reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

ja uwielbiam kurczaka ryż i ważywa w każdej postaci a juz jak są razem wymieszane to coś dla mnie a ii maż mój nie pogardzi napewno tak że dziekuję ci za przepis

ja bardzo lubię gyrosa a mój M to szaleje za nim

reklama
Gyros to podstawa - zwłaszcza sałatka:):) zawsze jak wracał musiałam ją robić. Teraz o dziwo zażyczył sobie zwykłą warzywną :):)

jakie tu pustki gdzie was wywiało??
Zajaczek poleciała do męza ale się tam będzie działo hihi
a ja właśnie zazyłam pierwszą tabletkę CLO i tak sie zastanawiam czy to wogóle coś da??
jest któraś wśród nas której clo pomogło zafasolkować??

jakie tu pustki gdzie was wywiało??
Zajaczek poleciała do męza ale się tam będzie działo hihi
a ja właśnie zazyłam pierwszą tabletkę CLO i tak sie zastanawiam czy to wogóle coś da??
jest któraś wśród nas której clo pomogło zafasolkować??

hejka..ja za niecale 2 tyg rowiez zaczynam cykl z clo...juz wczesniej go bralam,mi niestety nie pomogl:-(,ale kiedy wchodzilam na forum by poczytac wiecej na temat tego leku pisaly tam dziewczyny,ktore zawdzieczaja dzieciatko tym wlasnie tabletkom:tak:,takze glowa do gory!
a ja mam pytanko...czy ktoras z Was ma tak,ze kiedy wstaje rano ma delikatnie biale sutki...?bo ja tak mam zawsze z rana...

reklama
Do góry