reklama
Eve84
2 lata przerwy.....
Kinguś sliczne ubranka!!! :-)
a ja slecze nad ta inz juz mnie plecki bolą !!! tak się garbie przy tym kompie! ehhh....
ale za to P. juz dojechal do domku prawie:-) tzn teraz jest u lekarza i za 4 godz go zobacze! :-):-) jupiiii
a ja slecze nad ta inz juz mnie plecki bolą !!! tak się garbie przy tym kompie! ehhh....
ale za to P. juz dojechal do domku prawie:-) tzn teraz jest u lekarza i za 4 godz go zobacze! :-):-) jupiiii
kinguś
Nie poddam się
Dziękuje. W rzeczywistości ładniej wyglądająta druga bluzeczka mi sie bardzo podoba!!
Dzięki ;-)Kinguś sliczne ubranka!!! :-)
O to będzie się działo
Dziękuje. W rzeczywistości ładniej wyglądają
Dzięki ;-)
O to będzie się działo
Mi sie tez udalo tez kupic i to w zwyklym sklepie tuniczki ... bo po domu chodze dresowo i w swoich ciuchach tyle ze bluzki niedlugo podejda mi pod cycki
i spodnie powoli zaczynaja pekac na tyleczku choc w dzinsach chodze swoich ale to biodrowki i sie b. nisko zapinaja pozostala czesc garderoby czyli 99% szafy poszla w worki glownie bluzki bluzki i bluzki
kinguś
Nie poddam się
Ja też chodzę po domu w dresach. ;-);-)Mi sie tez udalo tez kupic i to w zwyklym sklepie tuniczki ... bo po domu chodze dresowo i w swoich ciuchach tyle ze bluzki niedlugo podejda mi pod cycki
i spodnie powoli zaczynaja pekac na tyleczku choc w dzinsach chodze swoich ale to biodrowki i sie b. nisko zapinaja pozostala czesc garderoby czyli 99% szafy poszla w worki glownie bluzki bluzki i bluzki
Ja w swoje spodnie to już dawno nie wchodzę bo zawsze miałam b. obcisłe w pasie.
A bluzki to tak samo cały brzuch widać ;-)
Eve84
2 lata przerwy.....
:-) a no chyba będe panią inż. spacjalnosc dosc ogolna Inżynieria komunalna tzn dokladnie systemy wodno-kanalizacyjne i to robię w pracy ;-)Eve to ty niedługo pani inzynier będziesz a jakiej specjalnosci czy jak to sie mówi??
reklama
Betka85
Fanka BB :)
Kroptusiu śliczny masz ten brzusio taki zgrabny a wogóle to duzo przytyłaś juz??
ja teraz żałuję że nie poszłam właśnie do takiej szkoły co inżyniera mogłabym zrobić ale cóż już za późno nie chce mi sie od początku zaczynać a tobie Eve gratuluję bo chyba nie są to łatwe studia??
ja teraz żałuję że nie poszłam właśnie do takiej szkoły co inżyniera mogłabym zrobić ale cóż już za późno nie chce mi sie od początku zaczynać a tobie Eve gratuluję bo chyba nie są to łatwe studia??
Ostatnia edycja:
Podziel się: