reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

mam wynik rezonansu kolana...boje sie teraz dopiero na maksa.
mam chondromalacje, czyli ten ubytek chrzaski stawowej...i cos co sie zwie ostteoo...blebleble...w kazdym razie jest to po naszemu: oddzielajaca martwica chrzestno-kostna -tzw choroba Koniga...u mnie ma to wielkosc 3x6 mm...jestem przerazona...jezu-czytam o tym teraz i probuje znaleźc cos wiecej w sieci na ten temat...
dziewczyny ale sie boje

Kropeczko nie dostałam moze wiele bo 100zł ale 4 punkty karne mi wlepił

kurcze sporo...przykro mi...

reklama
znajdz gdzies foto tych butów bo ja mam fizia na punkcie buciorów i na punkcie pazurkow - akrylków ( sama noszę od jakiś ho hoho...lat ), teraz tez jestem bez pazuraskow...i zbieram sie na wizyte
szukalam na necie ale nigdzie nie moge znalesc zdjeccia zadnego:-(
a co do pazurkow to ja tez juz kupe lat nosze i juz sobie chyba nie wyobrazam bez....:-)

mam chondromalacje, czyli ten ubytek chrzaski stawowej...i cos co sie zwie ostteoo...blebleble...w kazdym razie jest to po naszemu: oddzielajaca martwica chrzestno-kostna -tzw choroba Koniga...u mnie ma to wielkosc 3x6 mm...jestem przerazona...jezu-czytam o tym teraz i probuje znaleźc cos wiecej w sieci na ten temat...
dziewczyny ale sie boje

kurcze sporo...przykro mi...
ojej kropeczko nie pomoge ci bo nie wiem co to znaczy... ale nie denerwuj sie kochanie na zapas, napewno zooperuja kolanko i bedzie wszystko dobrze....:sorry2:

dziewczyny ale sie boje

a kiedy idzesz do lekarza z tymi wynikami???

a kiedy idzesz do lekarza z tymi wynikami???

1 czerwca ide do szpitala na operacje kolana...

ojej kropeczko nie pomoge ci bo nie wiem co to znaczy... ale nie denerwuj sie kochanie na zapas, napewno zooperuja kolanko i bedzie wszystko dobrze....:sorry2:

oby. oby...tylko mnie tez drugie boli od 2 tygodni i sie boje czy tego samego nie mam na obu...

Kropeczko będzie dobrze:tak:
Przebadaj sobie i to drugie dla pewności:tak:
Pierwszy czerwca to dzień dziecka, szybko operacja minie i raz dwa dojdziesz do zdrówka, trzymamy kciuki:)

dziewczyny ale sie boje

o kurka,ale nie martw się wszystko będzie dobrze tak trzeba myśleć:tak:a to drugie też przebadaj:tak:

reklama
Kropeczko nie martw sie na zapas juz masz ustalona operacje to naprawia ci to kolanko i będziesz fikać jak nowa

Do góry