reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Marzenko zapamiętałam. kurcze co ja bym dała zeby mieć ładną zdrową cere a nie takie problemy a to juz od 15 roku życia mam i sie jeszcze nie przyzwyczaiłam

reklama
Apokalipsa..... jaki sprzecior??? dla siebie czy dla męża:D:D:D
Mnie się podoba jak wraca mój M. ... Żadnych zachęt nie muszę stosowac:D;D
hihihi no piekny duuuzy sprzecior:-D to dla mnie i dla niego!!:-D:-D:-D

tak jak moj malz wraca z podrozy to tez zadnej zachety nie potrzebuje, a najlepiej jak wyjezdzamy na urlop to potrafimy po 2-3 razzy dziennie,i tak caly tydzien!! :tak: a jak tylko wracamy to dopieor jest jakas apokalipsa bo wystarcza 1-2 na tydzien:dry: dziwne te chlopy..:dry:

Marzenko zapamiętałam. kurcze co ja bym dała zeby mieć ładną zdrową cere a nie takie problemy a to juz od 15 roku życia mam i sie jeszcze nie przyzwyczaiłam
moze zbawieniem dla ciebie okaze sie fasolka, ponoc niekotrym pomaga:tak:

ja akurat z tym nie mialam problemu nigdy.... pryszcza to mam raz na 2 miesiace chyba:-)

A ja mam piegi i to całe mnóstwo ;-);-) kiedyś mi strasznie przeszkadzały teraz już się troszkę przyzwyczaiłam. Na jakieś większe okazję to używam bardziej kryjących podkładów a codziennie to raczej lekkiego. Ale uwielbiam jak makijażystka mnie umaluje i mam taką gładziutką i bez piegów cerę no ale nie można mieć wszystkiego.

ponoć fasolka wszystko wyreguluję ale to nie zawsze tak jest i dlatego nie mam zamiaru nastawiać się na takie "efekty uboczne" ciaży ale jakby takowe były to bym sie nie obraziła

A ja mam piegi i to całe mnóstwo ;-);-) kiedyś mi strasznie przeszkadzały teraz już się troszkę przyzwyczaiłam. Na jakieś większe okazję to używam bardziej kryjących podkładów a codziennie to raczej lekkiego. Ale uwielbiam jak makijażystka mnie umaluje i mam taką gładziutką i bez piegów cerę no ale nie można mieć wszystkiego.
ja tez mam piegi:-D ale ja na nosie i w okolicach ,ale wylaza jak sie wiosna zaczyna kiedy slonko swieci!! tez ich kiedys nie lubilam, ale teraz mi nie przeszkadzaja!:-D

WITAM :-)
A ja byłam na dłuuuugim spacerku ze synkiem:-)

WItajcie dziewczyny - mam 26 lat i zaczeliśmy z męzem jakieś 2 miesiące temu starania o kruszynkę. Mam nadzieję, ze się uda:)

witaj:-)

Witam wsrod szalonych staraczek :-)

a mi dzisiej rowniez tempka zglupiala!!!! :szok: mam 36,94 nigdy takiej nie mialam a to 26dc niestety nie wiem ktory dzien fl bo na urlopie nie mierzylam i nie wiem kiedy byl skok! :dry: nie wiem czemu temp tak sie zachowu bo na bobo to marne szanse a przeziebiona nie jestem! :confused:

nono oby tak dalej;-)

u mnie dzisiejszy ranny test negatywny, czekam na @

oj kochana a miałam juz nadzieję że jednak fasolka u ciebie jest:-(przykro mi mocno tulam:tak:

No, doczytałam
Witam Się piątkowo:-D:-D:-D
Dzisiaj nic i nikt mi nie jest w stanie popsuć humoru (mam nadzieję że nikt się nie odważy bo zabiję;-))
MĘŻULO WRACA JEST JUŻ W POLSCE:-D:-D:-D:-D

moj też właśnie wraca od rodzicow a ze to 300 km to ok 12ej bedzie juz na miejscu :-):-):-)
a ja sobie siedze w pracy i pisze moja inzynierke :-) przynajmniej mam jasny umysl o tej godzinie a nie tam po pracy to juz sie nic nie chce jak czlowiek do domu dojedzie na 15ta to super! :dry:
ale mnie cyce napażają! :szok: (tzn te moje pryszczyki) :sorry2:

to sie bedzie dzisiaj działo:-D

Patrysiu napisz mi proszę jaki był tytuł tej piosenki co była podkładem tej prezentacji co dla swojego męza robiłaś kiedyś nam to pokazywałaś?/

prosze Paula Ignasiak "Od dziś":tak:

Pokaże Wam co kupiłam. Ta ostatnia to dla mamy na dzień Matki :-)

bluizeczki śliczne :tak:ach kiedy ja tak zaczne kupowac:-)

Mi sie tez udalo tez kupic i to w zwyklym sklepie tuniczki ... bo po domu chodze dresowo i w swoich ciuchach tyle ze bluzki niedlugo podejda mi pod cycki :-D:-D

picture7410.jpg

i spodnie powoli zaczynaja pekac na tyleczku :-D:-D choc w dzinsach chodze swoich ale to biodrowki i sie b. nisko zapinaja pozostala czesc garderoby czyli 99% szafy poszla w worki glownie bluzki bluzki i bluzki

picture7411.jpg

jaki słodki brzusio:-)

Ja się trochę boje kupować :zawstydzona/y: ale powiedzieliśmy sobie, że po usg połówkowym kupimy jedno ubranko :-) a wózek to ja już mam wybrany :-D:-D

Wiesz ja cię rozumiem, każdy robi po swojemu. Ja kupowałam ciuszki od momentu zrobienia testu. Jakoś nie wierzę,że ma to wpływ na zdrowie dziecka. Ale wiele kobiet sie boi i ja tego nie neguję.Jaki wózek wybrałas? Dawaj tu nam jakis link:tak::tak::tak:

PM już robie!!
Kinguś wszystkie ładne te bluzeczki a ja lubie taki kolorek jak ta druga ma
może mi któraś poleci dobry podkład a nie za wielkie pieniadze tak do 100 zł jestem skłonna dać ale wiecej juz nie

Zdecydowanie Vichy korygująco- matujący. Koło 80 zł.

Mi sie tez udalo tez kupic i to w zwyklym sklepie tuniczki ... bo po domu chodze dresowo i w swoich ciuchach tyle ze bluzki niedlugo podejda mi pod cycki :-D:-D

picture7410.jpg

i spodnie powoli zaczynaja pekac na tyleczku :-D:-D choc w dzinsach chodze swoich ale to biodrowki i sie b. nisko zapinaja pozostala czesc garderoby czyli 99% szafy poszla w worki glownie bluzki bluzki i bluzki

picture7411.jpg

Ale fajny, zgrabniutki brzuszek!

no wiesz kochana, jakos trzeba sobie radzic nie??:-D

na taka cerę bardzo dobry jest podklad z Vichy chyba dermabled o ile dobrze kojarze,kolezanki mowia ze jest super, z wlasnego doswiadzczenia ci nie powiem bo ja akurat mam normalna. Ale wichy ladnie maskuje i miesci sie w 100zł.

a zupke pieczarkowa robie bardzo prosto....; wstawiam skrzydelka, wrzucam warzywko, do tego warzywa swierze, czekam az warzywa zmiekna na wpol, potem wrzucam ziemniaczki,a jak juz ziemniaczki na wpol zmiekną to pieczarki pokrojone wrzucam , jak sie ugotuja to smietane i gotowe :)

Robisz pieczarkową z ziemniakami? Ja zawsze z makaronem. No tak- ja ze śląska, ty z nad morza- wszędzie inaczej.

Jak tam Marzenką z pracą? Masz coś już?

Kamuflaż?? taka nazwę ma to ogólnie??? jaki producent?? mnie by się na cienie pod oczami coś przydało:(
To tak jak mnie.

Mówisz Zajączku,że twój M na ciebie czeka? Oj to się będzie działo!:tak::tak::tak:

Kinguś wklejaj tu jakies zdjęcie brzuszka!

reklama
Robisz pieczarkową z ziemniakami? Ja zawsze z makaronem. No tak- ja ze śląska, ty z nad morza- wszędzie inaczej.

Jak tam Marzenką z pracą? Masz coś już?
pieczarkowa z makaronem???? :szok:pierwsze slysze :-D no rzeczywiscie co region to inne zwyczaje:-)

praca ju prwie skonczona tzn koncze analize i zakonczenie musze napisac, poprawic wstep i bedzie gotowa, naszczescie ufff:sorry2:

Do góry