reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
hihihi no piekny duuuzy sprzecior to dla mnie i dla niego!!Apokalipsa..... jaki sprzecior??? dla siebie czy dla męża
Mnie się podoba jak wraca mój M. ... Żadnych zachęt nie muszę stosowac;D
tak jak moj malz wraca z podrozy to tez zadnej zachety nie potrzebuje, a najlepiej jak wyjezdzamy na urlop to potrafimy po 2-3 razzy dziennie,i tak caly tydzien!! a jak tylko wracamy to dopieor jest jakas apokalipsa bo wystarcza 1-2 na tydzien dziwne te chlopy..
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
moze zbawieniem dla ciebie okaze sie fasolka, ponoc niekotrym pomagaMarzenko zapamiętałam. kurcze co ja bym dała zeby mieć ładną zdrową cere a nie takie problemy a to juz od 15 roku życia mam i sie jeszcze nie przyzwyczaiłam
ja akurat z tym nie mialam problemu nigdy.... pryszcza to mam raz na 2 miesiace chyba:-)
kinguś
Nie poddam się
A ja mam piegi i to całe mnóstwo ;-);-) kiedyś mi strasznie przeszkadzały teraz już się troszkę przyzwyczaiłam. Na jakieś większe okazję to używam bardziej kryjących podkładów a codziennie to raczej lekkiego. Ale uwielbiam jak makijażystka mnie umaluje i mam taką gładziutką i bez piegów cerę no ale nie można mieć wszystkiego.Marzenko zapamiętałam. kurcze co ja bym dała zeby mieć ładną zdrową cere a nie takie problemy a to juz od 15 roku życia mam i sie jeszcze nie przyzwyczaiłam
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
ja tez mam piegi ale ja na nosie i w okolicach ,ale wylaza jak sie wiosna zaczyna kiedy slonko swieci!! tez ich kiedys nie lubilam, ale teraz mi nie przeszkadzaja!A ja mam piegi i to całe mnóstwo ;-);-) kiedyś mi strasznie przeszkadzały teraz już się troszkę przyzwyczaiłam. Na jakieś większe okazję to używam bardziej kryjących podkładów a codziennie to raczej lekkiego. Ale uwielbiam jak makijażystka mnie umaluje i mam taką gładziutką i bez piegów cerę no ale nie można mieć wszystkiego.
kinguś
Nie poddam się
U Ciebie ich nie widaćja tez mam piegi ale ja na nosie i w okolicach ,ale wylaza jak sie wiosna zaczyna kiedy slonko swieci!! tez ich kiedys nie lubilam, ale teraz mi nie przeszkadzaja!
Uciekam zmywać naczynka.
Później lecę na bazarek i na naleśniki do rodziców :-)
Buziaczki udanego wieczoru
P
patrysia*
Gość
WITAM :-)
A ja byłam na dłuuuugim spacerku ze synkiem:-)
witaj:-)
nono oby tak dalej;-)
oj kochana a miałam juz nadzieję że jednak fasolka u ciebie jest:-(przykro mi mocno tulam
to sie bedzie dzisiaj działo
prosze Paula Ignasiak "Od dziś"
bluizeczki śliczne ach kiedy ja tak zaczne kupowac:-)
jaki słodki brzusio:-)
A ja byłam na dłuuuugim spacerku ze synkiem:-)
WItajcie dziewczyny - mam 26 lat i zaczeliśmy z męzem jakieś 2 miesiące temu starania o kruszynkę. Mam nadzieję, ze się uda
witaj:-)
Witam wsrod szalonych staraczek :-)
a mi dzisiej rowniez tempka zglupiala!!!! mam 36,94 nigdy takiej nie mialam a to 26dc niestety nie wiem ktory dzien fl bo na urlopie nie mierzylam i nie wiem kiedy byl skok! nie wiem czemu temp tak sie zachowu bo na bobo to marne szanse a przeziebiona nie jestem!
nono oby tak dalej;-)
u mnie dzisiejszy ranny test negatywny, czekam na @
oj kochana a miałam juz nadzieję że jednak fasolka u ciebie jest:-(przykro mi mocno tulam
No, doczytałam
Witam Się piątkowo
Dzisiaj nic i nikt mi nie jest w stanie popsuć humoru (mam nadzieję że nikt się nie odważy bo zabiję;-))
MĘŻULO WRACA JEST JUŻ W POLSCE
moj też właśnie wraca od rodzicow a ze to 300 km to ok 12ej bedzie juz na miejscu :-):-):-)
a ja sobie siedze w pracy i pisze moja inzynierke :-) przynajmniej mam jasny umysl o tej godzinie a nie tam po pracy to juz sie nic nie chce jak czlowiek do domu dojedzie na 15ta to super!
ale mnie cyce napażają! (tzn te moje pryszczyki)
to sie bedzie dzisiaj działo
Patrysiu napisz mi proszę jaki był tytuł tej piosenki co była podkładem tej prezentacji co dla swojego męza robiłaś kiedyś nam to pokazywałaś?/
prosze Paula Ignasiak "Od dziś"
Pokaże Wam co kupiłam. Ta ostatnia to dla mamy na dzień Matki :-)
bluizeczki śliczne ach kiedy ja tak zaczne kupowac:-)
Mi sie tez udalo tez kupic i to w zwyklym sklepie tuniczki ... bo po domu chodze dresowo i w swoich ciuchach tyle ze bluzki niedlugo podejda mi pod cycki
i spodnie powoli zaczynaja pekac na tyleczku choc w dzinsach chodze swoich ale to biodrowki i sie b. nisko zapinaja pozostala czesc garderoby czyli 99% szafy poszla w worki glownie bluzki bluzki i bluzki
jaki słodki brzusio:-)
Loree
Fanka BB :)
Ja się trochę boje kupować ale powiedzieliśmy sobie, że po usg połówkowym kupimy jedno ubranko :-) a wózek to ja już mam wybrany
Wiesz ja cię rozumiem, każdy robi po swojemu. Ja kupowałam ciuszki od momentu zrobienia testu. Jakoś nie wierzę,że ma to wpływ na zdrowie dziecka. Ale wiele kobiet sie boi i ja tego nie neguję.Jaki wózek wybrałas? Dawaj tu nam jakis link
no...pycha
PM już robie!!
Kinguś wszystkie ładne te bluzeczki a ja lubie taki kolorek jak ta druga ma
może mi któraś poleci dobry podkład a nie za wielkie pieniadze tak do 100 zł jestem skłonna dać ale wiecej juz nie
Zdecydowanie Vichy korygująco- matujący. Koło 80 zł.
Mi sie tez udalo tez kupic i to w zwyklym sklepie tuniczki ... bo po domu chodze dresowo i w swoich ciuchach tyle ze bluzki niedlugo podejda mi pod cycki
i spodnie powoli zaczynaja pekac na tyleczku choc w dzinsach chodze swoich ale to biodrowki i sie b. nisko zapinaja pozostala czesc garderoby czyli 99% szafy poszla w worki glownie bluzki bluzki i bluzki
Ale fajny, zgrabniutki brzuszek!
no wiesz kochana, jakos trzeba sobie radzic nie??
na taka cerę bardzo dobry jest podklad z Vichy chyba dermabled o ile dobrze kojarze,kolezanki mowia ze jest super, z wlasnego doswiadzczenia ci nie powiem bo ja akurat mam normalna. Ale wichy ladnie maskuje i miesci sie w 100zł.
a zupke pieczarkowa robie bardzo prosto....; wstawiam skrzydelka, wrzucam warzywko, do tego warzywa swierze, czekam az warzywa zmiekna na wpol, potem wrzucam ziemniaczki,a jak juz ziemniaczki na wpol zmiekną to pieczarki pokrojone wrzucam , jak sie ugotuja to smietane i gotowe
Robisz pieczarkową z ziemniakami? Ja zawsze z makaronem. No tak- ja ze śląska, ty z nad morza- wszędzie inaczej.
Jak tam Marzenką z pracą? Masz coś już?
To tak jak mnie.Kamuflaż?? taka nazwę ma to ogólnie??? jaki producent?? mnie by się na cienie pod oczami coś przydało
Mówisz Zajączku,że twój M na ciebie czeka? Oj to się będzie działo!
Kinguś wklejaj tu jakies zdjęcie brzuszka!
reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
pieczarkowa z makaronem???? pierwsze slysze no rzeczywiscie co region to inne zwyczaje:-)Robisz pieczarkową z ziemniakami? Ja zawsze z makaronem. No tak- ja ze śląska, ty z nad morza- wszędzie inaczej.
Jak tam Marzenką z pracą? Masz coś już?
praca ju prwie skonczona tzn koncze analize i zakonczenie musze napisac, poprawic wstep i bedzie gotowa, naszczescie ufff
Podziel się: