reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

starania się - watpliwości..

Matko dziewczyny a dlaczego u mnie sie jednak fasolka nie zadomowiła dziś moj 50dc i @ dalej nie ma a ja chcę fasolke jestem już wykończona tym wszystkim!!

reklama
Matko dziewczyny a dlaczego u mnie sie jednak fasolka nie zadomowiła dziś moj 50dc i @ dalej nie ma a ja chcę fasolke jestem już wykończona tym wszystkim!!
Może jednak się zadomowiła...
Poczekaj jeszcze trochę. Hmmm ale mówiłas chyba, że betę robiłaś i nic. Hmmm.. może siknij na testa? Albo bierz cos na wywołanie @.

ooo 3 fasolki, faktycznie wysyp ! Gratuluje Wam serdecznie kobietki ! Ja sikne dzisiaj, oki, powiem mezowi zeby mi kupil test jak bedzie wracal z uczelni, a wiec zrobie wieczorem , o ile nie dostane @ do tego czasu, bo mnie morzy w dole brzucha od 2-3 dni

jak juz jest po terminie @ to nie ma co czekac do rana , wieczorem tez wyjdzie!! tzrymam kciuki!!:-D

Agniesiak biorę luteinę na wywołanie jeszcze dziś i jutro i mam odstawić i ma @ przyjśc a testa sikałam dla pewności przedwczoraj i jedna kreska wyszła!!!

witaj Eve jak było?? opowiadaj!!
piękan fotka a jaka ty laska jesteś!!
eve no cholera jaka fotka!! az zazdroszcze!!:-D:-D opowiadaj jak bylo a nie za pranie sie wzielas!!!!!!!
u nas dwie nowe fasolki i widze ze zapowiada sie trezcia!!!!
a ty?? zaszalalas sobie na tej majorce??:-D
kingus buziak :***
Eve słoneczko witaj :-D:-D:-D:-D:-D:-D
witaj ooooooo a z jaka fotką nono super kobitka jesteś no a to słonko to pokożystałaś co :-)super wakacje zazdroszcze normalnie:zawstydzona/y::-)
ooo 3 fasolki, faktycznie wysyp ! Gratuluje Wam serdecznie kobietki ! Ja sikne dzisiaj, oki, powiem mezowi zeby mi kupil test jak bedzie wracal z uczelni, a wiec zrobie wieczorem , o ile nie dostane @ do tego czasu, bo mnie morzy w dole brzucha od 2-3 dni
elfuniu trzymam kciuki!!!!:-)
dzieki dziewczynki! :-):-):-):-) tak dla sprostowania bylam na Zakynthos :-) mala wysepka grecka ktora ma raptem samej linii brzegowej ok 130 km! :-):-):-):-) a to zdjecie jest z zatoki wraku! :-D i dziekuje bardzo za koplementa! :tak:
bylo cudownie co prawda 1 dnia sie przeziebilam! był dość silny wiatr wieczorkiem ale dalam rade jakos wydobrzec pogoda super jak u nas w lato wiec bylo i slonko i troszke chmurek a nie bylo za gorącą!
:-) hotel moge polecic z ręka na sercu jedzonko dobre i do bolu :-) pokoje tez ok i basenik itp co do samej miejscowosci ja bylam w Laganas typowo imprezowej miescinie gdzie jest kuuuuupaaaa dyskotek! co prawda ja bylam przed sezonem wiec otwartych bylo moze z 15cie ale w sezonie to ja bym tam nie chciala być!!! bo wyspa jest zdominowana przez turyste brytyjskiego! i nawet teraz jak sie szlo wieczorkiem na spacer (późnym) to po drodze spotyka sie pijane bydło (sorry za okreslenie) ze srednia wiekową ok 17 lat!!!!!!!!!! panny a raczej dzieci poubierane jak totalne k..... w dodatku w ubrania nie do ich figury!!! bo nie za ladnie wyglada dziewczyna w rozmiarze XXXL a w sukience za tylek i opietej ze sie patrzec nie da! :no: i tak co 2ga! towarzysto nachlane i sądze ze i nacpane! :baffled:
ale wyspa.... te widoki wynagradzają wszystko!!!!! :-)

Załączniki

• IMG_3155.000jpg.jpg
    IMG_3155.000jpg.jpg
    47,8 KB · Wyświetleń: 26
  • IMG_3265.000jpg.jpg
    IMG_3265.000jpg.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 27
  • IMG_3336.000jpg.jpg
    IMG_3336.000jpg.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG_3441.000jpg.jpg
    IMG_3441.000jpg.jpg
    40,5 KB · Wyświetleń: 32
  • IMG_3606.000jpg.jpg
    IMG_3606.000jpg.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 27
  • IMG_3762.jpg
    IMG_3762.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 31
  • IMG_3764.000jpg.jpg
    IMG_3764.000jpg.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 33
  • IMG_3771.000jpg.jpg
    IMG_3771.000jpg.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 26
  • IMG_3830.jpg
    IMG_3830.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 29
  • IMG_3782.000jpg.jpg
    IMG_3782.000jpg.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 25
reklama
Eve boskie widoki zazdroszcze tej wycieczki my sobie nie mozemy pozwolic na taka:((
Agniesiak jaka ty sałatke robiłaś?? daj przepis!!

Do góry