Betka85
Fanka BB :)
popatrzcie jaką fajna bluzeczke znalazłam BLUZKA ŻABOT - JAPAN STYLE 4 kolory ROZ.L - HIT (636325222) - Aukcje internetowe Allegro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Loree, dzisiaj bez niczego absolutnieŻe niby będziesz ciężko pracować? Ja to myślę,że ty sobie teraz kombinujesz jak lepiej męża przywitać: w wypasionym gorsecie, czy może bez niczego???
Uciekam dziewczynki ogarnąć chałupę i potem obiecałam dziecku jakąś wycieczkę. W sumie to nie mam pomysłu, muszę coś wymyślić. Zapytała" mamusiu pojedziemy na wycieczkę?" No więc się zgodziłam a teraz bedę kombinowac gdzie.
kroptusiu... Śliczny Brzusio:-) Chętnie bym z nim pogadala:-)No u mnie tez nie ma konca zmartwien :-( dwa dni temu dostalam silnych regularnych skurczy, jak przy Wice, 1 porodzie wiec dostalam zawalu bolalo jak jasna cholera i regularne jeden za drugim, poszlam do wc i tam musialam stracic przytomnosc bo nic nie pamietam...ocknelam sie cala zl ....Buziaki :-)
Moje kolorki.... Uwielbiam takie odcienie:-)Pokaże Wam co kupiłam. Ta ostatnia to dla mamy na dzień Matki :-)
Ładna i do tego taniapopatrzcie jaką fajna bluzeczke znalazłam BLUZKA ŻABOT - JAPAN STYLE 4 kolory ROZ.L - HIT (636325222) - Aukcje internetowe Allegro
ja ci moge polecic ale to zalezy do jakiej cerymoże mi któraś poleci dobry podkład a nie za wielkie pieniadze tak do 100 zł jestem skłonna dać ale wiecej juz nie
hahaha nie promotora bo moglbybyc moim dziadkiem ale kolegów z grupy a i owszem:-)Marzenka!!!! CO to za podrywanie promotora!!!!!!!:-)
o Zajaczku widze że zadbałaś o meza żeby dobry nastrój miał jak wrócisz z pracy :-):-);-);-)Loree, dzisiaj bez niczego absolutnie
zresztą to on będzie mnie witał bo juz jest w domu... Zbiera siły na wieczór jak wrócę z pracy Wczoraj wypucowałam mieszkanie, zrobiłam mu sałatkę, serniczek, podszykowałam mięsko i surówkę więc dzisiaj wieczór dla siebie:-)
Udanej wycieczki :-)
Bernadko, jak też się pisze na kawkę:-)
ja właśnie takie rzyczy lubie ładne i nie za drogie bo nie lubie zbędnych pieniędzy wydawać na coś co nie koniecznie muszę mieć a mozna coś ładnego i tańszego znaleźćŁadna i do tego tania
Marzenko ja mam cerę mieszaną z problemem trądzikowym i bliznami po nim i potrzebuje raczej podkład maskujacy te niedoskonałościja ci moge polecic ale to zalezy do jakiej cery
a ja sobie wstawilam zupke pieczarkowa mniam
no wiesz kochana, jakos trzeba sobie radzic nie??TO ty chcesz kolegów jako byczki rozpłodowe wykorzystać?!?!?!?!?!?
na taka cerę bardzo dobry jest podklad z Vichy chyba dermabled o ile dobrze kojarze,kolezanki mowia ze jest super, z wlasnego doswiadzczenia ci nie powiem bo ja akurat mam normalna. Ale wichy ladnie maskuje i miesci sie w 100zł.Marzenko ja mam cerę mieszaną z problemem trądzikowym i bliznami po nim i potrzebuje raczej podkład maskujacy te niedoskonałości
a jak sie robi zupkę pieczaekową bo nigdy nie robiłam