w.kropeczka
Fanka BB :)
Hey, dziewczyny rece mi opadaja, wrocilam z przychodni, wyniki sa ale lekarz jeszcze nie analizowal ich wiec opisu czy sa zle czy dobre. . Tylko czy to bedzie dzis nie wiem. Siedze i rycze, ciagle cos....
Olesiu kochanie-nie placz! Nie jestes w stanie teraz juz tego przyspieszyc sama, chyba ze twoj maz tam pojdzie i osobiscie poprosi o wyniki to moze uda sie cos wczesniej dowiedziec.
Z tego co ja pamietam- a raz tylko mialam tam krew pobierana w szpitalu-to nie wydaja zadnych wynikow tak jak w polsce ze do domu...oni mjaa taka zasade ze szpital informuje GP i ten ci mowi co i jak, ale papierka chyba sie nie dostaje....przynajmniej ja nic nie dostalam, tylko info, ze jest ok bo jakby bylo inaczej to by po mie dzwonili...nie wiem jak jest z wynikami nasienia...mzoe tez tylko wam powiedza ze jest tak, a tak, a nie podadza parametrow???
Nie mam pojecia.
Ale kochanie-nie denerwuj sie!!! I nie placz, bvo wynik juz jest, nie zmienisz go teraz...a mysle ze jak wyslesz meza-czyli bezposrednio zainetersowana osobe-to szybciej cos sie dowie...przynajmniej moze jesli nie doskladnie jakie parametry to chociaz mu powiedza czy jest ok czy nie...
przytulam mocno!!!