reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Kobitki kochane wyjazd wcale nie był taki drogi!!! bo all inclusive a wiec wsio w cenie do tego **** hotel na 8 dni za 1690zl!!! :-) a co najbardziej wqrzającego w tej cenie bylo ze spadla na 1280zl na 2 dni przed wylotem!!!!!!! :dry: a za 1690 bylo na 2 tyg! dodatkowo wzielismy "tylko" 200euro i wypozyczylismy sobie samochod (bylismy w 3 ososby) i zjezdzilismy cala wyspe i nakupilismy sobie pamiątek! bylismy na 1 wycieczce organizowanej za 30 euro ale to byl rejs do okola wyspy wiec nie chcialo nam sie tego organizowac... pić mozna do bolu jedzonko pyszne! i duzo! przydtylam prawie 2kg! :baffled:

zaniepokojona my też tak czesto mowilismy ze szkoda pieniedzy ze sa wazniejsze wydatki itp ... ale teraz juz wiele lat przed nami bez takich atrakcji !!! bo moze ciąza a potem maleństwo itp naprawde warto!

reklama
nie widziałąm jeszcze tej komedii życze miłego ogladania i śmiania do woli :-):tak:

Też jeszcze nie widziałam tej komedii. Jak obejrzycie to napisz czy warto się na nią wybrac:tak:
no ona dopieor wczoraj do kin weszla:tak: napisze czy warto isc:-D
Kobitki kochane wyjazd wcale nie był taki drogi!!! bo all inclusive a wiec wsio w cenie do tego **** hotel na 8 dni za 1690zl!!! :-) a co najbardziej wqrzającego w tej cenie bylo ze spadla na 1280zl na 2 dni przed wylotem!!!!!!! :dry: a za 1690 bylo na 2 tyg! dodatkowo wzielismy "tylko" 200euro i wypozyczylismy sobie samochod (bylismy w 3 ososby) i zjezdzilismy cala wyspe i nakupilismy sobie pamiątek! bylismy na 1 wycieczce organizowanej za 30 euro ale to byl rejs do okola wyspy wiec nie chcialo nam sie tego organizowac... pić mozna do bolu jedzonko pyszne! i duzo! przydtylam prawie 2kg! :baffled:

zaniepokojona my też tak czesto mowilismy ze szkoda pieniedzy ze sa wazniejsze wydatki itp ... ale teraz juz wiele lat przed nami bez takich atrakcji !!! bo moze ciąza a potem maleństwo itp naprawde warto!
ale 1690 za osobe?? masz racje lepiej teraz poszalec bo potem malenstwo i nie wiadomo kiedy, ale z drugiej strony moja siostra po dziecku dopieor z mezem zaczela szalec a to paryz a to cos i tam talkze mysle ze nie wazne kiedy wazne zeby wogole sie oderwac od codziennosci bo swiat taki piekny a zycie tylko jedno:sorry2::cool2:

miło się czyta:tak:no my raczej teraz nie pojedziemy nigdzie bo ciąża synek mały i w domku robimy też co może kiedyś jak i dzieci podrosną bo z maluchami to nie wyjechałabym za granice a jak duże będą to sobie na pewno coś fundniemy ale do tego dużo czasu;-):-)

Kurde ja bym pojechała..:-D Tylko teraz to nie da rady bo juz mamy morze zaplanowane no i mniej kaski, więc odlozymy sobie może taką podróż na za rok:tak::-)
Kurczę dziewczyny.. ale u nas dziś pieknie:-D Wiatr ucichł, słonko grzeje, normalnie tylko się opalac:tak::-)

miło się czyta:tak:no my raczej teraz nie pojedziemy nigdzie bo ciąża synek mały i w domku robimy też co może kiedyś jak i dzieci podrosną bo z maluchami to nie wyjechałabym za granice a jak duże będą to sobie na pewno coś fundniemy ale do tego dużo czasu;-):-)
na naszym wyjezdzie byla i kobitka w ciazy i duzo rodzicow z dziecmi nawet takimi co to jeszcze nie chodzily!!!!! no i sporo takich w przedziale od 1-4 lat!!!! :-)
nawet byla rodzinka z 3 dzieci!!!!! :szok:
cena dotyczyła 1 os! :-)

na naszym wyjezdzie byla i kobitka w ciazy i duzo rodzicow z dziecmi nawet takimi co to jeszcze nie chodzily!!!!! no i sporo takich w przedziale od 1-4 lat!!!! :-)
nawet byla rodzinka z 3 dzieci!!!!! :szok:
cena dotyczyła 1 os! :-)

wiem wiem kochana że tak jeżdzą tylko ja z M mamy inne podejście:sorry2:

Hello again!

Gosia-jestem w czerwcu...jestem...spoczko!
no to sie zgadamy co do czerwca a teraz daj znac jak tam po wizycie u lekarza...

Witam się sobotnio ja już w szkole byłam na rozmowie z promotorem i nie powiem zadowolona jestem podniósł mnie na duchu i moze faktycznie nie będzie tak źle z tą obroną a to już 29 maja :szok::szok::szok::-):-):-) ale się boje
zrobiłam małe zakupy bo wieczorem grila palimy i Żubrówke zakupiłam i oczywiscie soczek jabłkowy

Gosiu jak tam sprawy z mezem dogadaliscie się??
no to zycie sie kreci - po obronie odetchniesz - zobaczysz i nie stresuj sie tak bo nie warto... bedzie dobrze a wiem bo przezylam trzy: jeden licencjat i dwa mgr...:-):-):-)
Cześć dziewczynki!!!! wróciłam!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
i znowu będę was męczyć! :-)
chcialam sie tylko przywitac i lece dalej pranie robić!!! bo sterta zwalona jest na wejsciu do lazienki i przejscie sie nie da! :-) i poprosze i mały skrocik z ostatniego tygodnia bo ja tego czytac nie będę raczej!!!! (musialabym wziąć urlop na to) :-)
pieknie na tych wakacjach mieliscie - ja tez kocham takie krajobrazy i widoczki... my na razie jestesmy zakochani w chorwacji bo i ludzie tam sa bardzo w porzadku i turysci jeszcze znosni i taki wybor kwater ze nie ma sie co martwic...
Ale mecze K zeby sie wybrac gdzies indziej a on nie za bardzo chce... chyba sie z jakas babka umowie na wyjazd i juz. Kol z placy sobie wezme i wybedziemy. Mam taka jedna co chce do egiptu a jej malz nie wiec mozemy razem...

no tak :tak: powiem ci ze ja tez maialabym obawy wyjechac z maluszkiem! tak na tą chwile to sobie mysle ze na zagraniczne wypady to tak od 3 rokuzycia! :sorry2: i dlatego teraz mozna powiedziec zaszalelismy ! ;-)
a co powiecie na to ze moja kolezanka z mężem wyjechali na safari z roczną córeczką:szok::szok: ja bym sie nie odwazyla...... a jak miala kilka miesiecy to byli na kempingu przez miesiąc w grecji....:confused::eek:

reklama
Do góry