reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

u mnie dzisiejszy ranny test negatywny, czekam na @
przytulam kochanie..
nie wiem...w poniedziałek idę do gina..jesli @ do tego czasu nie przylezie..
tez ide w poniedzialek do gina wczoraj sie umowilam z mysla ze pokaze mu wyniki badan.. a jak tak dalej pojdzie to jeszcze bedzie musial wywolywac @..
mmmmmm.... Się będzie działo. Dobra passa jest to należy ją utrzymać:-)
juz nie jestem taka zaniepokojona jak wczoraj.. w kazdym razie dzis tempka jeszcze spadla jest ponizej lini coverline czyli 36,38.. nie mam zludzen przyjdzie @.. nawet testu nie robilam bo jak zobaczylam ta tempke to juz nie bylo po co..

reklama

to dobry pomysł z tym ginem, zaniepokojona miała ostatnio 51 dniowy cykl:no:

No właśnie nie do końca,
Siedzę w domu już 1,5 mc, nawet autem mi jeździć nie wolno, ale nawet kamieni bym się nałykała gdybym wiedziała, że to może pomóc :)
Przy pierwszej ciąży w 5 tyg wylądowałam w szpitalu:-(, Duphaston i inne takie przez 6 tygodni, wypuścili mnie do domu po 2 tyg a przez kolejne 4 pozycja pozioma w łóżku, ale wszystko się udało:tak:! Mam najładniejszą i najfajniejszą córkę na świecie:tak:
Tobie też się uda:tak::tak::tak:

A tak w ogóle to DZIEŃ DOBRY!!!

Witam sie z wszystkimi ale mam dziś katarzysko nienawidzę mieć kataru!!:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

ja po clo bylam zdenerwowana, wszystko mnie wkurzalo, plakalam z powodu byle czego, bolala mnie glowa - depresji chyba tylko nie mialam ale nie jestem pewna...:-):-):-)
jeszcze by mi tego brakowało żeby mi nerwy przyszły po clo to już M mnie wyklnie i z domu wygoni :confused::baffled::confused::baffled:
PM nie wiem co powiedzieć wiem co przeżywasz doskonale cię rozumiem i nie zycze zeby ś miała taki cykl jak ja. Ja miałam do końca nadzieję że moze jednak fasolka i niestety nie udało się ale moze u ciebie jednak jest!!:tak:
No, doczytałam
Witam Się piątkowo:-D:-D:-D
Dzisiaj nic i nikt mi nie jest w stanie popsuć humoru (mam nadzieję że nikt się nie odważy bo zabiję;-))
MĘŻULO WRACA JEST JUŻ W POLSCE:-D:-D:-D:-D
Witaj Zajcu a kto by ci chciał chumor psuć nie mamy takiego zamiaru a meżuś to bedzie miał dzis długą noc z tabą:-D:-D

Patrysiu napisz mi proszę jaki był tytuł tej piosenki co była podkładem tej prezentacji co dla swojego męza robiłaś kiedyś nam to pokazywałaś?/

Wiem, wiem .... normalnie też bym tak zareagowała, ale siła wyższa :-)
Już się nie będę rozpisywać o moim jadłospisie, bo przytoczyłam najlżejszy przykład tego co mogę wszamolić, :-D

Przy pierwszej ciąży w 5 tyg wylądowałam w szpitalu:-(, Duphaston i inne takie przez 6 tygodni, wypuścili mnie do domu po 2 tyg a przez kolejne 4 pozycja pozioma w łóżku, ale wszystko się udało:tak:! Mam najładniejszą i najfajniejszą córkę na świecie:tak:
Tobie też się uda:tak::tak::tak:

A tak w ogóle to DZIEŃ DOBRY!!!

Trzeba być :) Ważne, że zawsze znajda się takie osoby jak Ty i wesprą inne, co jak co ale wsparcie jest bardzo ważne ......... zdziała więcej jak nie jeden cudowny lek.

P.S. Dobry, Dobry !!! :D

DZIEŃDOBEREK
PM-myszko a moze zrobisz bete???

to dobry pomysł z tym ginem, zaniepokojona miała ostatnio 51 dniowy cykl:no:

PM nie wiem co powiedzieć wiem co przeżywasz doskonale cię rozumiem i nie zycze zeby ś miała taki cykl jak ja. Ja miałam do końca nadzieję że moze jednak fasolka i niestety nie udało się ale moze u ciebie jednak jest!!:tak:

idę do lekarza w poniedziałe..no właśnie obawiam sie Bernardko żebym nie miała takich przygód jak ty...a wiesz czym to było spowodowane???

no...idę parówki sobie ugotuje bo padnę z głodu...i rzodkiewki do tego

PM tak naprawde to nie wiem do dzis ale mam zrobić poziom hormonów bo to mogło być przez wysoki testosteron to jak zrobie te badania to sie okaże.
mam nadzieje ze tobie sie to nie przytrafi

reklama
Elo, elo.

Melduje tylko, ze nadal mam dola wiec nic nie pisze bo mnie Zajac zabije. Bede Was czytala z "krzaczkow" ;-)

Pozdro laleczki!!!

Do góry