Betka85
Fanka BB :)
ja też lubię szpilki ale po prostu nie mogę w nich dużo chodzić bo mnie zaraz podbicie boli nie wiem dlaczego czy to moze od złych jakościowo butów czy takie mam nogi delikatne poprostu??ja ma 158 i nosze szpilki i niskie buty a szpilki ja poprostu kocham i dlatego nie dla wzrostu wogóle czyje sie kobieco w szpilkach a na spacerki wybieram bardziej niskie buciki
hmm i tu kochana bardzo się zdziwiłam otórz jestem po cc i już kiedyś po porodzie pytałam się ginekologa mojego kiedy mogę zacząć się starać o drugie a on na to że "teraz takie rany robimy gdzie już można śmiało po roku"co kiedyś cięcie było na brzuchu pionowo itp.co tak 3 lata ale teraobi się małe nacięcie w okolicy bikini co ja tak mam i nie mam żadnych zastrzeżeń co do tego że o dzidziusia starać po 3 latacha co do plamień i badań nie pomoge przykro mi
ja sie właśnie dziwie co do tej cesarki bo ja znam właśnie takie kobiety co nie czekały nawet roku z grugą ciażą po cesarce, ale to tez pewnie zależy od lekarza jakie ma podejscie do tego