reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Czas leci ale i tak się ciągle denerwuje czy wszystko jest dobrze. Najchętniej to co tydzień bym do ginki biegała ;-);-)

No u mnie tez nie ma konca zmartwien :-( dwa dni temu dostalam silnych regularnych skurczy, jak przy Wice, 1 porodzie wiec dostalam zawalu bolalo jak jasna cholera i regularne jeden za drugim, poszlam do wc i tam musialam stracic przytomnosc bo nic nie pamietam...ocknelam sie cala zlana zimnym potem i blada i skurcze nadal, wszystkich wystraszylam :-( wrocilam do pokoju i minelo, wzielam nospe i lezalam gin powiedzial ze jak bedzie powtorka z rozrywki to od razu szpital, czasami brak mi sil i odliczam oby do 34 tygodnia choc, w srode mam wizyte zobaczymy jak szyjka i lozysko....Synus kopie masakrycznie az czasem brzus skacze ale nerwy i tak mam...mialam najczarniejesze mysli jeszcze jak nam kolezanka wrzesniowka opowiedziala jak wlasnie w 24 tyg urodzila coreczke i zyla tylko godzine i tez drzy :-( wcale nie byl dla mnie ten II trymestr laskawy, najwiecej zlego sie dzialo, za pare dni wchodze w trzeci i mam nadzieje ze juz bedzie dobrze, nic jeszcze dla maluszka nie kupilam choc mam po wice to nawet nie przegladam, nic nie znosze z piwnicy, boje sie tam isc i ogladac...poczekam jeszcze ....Buziaki :-)

reklama
Lepiej się nie denerwuj, bo nie ma czym!!! (wiem łatwo powiedzieć...)
To ile razy już u gin byłaś odkąd jesteśw ciąży??
Wstyd mówić :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Na szczęście teraz są modne tuniczki- idealne na też na ciążę. To super się składa, bo typowo ciążowe ciuszki drogie jak jasna cholera, a przecież potem nie mozna wykorzystać. No chyba że na drugą ciążę!;-);-);-)
Z tymi zakupami to się nie dziwię, bo ja juz kilka rzeczy kupiłam a nawet w ciąży nie jestem. Mało tego - już mam wózek wybrany:-D:-D:-D:-D:-D.
Dokładnie teraz trafiłam na przeceny i kupiłam 3 bluzeczki i wydałam 100zł.(jedna 17, 29, 39) i wszystkie w fajnych kolorach:-D:-D

Ja się trochę boje kupować :zawstydzona/y: ale powiedzieliśmy sobie, że po usg połówkowym kupimy jedno ubranko :-) a wózek to ja już mam wybrany :-D:-D

Wstyd mówić :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dokładnie teraz trafiłam na przeceny i kupiłam 3 bluzeczki i wydałam 100zł.(jedna 17, 29, 39) i wszystkie w fajnych kolorach:-D:-D

Ja się trochę boje kupować :zawstydzona/y: ale powiedzieliśmy sobie, że po usg połówkowym kupimy jedno ubranko :-) a wózek to ja już mam wybrany :-D:-D
Przyznaj się ile razy:-D??

zakupy super Ci się udały:tak:

kingus slonko witaj :*** jakies zdjątko nowe dla nas???
ja juz laska jestem ze hoho :-D wystroilam sie na uczelnie jak struś w boże cialo heheh:-D:-D
Zdjęcie brzusia będzie za tydzień bo robię co 2 tygodnie.
Ty się stroić nie musisz i tak pięknie wyglądasz :-D:-D

Przyznaj się ile razy:-D??
zakupy super Ci się udały:tak:
Usg to miałam już chyba z 10 a wizyt 7-8

Pokaże Wam co kupiłam. Ta ostatnia to dla mamy na dzień Matki :-)

Załączniki

• bluzka1.JPG
    bluzka1.JPG
    14,1 KB · Wyświetleń: 26
  • bluzka2.JPG
    bluzka2.JPG
    13,7 KB · Wyświetleń: 26
  • bluzka3.JPG
    bluzka3.JPG
    13,7 KB · Wyświetleń: 25
  • bluzka4.JPG
    bluzka4.JPG
    16,3 KB · Wyświetleń: 26
Dziękuje dobrze.
Wczoraj wyciągnęłam M do sklepu i kupiłam sobie 3 bluzeczki :-D:-D:-D
Nawet w oresy'u znalazłam bluzeczki, które spokojnie można nosić w ciąży.
I M musiał mnie siłą wyciągać od dziecinnych ubranek :-):-):-)
o widzę ze zakupki udane były pewnie że kupuj musisz pięknie wygladać a jak :tak::tak::-):-)
ja po clo w sumie dobrze sie czułam, mialam tylko skoki i psadki tempki, cykl mi sie wtedy wydluzyl na 51 dni w czasie brania raz mialam sluz lekko zabawriony ale tak naprawde leciutko.. szybko mialam sluz płodny i bardzo długo, bralam na wieczór za radą dziewczyn, by nie odczuwac skutków ubocznych np ból jajników
dziekuje nektarynko mam nadzieję ze też nie będę odczówać skutków ubocznych i tak jak mowisz wieczorem zażyje dziś pierwsza tabletka CLO
Czas leci ale i tak się ciągle denerwuje czy wszystko jest dobrze. Najchętniej to co tydzień bym do ginki biegała ;-);-)
napewno wszystko będzie dobrze cała ciażę aż do rozwiazania :tak::-)
No u mnie tez nie ma konca zmartwien :-( dwa dni temu dostalam silnych regularnych skurczy, jak przy Wice, 1 porodzie wiec dostalam zawalu bolalo jak jasna cholera i regularne jeden za drugim, poszlam do wc i tam musialam stracic przytomnosc bo nic nie pamietam...ocknelam sie cala zlana zimnym potem i blada i skurcze nadal, wszystkich wystraszylam :-( wrocilam do pokoju i minelo, wzielam nospe i lezalam gin powiedzial ze jak bedzie powtorka z rozrywki to od razu szpital, czasami brak mi sil i odliczam oby do 34 tygodnia choc, w srode mam wizyte zobaczymy jak szyjka i lozysko....Synus kopie masakrycznie az czasem brzus skacze ale nerwy i tak mam...mialam najczarniejesze mysli jeszcze jak nam kolezanka wrzesniowka opowiedziala jak wlasnie w 24 tyg urodzila coreczke i zyla tylko godzine i tez drzy :-( wcale nie byl dla mnie ten II trymestr laskawy, najwiecej zlego sie dzialo, za pare dni wchodze w trzeci i mam nadzieje ze juz bedzie dobrze, nic jeszcze dla maluszka nie kupilam choc mam po wice to nawet nie przegladam, nic nie znosze z piwnicy, boje sie tam isc i ogladac...poczekam jeszcze ....Buziaki :-)
Kroptusiu kochana ale ty masz przejscia musisz być silna kobitka dla maleństwa napewno w końcu wszystko sie unormuje i szcyeśliwe rozwiazanie cię czeka :tak::tak::-):-)
ja juz laska jestem ze hoho :-D wystroilam sie na uczelnie jak struś w boże cialo heheh:-D:-D
a jak trzeba furrore na uczelni zrobić :tak::tak::-):-);-);-)

reklama
Do góry