reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

starania się - watpliwości..

pieczarkowa z makaronem???? :szok:pierwsze slysze :-D no rzeczywiscie co region to inne zwyczaje:-)

praca ju prwie skonczona tzn koncze analize i zakonczenie musze napisac, poprawic wstep i bedzie gotowa, naszczescie ufff:sorry2:

No właśnie z makaronem! Wszystko tak jak u ciebie, tylko bez ziemniaków a potem dodaję makaron:tak::tak::tak:
Kochana ja pytałam o pracę w sensie zarobkowym:-D:-D:-D
Bo pisałaś,że twój M męczy cię ,żebyś coś swojego otworzyła.

reklama
ja w weekend mam zamiar dokonczyc juz magisterke, w poniedzialek pojechac zrobic badania...mam czas do 15.06 na oddanie pracy magisterskiej

No dobra dziewczynki, uciekam, bo moje dziecko własnie wstało. No i nici z wycieczki, bo strasznie się zachmurzyło. No chyba,że skoczymy na babskie zakupy póki tata w pracy:-D:-D:-D

No właśnie z makaronem! Wszystko tak jak u ciebie, tylko bez ziemniaków a potem dodaję makaron:tak::tak::tak:
Kochana ja pytałam o pracę w sensie zarobkowym:-D:-D:-D
Bo pisałaś,że twój M męczy cię ,żebyś coś swojego otworzyła.
o hehehhe a ja myslalam ze o dyplomowa:-D
no ciagle mysle, mysle nad otwarciem solarium, ale jeszcze musze to przemyslec.... a ty jaki masz biznesik?

dobra to ja na dzisiaj tez sie troszke obrobilam z moja inz. :-) tylko jeszcze dokonczyc tabelki 2 i rozdzial z glowy! a ma ok 30 str! :szok: to w zasadzie jest na tą chwile 1/3 pracy :-p jutro caly dzionek tez przy kompie kolezanka przyjedzie i bedziemy sleczec nad mapami do pracki :dry: ehh...
wkurzylam sie ciutek po rozmowie z P. bo gadalismy o jego wizycie u doktorki rodzinnej i ta mu zasugerowala ze dobrze jest zeby wstrzymac sie 3 miechy ze staraniami od odstawienia lekow jakich kolwiek (on czasami łyka przecizapalne i przeciwbolwe) a jak bylam u zdzi.... to mi nic nie powiedziala a sie pytalam! :wściekła/y: mam ja w D.... gorzej ze P. pewnie bedzie chcial sie wstrzymac! :-(

Pytałeście kilka stron wcześniej o podkłady ja mam do oddania podkład firmy oriflame Giordani (ta złota seria), ten najjaśniejszy kolor - porcelain (zamówiłam go jakiś czas temu przez pomyłkę, dla mnie jest za jasny). Jakby któraś chciała to piszcie, chętnie go oddam!!! Mam nadzieję, że którejś z was się przyda:-)

hihihi no piekny duuuzy sprzecior:-D to dla mnie i dla niego!!:-D:-D:-D
tak jak moj malz wraca z podrozy to tez zadnej zachety nie potrzebuje, a najlepiej jak wyjezdzamy na urlop to potrafimy po 2-3 razzy dziennie,i tak caly tydzien!! :tak: a jak tylko wracamy to dopieor jest jakas apokalipsa bo wystarcza 1-2 na tydzien:dry: dziwne te chlopy..:dry:
Nie przejmuj sie ...myślę że to normalne. W sumie jak M. wraca na krótko to prawie taki urlop jest u nas.:-) Jego na pewno. Ale w wakacje wracamy do normalności i nie serduszkujemy dwa razy dzinnie:-D

o hehehhe a ja myslalam ze o dyplomowa:-D
no ciagle mysle, mysle nad otwarciem solarium, ale jeszcze musze to przemyslec.... a ty jaki masz biznesik?
Ja też kiedyś o tym myslała. Nie to że dla swojej wygody, bo bywam na solarce nie często.ALe na to zawsze będzie klientela. Zwłaszcza że tato jest w Polsce coraz brzydze i trzeba się dosłoneczniać:-) wiele się mówi o szkodliwości dla skóry, ale mało kto się tym przejmuje
wkurzylam sie ciutek po rozmowie z P. bo gadalismy o jego wizycie u doktorki rodzinnej i ta mu zasugerowala ze dobrze jest zeby wstrzymac sie 3 miechy ze staraniami od odstawienia lekow jakich kolwiek (on czasami łyka przecizapalne i przeciwbolwe) a jak bylam u zdzi.... to mi nic nie powiedziala a sie pytalam! :wściekła/y: mam ja w D.... gorzej ze P. pewnie bedzie chcial sie wstrzymac! :-(
A ja myslę, że jakby tak słuchac wszystkich tych zakazów i nakazów to nie powinno się w ogóle zachodzić w ciąże. Ostatnio Loree też się dowiedziała od jednego gina różnych rzeczy, a drugi powiedział co innego.

reklama
Do góry