reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Że niby będziesz ciężko pracować? Ja to myślę,że ty sobie teraz kombinujesz jak lepiej męża przywitać: w wypasionym gorsecie, czy może bez niczego???:-D:-D:-D
Uciekam dziewczynki ogarnąć chałupę i potem obiecałam dziecku jakąś wycieczkę. W sumie to nie mam pomysłu, muszę coś wymyślić. Zapytała" mamusiu pojedziemy na wycieczkę?" No więc się zgodziłam a teraz bedę kombinowac gdzie.
Loree, dzisiaj bez niczego absolutnie:D
zresztą to on będzie mnie witał bo juz jest w domu... Zbiera siły na wieczór jak wrócę z pracy:-D Wczoraj wypucowałam mieszkanie, zrobiłam mu sałatkę, serniczek, podszykowałam mięsko i surówkę więc dzisiaj wieczór dla siebie:-)
Udanej wycieczki :-)
No u mnie tez nie ma konca zmartwien :-( dwa dni temu dostalam silnych regularnych skurczy, jak przy Wice, 1 porodzie wiec dostalam zawalu bolalo jak jasna cholera i regularne jeden za drugim, poszlam do wc i tam musialam stracic przytomnosc bo nic nie pamietam...ocknelam sie cala zl ....Buziaki :-)
kroptusiu... Śliczny Brzusio:-) Chętnie bym z nim pogadala:-)
Nie martw się kochanie. :-( Silna kobita jesteś i i synuś nie da się tak łatwo!!! Uważaj na siebie!!!!:tak:
Pokaże Wam co kupiłam. Ta ostatnia to dla mamy na dzień Matki :-)
Moje kolorki.... Uwielbiam takie odcienie:-)
Teraz mam na sobie w takim kolorze jak ta ostatnia:-)

Marzenka!!!! CO to za podrywanie promotora!!!!!!!:-)
Bernadko, jak też się pisze na kawkę:-)

Marzenka!!!! CO to za podrywanie promotora!!!!!!!:-)
hahaha nie promotora bo moglbybyc moim dziadkiem:-D ale kolegów z grupy a i owszem:-)

dzisiaj bede miala na bank owulke bo jutro to wątpie hmmm , wczoraj nie robilam testa owu bo zapomnialam, ale dzis sobie zrobilam i druga jest ciemna ale ciut jasniejsza od kontrolnej.... wczoraj byly przytulanki , mam nadzieje ze dzis malz tez da sie zgwalcic:-)

Loree, dzisiaj bez niczego absolutnie:D
zresztą to on będzie mnie witał bo juz jest w domu... Zbiera siły na wieczór jak wrócę z pracy:-D Wczoraj wypucowałam mieszkanie, zrobiłam mu sałatkę, serniczek, podszykowałam mięsko i surówkę więc dzisiaj wieczór dla siebie:-)
Udanej wycieczki :-)

Bernadko, jak też się pisze na kawkę:-)
o Zajaczku widze że zadbałaś o meza żeby dobry nastrój miał jak wrócisz z pracy :tak::tak::-):-);-);-)
o to już robię kawke dla ciebie kochana :tak::-);-)
Ładna i do tego tania :-D:-D
ja właśnie takie rzyczy lubie ładne i nie za drogie bo nie lubie zbędnych pieniędzy wydawać na coś co nie koniecznie muszę mieć a mozna coś ładnego i tańszego znaleźć
ja ci moge polecic ale to zalezy do jakiej cery:tak:

a ja sobie wstawilam zupke pieczarkowa mniam:-p
Marzenko ja mam cerę mieszaną z problemem trądzikowym i bliznami po nim i potrzebuje raczej podkład maskujacy te niedoskonałości

a jak sie robi zupkę pieczaekową bo nigdy nie robiłam :zawstydzona/y:

TO ty chcesz kolegów jako byczki rozpłodowe wykorzystać?!?!?!?!?!?
no wiesz kochana, jakos trzeba sobie radzic nie??:-D
Marzenko ja mam cerę mieszaną z problemem trądzikowym i bliznami po nim i potrzebuje raczej podkład maskujacy te niedoskonałości

a jak sie robi zupkę pieczaekową bo nigdy nie robiłam :zawstydzona/y:
na taka cerę bardzo dobry jest podklad z Vichy chyba dermabled o ile dobrze kojarze,kolezanki mowia ze jest super, z wlasnego doswiadzczenia ci nie powiem bo ja akurat mam normalna. Ale wichy ladnie maskuje i miesci sie w 100zł.

a zupke pieczarkowa robie bardzo prosto....; wstawiam skrzydelka, wrzucam warzywko, do tego warzywa swierze, czekam az warzywa zmiekna na wpol, potem wrzucam ziemniaczki,a jak juz ziemniaczki na wpol zmiekną to pieczarki pokrojone wrzucam , jak sie ugotuja to smietane i gotowe :)

że tez ja nie chodzę na studia...wczoraj była Owu, można by było skorzystać. Kolega mi proponował że pomoże jakby co, ale nie skorzystałam.:D:D:D

reklama
zaniepokojona z tego co wiem to na blizny potrądzikowe są specjane korektory , np kiedys mialam szkolenie z IsaDory i tam wizazystka pokazywala takie malutkie cudo ktore wlasnie krylo takie blizny czy bardzo ciemne cienie, to sie nazywalo ... cholera zapomnialam no! ale jak sobie przypomne to ci napisze w kazdym razie nakladalo sie to pod podklad i cera wygladala switnie! oo juz mam - kamuflaż :-D tak to sie nazywalo i wygladalo jak cien do oczu , taki ksztalt mialo ale bylo switene.

Do góry