reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
Elfa sikaj na testa:-)Patrysia siknęła i już wie
Eve jaka piękna fotka:-) Normalnie lachon z Ciebie, że szok
Eve jaka piękna fotka:-) Normalnie lachon z Ciebie, że szok
Agniesiak85
Matko dziewczyny a dlaczego u mnie sie jednak fasolka nie zadomowiła dziś moj 50dc i @ dalej nie ma a ja chcę fasolke jestem już wykończona tym wszystkim!!
Może jednak się zadomowiła...
Poczekaj jeszcze trochę. Hmmm ale mówiłas chyba, że betę robiłaś i nic. Hmmm.. może siknij na testa? Albo bierz cos na wywołanie @.
Poczekaj jeszcze trochę. Hmmm ale mówiłas chyba, że betę robiłaś i nic. Hmmm.. może siknij na testa? Albo bierz cos na wywołanie @.
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
ooo 3 fasolki, faktycznie wysyp ! Gratuluje Wam serdecznie kobietki ! Ja sikne dzisiaj, oki, powiem mezowi zeby mi kupil test jak bedzie wracal z uczelni, a wiec zrobie wieczorem , o ile nie dostane @ do tego czasu, bo mnie morzy w dole brzucha od 2-3 dni
jak juz jest po terminie @ to nie ma co czekac do rana , wieczorem tez wyjdzie!! tzrymam kciuki!!
Agniesiak85
Agniesiak biorę luteinę na wywołanie jeszcze dziś i jutro i mam odstawić i ma @ przyjśc a testa sikałam dla pewności przedwczoraj i jedna kreska wyszła!!!
Ah... no to już niedługo @ przylezie i znów będziesz mogła fikac
My z M dzis zaczynamy fikanie:-)
My z M dzis zaczynamy fikanie:-)
P
patrysia*
Gość
Gratuluje Patrysia
dziękuje:-)
Matko dziewczyny a dlaczego u mnie sie jednak fasolka nie zadomowiła dziś moj 50dc i @ dalej nie ma a ja chcę fasolke jestem już wykończona tym wszystkim!!
kochana poczekaj jeszcze troche @ na bank przyjdzie i serduszkowanie będzie i to jakieeeeeeeeeeeeeeeee;-)
Eve84
2 lata przerwy.....
witaj Eve jak było?? opowiadaj!!
piękan fotka a jaka ty laska jesteś!!
eve no cholera jaka fotka!! az zazdroszcze!! opowiadaj jak bylo a nie za pranie sie wzielas!!!!!!!
u nas dwie nowe fasolki i widze ze zapowiada sie trezcia!!!!
a ty?? zaszalalas sobie na tej majorce??
kingus buziak :***
Eve słoneczko witaj
witaj ooooooo a z jaka fotką nono super kobitka jesteś no a to słonko to pokożystałaś co :-)super wakacje zazdroszcze normalnie:-)
elfuniu trzymam kciuki!!!!:-)ooo 3 fasolki, faktycznie wysyp ! Gratuluje Wam serdecznie kobietki ! Ja sikne dzisiaj, oki, powiem mezowi zeby mi kupil test jak bedzie wracal z uczelni, a wiec zrobie wieczorem , o ile nie dostane @ do tego czasu, bo mnie morzy w dole brzucha od 2-3 dni
dzieki dziewczynki! :-):-):-):-) tak dla sprostowania bylam na Zakynthos :-) mala wysepka grecka ktora ma raptem samej linii brzegowej ok 130 km! :-):-):-):-) a to zdjecie jest z zatoki wraku! i dziekuje bardzo za koplementa!
bylo cudownie co prawda 1 dnia sie przeziebilam! był dość silny wiatr wieczorkiem ale dalam rade jakos wydobrzec pogoda super jak u nas w lato wiec bylo i slonko i troszke chmurek a nie bylo za gorącą! :-) hotel moge polecic z ręka na sercu jedzonko dobre i do bolu :-) pokoje tez ok i basenik itp co do samej miejscowosci ja bylam w Laganas typowo imprezowej miescinie gdzie jest kuuuuupaaaa dyskotek! co prawda ja bylam przed sezonem wiec otwartych bylo moze z 15cie ale w sezonie to ja bym tam nie chciala być!!! bo wyspa jest zdominowana przez turyste brytyjskiego! i nawet teraz jak sie szlo wieczorkiem na spacer (późnym) to po drodze spotyka sie pijane bydło (sorry za okreslenie) ze srednia wiekową ok 17 lat!!!!!!!!!! panny a raczej dzieci poubierane jak totalne k..... w dodatku w ubrania nie do ich figury!!! bo nie za ladnie wyglada dziewczyna w rozmiarze XXXL a w sukience za tylek i opietej ze sie patrzec nie da! i tak co 2ga! towarzysto nachlane i sądze ze i nacpane!
ale wyspa.... te widoki wynagradzają wszystko!!!!! :-)
Załączniki
-
IMG_3155.000jpg.jpg47,8 KB · Wyświetleń: 26
-
IMG_3265.000jpg.jpg33,3 KB · Wyświetleń: 27
-
IMG_3336.000jpg.jpg29,9 KB · Wyświetleń: 36
-
IMG_3441.000jpg.jpg40,5 KB · Wyświetleń: 32
-
IMG_3606.000jpg.jpg35,1 KB · Wyświetleń: 27
-