reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

starania się - watpliwości..

elfuniu trzymam kciuki!!!!:-)
dzieki dziewczynki! :-):-):-):-) tak dla sprostowania bylam na Zakynthos :-) mala wysepka grecka ktora ma raptem samej linii brzegowej ok 130 km! :-):-):-):-) a to zdjecie jest z zatoki wraku! :-D i dziekuje bardzo za koplementa! :tak:
bylo cudownie co prawda 1 dnia sie przeziebilam! był dość silny wiatr wieczorkiem ale dalam rade jakos wydobrzec pogoda super jak u nas w lato wiec bylo i slonko i troszke chmurek a nie bylo za gorącą! :-) hotel moge polecic z ręka na sercu jedzonko dobre i do bolu :-) pokoje tez ok i basenik itp co do samej miejscowosci ja bylam w Laganas typowo imprezowej miescinie gdzie jest kuuuuupaaaa dyskotek! co prawda ja bylam przed sezonem wiec otwartych bylo moze z 15cie ale w sezonie to ja bym tam nie chciala być!!! bo wyspa jest zdominowana przez turyste brytyjskiego! i nawet teraz jak sie szlo wieczorkiem na spacer (późnym) to po drodze spotyka sie pijane bydło (sorry za okreslenie) ze srednia wiekową ok 17 lat!!!!!!!!!! panny a raczej dzieci poubierane jak totalne k..... w dodatku w ubrania nie do ich figury!!! bo nie za ladnie wyglada dziewczyna w rozmiarze XXXL a w sukience za tylek i opietej ze sie patrzec nie da! :no: i tak co 2ga! towarzysto nachlane i sądze ze i nacpane! :baffled:
ale wyspa.... te widoki wynagradzają wszystko!!!!! :-)

piękne zdjęcia widoki normalnie cudne:tak:a co do tego chodzącego pijanego "bydła":-D(fajnie to napisałaś)ale tak wiem jak to może wyglądać masakra ja to w sumie sama na bank wtedy tam nie chodziła bo kurka niewiadomo co takiemu na myśli:baffled:ale najważniejsze że pobyt udany i olać takie tam chodzące ludziska;-):-)

reklama
Eve boskie widoki zazdroszcze tej wycieczki my sobie nie mozemy pozwolic na taka:((
Agniesiak jaka ty sałatke robiłaś?? daj przepis!!

Prosze bardzo oto przepis:
Opakowanie kaszy kus kus, papryka czerwona, ogórek zielony, puszka kukurydzy, łuskany słonecznik (prażymy go na patelni by sie zarumienił) i ser feta.
Kaszke kus kus zalewamy bulionem warzywnym (odstawiamy na parę minut) tak, aby napęczniała. Dodajemy kukurydzę, prażony slonecznik, pokrojonego ogórka w kostkę, papryke w kostkę i ser feta w kostkę. Mieszamy. PYCHOTA!!
Oczywiście składniki wrzucacie na oko:tak: w zależności od smaku i gustu:-D
Mój M naprzykład dodaje do tego jeszcze sos sałatkowy knorr koperkowo ziołowy. Ja jednak wole bez sosu:tak:
Smacznego!!:-)

Prosze bardzo oto przepis:

Opakowanie kaszy kus kus, papryka czerwona, ogórek zielony, puszka kukurydzy, łuskany słonecznik (prażymy go na patelni by sie zarumienił) i ser feta.
Kaszke kus kus zalewamy bulionem warzywnym (odstawiamy na parę minut) tak, aby napęczniała. Dodajemy kukurydzę, prażony slonecznik, pokrojonego ogórka w kostkę, papryke w kostkę i ser feta w kostkę. Mieszamy. PYCHOTA!!
Oczywiście składniki wrzucacie na oko:tak: w zależności od smaku i gustu:-D
Mój M naprzykład dodaje do tego jeszcze sos sałatkowy knorr koperkowo ziołowy. Ja jednak wole bez sosu:tak:
Smacznego!!:-)

brzmi pysznie:tak:

no dziewczeta cos was pusto tu dzis.....:confused:

ja wlasnie makijazyk sobie walnełam, bileciki w kinie zarezerwowalam....:tak: i zaraz bede zupke pomidorową gotować:-)

reklama
Do góry