynki beda w stanie je zinterpretowac. Oj bido, to pewnie masz teraz mega stresiora :sorry2:

Dziewczyny prosze o pomoc, maz odebral wyniki i z tego z GP mogl odczytac jest zle, 0% normalnej spermy, wysyla w poniedzialek list do specjalisty by on mogl stwierdzic czy mozemy miec dzieci.

Olesia - ja nie rozumiem tego co napisałaś:zawstydzona/y:

jak to normalnej spermy 0% - to co jest w tym co badali - może chodzi jednak o ruchliwość plemników:sorry2:

przytulam mocno:-(

Kochanie...

Po pierwsze musicie powtorzyc wynik.....Bo wynik zalezy od "chwili"
Po drugie, jesli nasze zalozenia sa prawidlowe, ze walsnie to lekarz mial na mysli to nic sie z tym nie da zrobic. Nie ma lekow ani niczego ktore moga "naprawic" zolnierzyki :-(

No to dajesz malolata, "chlusniem bo usniem" :-D:-):-D Fajnie ze juz jestes, bo myslalam ze nas olalas :dry:

A czy Twoj m. byl sam w gabinecie, czy z Toba? Moze on w przyplywie emocji cos poprzekrecal? Koniecznie musisz zdobyc te wyniki. Lolitka i inne dziewczynki beda w stanie je zinterpretowac. Oj bido, to pewnie masz teraz mega stresiora :sorry2:

kochana moja - chciałam Ci przypomnieć, że mam 30 lat :wściekła/y:i jestem stateczną panią a nie małolatą;-)

już mam otwarte - białe winko:-p

reklama
Kochanie...

Po pierwsze musicie powtorzyc wynik.....Bo wynik zalezy od "chwili"
Po drugie, jesli nasze zalozenia sa prawidlowe, ze walsnie to lekarz mial na mysli to nic sie z tym nie da zrobic. Nie ma lekow ani niczego ktore moga "naprawic" zolnierzyki :-(

No nie zartuj? Nie ma niczego, co moze naprawic zolnierzyki? I co wtedy??

Olesia, trzymam kciuki ze Twojemu m. w przyplywie emocji sie wszystko pomerdalo i nie jest tak zle :no: Juz sie powtarzam normalnie :////
kochana moja - chciałam Ci przypomnieć, że mam 30 lat :wściekła/y:i jestem stateczną panią a nie małolatą;-)

już mam otwarte - białe winko:-p

No to ja otwieram swoje! E tam nie jestes malolata. Ja tez prawie 30 na karku a czuje sie na 18 ( czasami nawet na mniej).

Ostatnia edycja:
Do góry