reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

że tez ja nie chodzę na studia...wczoraj była Owu, można by było skorzystać. Kolega mi proponował że pomoże jakby co, ale nie skorzystałam.:D:D:D
no i widzisz co cie ominelo??

ja mam swietnych chlopakow w grupie, wiekszosc mlodszych ode mnie ale kiedys podczas luźnje gadki stwierdzili wszyscy zgodnie ze zawsze chętnie mi pomoga w tych sprawach hahahahaha:-D

reklama
no i widzisz co cie ominelo??

ja mam swietnych chlopakow w grupie, wiekszosc mlodszych ode mnie ale kiedys podczas luźnje gadki stwierdzili wszyscy zgodnie ze zawsze chętnie mi pomoga w tych sprawach hahahahaha:-D
Tak jak moi koledzy w pracy:-D:-D:-D Ależ oni chętni do tego robienia:-D
Tylko ciekawe czy do wychowywania też;-)

może mi któraś poleci dobry podkład a nie za wielkie pieniadze tak do 100 zł jestem skłonna dać ale wiecej juz nie
Ja lubię maxfactora - ale to bardziej na zimę bo one są tłuste i kryjące.
A na lato to kupuję z Avonu.
Dobre są z estee lauder- jest bardzo kryjący ale kosztuje ponad 100zł ale ja nie umiem modelować twarzy a przy tym podkładzie twarz robi się płaska.

dzisiaj bede miala na bank owulke bo jutro to wątpie hmmm , wczoraj nie robilam testa owu bo zapomnialam, ale dzis sobie zrobilam i druga jest ciemna ale ciut jasniejsza od kontrolnej.... wczoraj byly przytulanki , mam nadzieje ze dzis malz tez da sie zgwalcic:-)
A co ma się nie dać ;-);-);-)

Kamuflaż?? taka nazwę ma to ogólnie??? jaki producent?? mnie by się na cienie pod oczami coś przydało:(
tak, to sie nazywa Kamuflaż i to bylo z IsaDory prawdopodobnie :tak: takie male cos wyglada jak cienie w kremie, ale ponoc baardzo wydajne :tak: kosztowalo chyba cos kolo 60 zł.
a jesli nie masz naprawde mocnych cieni , to polecam korektor taki w dlugopisie z YSL , sama mam i jest swietne, a na zdjeciach sie wychodzi jak te gwiazdy co zaawsze maja tak ladnie jasno wokol oczu :tak::-D i tez bardzo wydajne ;-)

reklama
Apokalipsa..... jaki sprzecior??? dla siebie czy dla męża:D:D:D
Mnie się podoba jak wraca mój M. ... Żadnych zachęt nie muszę stosowac:D;D

Do góry