olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
ze nie ma normalnej spermy ? i ze ruchliwosc w normie ?
to wlasnie mnie zastanawia jak moze byc wszystko w normie a brak normalnej spermy, nie wiem czy chodzi o budowe???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ze nie ma normalnej spermy ? i ze ruchliwosc w normie ?
t
o wlasnie mnie zastanawia jak moze byc wszystko w normie a brak normalnej spermy, nie wiem czy chodzi o budowe???
Z tego co napisalas to tak. Plemniki maja nieprawidlowa budowe: witka, glowka....Ale moga miec dobra morfologie stad mogl powiedziec, ze nie ma normalnej spermy, ale ruch jest prawidlowy
No to dajesz malolata, "chlusniem bo usniem" :-) Fajnie ze juz jestes, bo myslalam ze nas olalasmusiałam się na chwilkę jeszcze w stanie trzeźwości utrzymać i Was opuścić bo był pan i badał nam wodę - wiem, że jest straszna, ale też wiem, że tacy ludzie chcą nam coś zaoferować do kupienia więc musieliśmy z M powalczyć i nie dac się zmanipulować
teraz mogę się napić wina
A czy Twoj m. byl sam w gabinecie, czy z Toba? Moze on w przyplywie emocji cos poprzekrecal? Koniecznie musisz zdobyc te wyniki. Lolitka i inne dziewczynki beda w stanie je zinterpretowac. Oj bido, to pewnie masz teraz mega stresiorato wlasnie mnie zastanawia jak moze byc wszystko w normie a brak normalnej spermy, nie wiem czy chodzi o budowe???
Dziewczyny prosze o pomoc, maz odebral wyniki i z tego z GP mogl odczytac jest zle, 0% normalnej spermy, wysyla w poniedzialek list do specjalisty by on mogl stwierdzic czy mozemy miec dzieci.
No to dajesz malolata, "chlusniem bo usniem" :-) Fajnie ze juz jestes, bo myslalam ze nas olalas
A czy Twoj m. byl sam w gabinecie, czy z Toba? Moze on w przyplywie emocji cos poprzekrecal? Koniecznie musisz zdobyc te wyniki. Lolitka i inne dziewczynki beda w stanie je zinterpretowac. Oj bido, to pewnie masz teraz mega stresiora
Kochanie...
Po pierwsze musicie powtorzyc wynik.....Bo wynik zalezy od "chwili"
Po drugie, jesli nasze zalozenia sa prawidlowe, ze walsnie to lekarz mial na mysli to nic sie z tym nie da zrobic. Nie ma lekow ani niczego ktore moga "naprawic" zolnierzyki :-(
kochana moja - chciałam Ci przypomnieć, że mam 30 lat i jestem stateczną panią a nie małolatą;-)
już mam otwarte - białe winko