reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

starania się - watpliwości..

Cześć dziewczynki!!!! wróciłam!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
i znowu będę was męczyć! :-)
chcialam sie tylko przywitac i lece dalej pranie robić!!! bo sterta zwalona jest na wejsciu do lazienki i przejscie sie nie da! :-) i poprosze i mały skrocik z ostatniego tygodnia bo ja tego czytac nie będę raczej!!!! (musialabym wziąć urlop na to) :-)

Załączniki

• IMG_3271....jpg
    IMG_3271....jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Witajcie w słoneczną sobotę;-);-)
A więc ogólnie właścicielce się podobam, podoba się moje wykształcenie, wiek i charakter. Oczywiście nie podoba się brak doświadczenia ale jej to aż tak strasznie nie przeszkadza.
Super, trzymam kciuki :tak::tak:

Hey, dziewczyny rece mi opadaja, wrocilam z przychodni, wyniki sa ale lekarz jeszcze nie analizowal ich wiec opisu czy sa zle czy dobre.
Ci lekarze to już przesadzają. Przytulam

Cześć dziewczynki :-)
Witaj :-):-)

mam wynik rezonansu kolana...boje sie teraz dopiero na maksa.
mam chondromalacje, czyli ten ubytek chrzaski stawowej...i cos co sie zwie ostteoo...blebleble...w kazdym razie jest to po naszemu: oddzielajaca martwica chrzestno-kostna -tzw choroba Koniga...
Nie wiem co to ale po operacji na pewno będzie lepiej.:tak::tak::tak:

Kropeczko bylam dzis u ginekologa. wedlug niej wyglada na 7tydzien,
Trzymaj się teraz Wy jesteście najważniejsi :tak::tak::tak:

przez tel. musi umowic sie z GP, w nastepny piatek bedzie wiadomo, ale mysle ze jak by bylo OK to by powiedziala a ze nie chciala to mysle ze nie jest.
A ja myślę, że lekarz pewnie nie spojrzał na wyniki. Głowa do góry.

dziewczyny moze my (z M) nigdy nie bedziemy mieli naszej fasolki...
Nawet tak nie myśl.
Zobacz na mnie nie mam w ogóle owulacji, M ma mało ruchliwe nasionka a jednak się udało;-);-);-);-)

Witam serdecznie.
Witaj :-D

a to butki ktore sobie odlozylam ! wkoncu znalazlam jakas fotke na necie!
Piękne buty ale ja bym się w nich zabiła :-D:-D:-D
To moja bestia:
Super;-)

witam .....ja tylko na chwilke....wpadlam sie zameldowac ze zyje...
Melduj się częściej :tak::tak:

Hej wpadam na chwilkę żebyście o mnie nie zapomniały!;-)
Pamiętamy i ściskam kciuki ;-);-)

A do lekarza jede z innym...bardziej nędznym problemem, powiedzialabym "dupnym" ale o tym moze później.
Odezwij się po wizycie ;-)

eve no cholera jaka fotka!! az zazdroszcze!!:-D:-D opowiadaj jak bylo a nie za pranie sie wzielas!!!!!!!

u nas dwie nowe fasolki i widze ze zapowiada sie trezcia!!!!
a ty?? zaszalalas sobie na tej majorce??:-D

kingus buziak :***

Cześć dziewczynki!!!! wróciłam!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
i znowu będę was męczyć! :-)
chcialam sie tylko przywitac i lece dalej pranie robić!!! bo sterta zwalona jest na wejsciu do lazienki i przejscie sie nie da! :-) i poprosze i mały skrocik z ostatniego tygodnia bo ja tego czytac nie będę raczej!!!! (musialabym wziąć urlop na to) :-)

witaj ooooooo a z jaka fotką nono super kobitka jesteś no a to słonko to pokożystałaś co :-)super wakacje zazdroszcze normalnie:zawstydzona/y::-)

reklama
ooo 3 fasolki, faktycznie wysyp ! Gratuluje Wam serdecznie kobietki ! Ja sikne dzisiaj, oki, powiem mezowi zeby mi kupil test jak bedzie wracal z uczelni, a wiec zrobie wieczorem , o ile nie dostane @ do tego czasu, bo mnie morzy w dole brzucha od 2-3 dni

Do góry