reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Kinguś sliczne ubranka!!! :-)
a ja slecze nad ta inz juz mnie plecki bolą !!! tak się garbie przy tym kompie! :dry: ehhh....
ale za to P. juz dojechal do domku prawie:-) tzn teraz jest u lekarza :sorry2: i za 4 godz go zobacze! :-):-D:-):-D jupiiii :-D

PM już robie!!
Kinguś wszystkie ładne te bluzeczki a ja lubie taki kolorek jak ta druga ma
może mi któraś poleci dobry podkład a nie za wielkie pieniadze tak do 100 zł jestem skłonna dać ale wiecej juz nie

Dziękuje. W rzeczywistości ładniej wyglądają :tak::tak:

Dzięki ;-)
O to będzie się działo :-D:-D:-D:-D

Mi sie tez udalo tez kupic i to w zwyklym sklepie tuniczki ... bo po domu chodze dresowo i w swoich ciuchach tyle ze bluzki niedlugo podejda mi pod cycki :-D:-D

picture7410.jpg

i spodnie powoli zaczynaja pekac na tyleczku :-D:-D choc w dzinsach chodze swoich ale to biodrowki i sie b. nisko zapinaja pozostala czesc garderoby czyli 99% szafy poszla w worki glownie bluzki bluzki i bluzki

picture7411.jpg

Mi sie tez udalo tez kupic i to w zwyklym sklepie tuniczki ... bo po domu chodze dresowo i w swoich ciuchach tyle ze bluzki niedlugo podejda mi pod cycki :-D:-D
i spodnie powoli zaczynaja pekac na tyleczku :-D:-D choc w dzinsach chodze swoich ale to biodrowki i sie b. nisko zapinaja pozostala czesc garderoby czyli 99% szafy poszla w worki glownie bluzki bluzki i bluzki
Ja też chodzę po domu w dresach. ;-);-)
Ja w swoje spodnie to już dawno nie wchodzę bo zawsze miałam b. obcisłe w pasie.
A bluzki to tak samo cały brzuch widać ;-)

reklama
Kroptusiu śliczny masz ten brzusio taki zgrabny a wogóle to duzo przytyłaś juz??

ja teraz żałuję że nie poszłam właśnie do takiej szkoły co inżyniera mogłabym zrobić ale cóż już za późno nie chce mi sie od początku zaczynać a tobie Eve gratuluję bo chyba nie są to łatwe studia??

Ostatnia edycja:
Do góry