reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
dobrze kropeczko ze po spacerku ochłonęłas i ci lepiej, ja tez aparat jakis czas temu zespulam hehe niczym sie juz nie stresuj kochana , wszystko bedzie dobrze.....
przyszlas i juz uciekasz :-(
przyszlas i juz uciekasz :-(
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
o matko dzeni gdzie ty bylas jak cie nie bylo??????
Loree
Fanka BB :)
Kropeczko łyżeczkowanie to nie operacja! Pobierają wycinek do badania z 2 miejsc, Robi się w narkozie, ale wszystko trwa góra 5 minut. Abrazje wykonuje się głównie u starszych kobiet, no ale to jest jego zboczenie zawodowe. Można najpierw hormony, ale według niego ten wynik z abrazji jest najbardziej wiarygodny, bo wyklucza wszystko inne i wtedy zostają tylko hormony. A jak zbadasz tylko hormony, to nie masz pewności,że cała reszta jest ok. Troche mieszam, ale też jestem w szoku.
Doktor nazywa sie Stefan Bydliński i ordynatorem jest w Chorzowie. Przyjmuje też w Katowicach w Medycynie Rodzinnej.
Ja mu powiedziałam,że chcę profesjonalnie podejść do tematu to się facet przejął i chce wszystko zbadać. Ale dziewczyny, nie panikujcie jak macie plamienia! On na 99 % mówił,że to wina hormonów. I nie jest to "taka uroda kobiety" jak tu ktoś napisał, tylko po prostu zaburzenia hormonalne.
Doktor nazywa sie Stefan Bydliński i ordynatorem jest w Chorzowie. Przyjmuje też w Katowicach w Medycynie Rodzinnej.
Ja mu powiedziałam,że chcę profesjonalnie podejść do tematu to się facet przejął i chce wszystko zbadać. Ale dziewczyny, nie panikujcie jak macie plamienia! On na 99 % mówił,że to wina hormonów. I nie jest to "taka uroda kobiety" jak tu ktoś napisał, tylko po prostu zaburzenia hormonalne.
Ostatnia edycja:
jakos jak moja gadzina w domu to nie mam jak z wami popisac.....czasami was poczytam i to jak on cos robi bo zaraz mi przez ramie zaglada.....do tego mamy maly remont to niby ciagle jestem mu do czegos potrzebna.....no i wstaje o 5.....wkoncu ktos musial sie za prace wziasc....niestety,....byle do listopada....o matko dzeni gdzie ty bylas jak cie nie bylo??????
kanka
no i się doczekałam:)
no nie wiem, to chyba zależy od kontekstu - bo jak by tak mój M powiedział wzdychając przy tym jakby na ciężkie roboty szedł to bym go mogła uszkodzić, ALE jakby powiedział to w domyśle - fajnie się dzisiaj zabawimy... to bym się nie obraziłaDziewczyny, często słyszycie od swoich facetów tekst "kochanie robimy dzisiaj dzidziusia?"
Nie cierpię tego, może dlatego, że pierwszy raz padł ten tekst jakieś 14 miesięcy temu i do dzisiaj nic z tego robienia dzidziusia.
Tym tekściorem zabija wszelki romantyzm
Zaraz poczytam co pisałyście jak mnie nie było! Wróciłam od lekarza. Mam mętlik w głowie. Facet jest też onkologiem i ma odjazd na tym punkcie.
I to tak w skrócie. Z samej wizyty jestem zadowolona, dostałam nr na komórkę, gdybym chciała dzwonić. Tylko nie to chciałam usłyszeć. Co o tym myślicie? Progesteron i prolaktynę mam ok. Badałyście estradiol?
Lekarze z klinik i szpitali mają zboczenie - wszędzie dopatrują się samych patologii, ja bym się skonsultowała na Twoim miejscu z innym specjalistą a na dzień dzisiejszy nie martwiła zbytnio
mam kilka koleżanek po cesarce i wszystkie urodziły 2gie dziecko przez cesarkę bo za wcześnie to 2gie dziecko się pojawiło - nikt ich niczym takim nie straszył
reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
To moja bestia:
Ale piękny i śmieszny psiaczek:-)
DObra Kochaniutkie ja uciekam spac bo już 3:30
Męża nie ma to spac się samej nie chce.. ale trzeba.
Do dzisiaj Kochane!:-)
DObra Kochaniutkie ja uciekam spac bo już 3:30
Męża nie ma to spac się samej nie chce.. ale trzeba.
Do dzisiaj Kochane!:-)
Podziel się: