reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

starania się - watpliwości..

ja ma 158 i nosze szpilki i niskie buty a szpilki ja poprostu kocham i dlatego nie dla wzrostu wogóle czyje sie kobieco w szpilkach a na spacerki wybieram bardziej niskie buciki:tak:
hmm i tu kochana bardzo się zdziwiłam:confused2::confused2::confused2: otórz jestem po cc i już kiedyś po porodzie pytałam się ginekologa mojego kiedy mogę zacząć się starać o drugie a on na to że "teraz takie rany robimy gdzie już można śmiało po roku":tak:co kiedyś cięcie było na brzuchu pionowo itp.co tak 3 lata ale teraobi się małe nacięcie w okolicy bikini co ja tak mam i nie mam żadnych zastrzeżeń co do tego że o dzidziusia starać po 3 latach:no::no::no:a co do plamień i badań nie pomoge przykro mi:sorry2:
ja też lubię szpilki ale po prostu nie mogę w nich dużo chodzić bo mnie zaraz podbicie boli nie wiem dlaczego czy to moze od złych jakościowo butów czy takie mam nogi delikatne poprostu??

ja sie właśnie dziwie co do tej cesarki bo ja znam właśnie takie kobiety co nie czekały nawet roku z grugą ciażą po cesarce, ale to tez pewnie zależy od lekarza jakie ma podejscie do tego

reklama
hej dziewczyny
Witam weekendowo
Wpadlam zeby Wam powiedziec ze u mnie wszystko ok, czekam na @ , opoxnia mi sie 1 dzien jak narazie, tydzien temu robilam test ciazowy wyszedl negatywny, powiem wam ze troche sie mawrtwie bo jakbym byla jednak w ciazy, to troszke naduzywalam w ostatnim czasie alkoholu, mialam 3 imprezki ehhh teraz jak mi sie opoznia zlapalam nadzieje i obawy jednoczenie..

WItam się sobotnio:)
Widzę temat cesarek się rozpoczął. Ja jak zajdę w ciążę to na pewno będę miec cc ze względu na mój kręgosłup.
Dziś mamy gosci wieczorkiem, M dalej na uczelni. Wraca po południu.
Dobra biorę się za sałatkę z kuskusem:tak::-D Wszyscy się nia objadają bo jest inna niż wszystkie, dlatego dziś podwójną porcje robię:-)

hej dziewczyny
Witam weekendowo
Wpadlam zeby Wam powiedziec ze u mnie wszystko ok, czekam na @ , opoxnia mi sie 1 dzien jak narazie, tydzien temu robilam test ciazowy wyszedl negatywny, powiem wam ze troche sie mawrtwie bo jakbym byla jednak w ciazy, to troszke naduzywalam w ostatnim czasie alkoholu, mialam 3 imprezki ehhh teraz jak mi sie opoznia zlapalam nadzieje i obawy jednoczenie..

nie martw się poprostu teraz nie pij alkoholu i będzie ok;-)ja to w sumie jestem taka że wiedząc że staranka były to do póki @ nie ma to nie pije a twój test jest negatywny bo to za szybko najlepiej robić jak @ się spóźnia co może teraz zrób i wyjdzie pozytywny co życze tego:tak::-)

WItam się sobotnio:)

Widzę temat cesarek się rozpoczął. Ja jak zajdę w ciążę to na pewno będę miec cc ze względu na mój kręgosłup.
Dziś mamy gosci wieczorkiem, M dalej na uczelni. Wraca po południu.
Dobra biorę się za sałatkę z kuskusem:tak::-D Wszyscy się nia objadają bo jest inna niż wszystkie, dlatego dziś podwójną porcje robię:-)

ja poprosze o sałatke:tak:kurka ostatnio robie się non topa głodna jak tak dalej pójdzie to nieźle mi przybędzie:szok::-D

Widzicie, co lekarz to inne podejście. I co mi zostało? Chyba poszukac jeszcze innego lekarza. Tylko że ten następny i następny też będzie miał inne zdanie a ja będę tylko biegać po lekarzach, jakby to takie przyjemne było.
Szukałam o estradiolu i znalazłam kilka informacji, więc go zbadam. A potem zobaczymy co dalej. Zależy od wyniku.
Na jakimś forum była taka dyskusja na ten temat
Estradiol - E2 - Forum Medyczne MediWeb.pl

hej dziewczynki w sobotnie przedpołudnie;-)
ja wlasnie kawke spijam , po sniadanku i zastanawiam sie co tu dzis robic, chyba znowu sie wybiore do kina a wieczorme jakis bilardzik moze:tak::-)

elfka witaj :-) podejrzewam ze ci sie udalowkoncu zafasolkowac , wlasnie teraz kiedy przestalas tak o tym myslec, uzywac zycia i popijac na imprezkach, ale sie nic nie martw w tym okresie fasolka jest pod ochroną wiec twojej fasolce nic nie grozi!!! sikaj szybko testa i dawaj wynik !! teraz sie fasolki sypia ze ho ho!:-D

reklama
Widzicie, co lekarz to inne podejście. I co mi zostało? Chyba poszukac jeszcze innego lekarza. Tylko że ten następny i następny też będzie miał inne zdanie a ja będę tylko biegać po lekarzach, jakby to takie przyjemne było.
Szukałam o estradiolu i znalazłam kilka informacji, więc go zbadam. A potem zobaczymy co dalej. Zależy od wyniku.
Na jakimś forum była taka dyskusja na ten temat
Estradiol - E2 - Forum Medyczne MediWeb.pl

za duzo zmieniać nie jest dobrze tylko tam o fasolke to juz teraz mozecie się starać mówisz że 3 lata to pół roku ci zostało to dobry moment na zafasolkowanie:tak:

Marzenix obyc miala racje ! Jutro sikne testa!

ja zrobiłam i wyszło i to nie z porannego moczu co sikaj w testa:-)

Do góry