reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Hey, dziewczyny rece mi opadaja, wrocilam z przychodni, wyniki sa ale lekarz jeszcze nie analizowal ich wiec opisu czy sa zle czy dobre. . Tylko czy to bedzie dzis nie wiem. Siedze i rycze, ciagle cos....

Olesiu kochanie-nie placz! Nie jestes w stanie teraz juz tego przyspieszyc sama, chyba ze twoj maz tam pojdzie i osobiscie poprosi o wyniki to moze uda sie cos wczesniej dowiedziec.
Z tego co ja pamietam- a raz tylko mialam tam krew pobierana w szpitalu-to nie wydaja zadnych wynikow tak jak w polsce ze do domu...oni mjaa taka zasade ze szpital informuje GP i ten ci mowi co i jak, ale papierka chyba sie nie dostaje....przynajmniej ja nic nie dostalam, tylko info, ze jest ok bo jakby bylo inaczej to by po mie dzwonili...nie wiem jak jest z wynikami nasienia...mzoe tez tylko wam powiedza ze jest tak, a tak, a nie podadza parametrow???
Nie mam pojecia.
Ale kochanie-nie denerwuj sie!!! I nie placz, bvo wynik juz jest, nie zmienisz go teraz...a mysle ze jak wyslesz meza-czyli bezposrednio zainetersowana osobe-to szybciej cos sie dowie...przynajmniej moze jesli nie doskladnie jakie parametry to chociaz mu powiedza czy jest ok czy nie...
przytulam mocno!!!

reklama
udanych łowów Zajączku!!!
Kropeczko za predkośc dostałam mandat a jechałam tylko 70km/h w terenie zabudowanym to znów nie piracko
To uważasz że ten tort to dobry pomysł bo tak sie zastanawiam czy napewno....
Olesia 33 nie dziwie ci sie ze sie rozpłakalaś oni to potrafia człowieka wkórzyć że niby zona nie ma dostepu do wyników meza głupota totalna!! 3mam kciuki żeby to czekanie się opłaciło i wyniki były ksiażkowe czyli b. dobre!!

Cześć dziewczynki :-) nie wiem czy mnie tu ktoś jeszcze pamięta ze staraczek 2008 ale jestem znowu:zawstydzona/y: jakoś u was fajniej niż na mamusiach sierpniowych :-) Kankagan gratuluje drugiej słabiutkiej kreseczki :-) moja tez taka była a teraz z tej kreseczki już prawie 30 cm dzidziusia jest :tak::tak::tak: trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i zmykam troche poczytać co sie u was dzieje :-) no i jeszcze fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dzieki dziewczyny, moze M podjedzie jeszcze do nich dzis przed zamknieciem, ale watpie za ta biurwa wykaze troche czlowieczenstwa i pogada z lekarzem

dzieki dziewczyny, moze M podjedzie jeszcze do nich dzis przed zamknieciem, ale watpie za ta biurwa wykaze troche czlowieczenstwa i pogada z lekarzem

Olesia kochane słoneczko, te baby we wszystkich tych rejestracjach zdrowotnych to wredne małpy..i ***** ich obchodzi ludzkie nieszczescie i nerwy..Nie martw się kochana..Przytulaski dla Ciebie:-)

Walic ich wszystkich w glupi ryj. Parszywce jedne
Ja pamietam jak moj poszedl do lekarza po tym jak mu sie zabieg wazektomii nie udal i chcial skonsultowac co mozemy robic dalej. A lekarz mu na to: "jak se zrobiles zabieg to twoja decyzja i teraz cierp jak sie nie powiodlo". No nie uzyl tych dokladnie slow, ale takie bylo podsumowanie ktore uslyszelismy od niego...

Kropeczko za predkośc dostałam mandat a jechałam tylko 70km/h w terenie zabudowanym to znów nie piracko
To uważasz że ten tort to dobry pomysł bo tak sie zastanawiam czy napewno....
!!

No niby nie szalenswto ale jakby nie bylo o 20 wiecej niz wolno....tak czy siak...mogl dac tylko pouczenie... A iles nazbierala mandatu i moze jeszcze punkty ci dali??? trzeba bylo kokietowac!

eee....dziewczyny ale ten weekend w Szklarskiej to zajebisty pomysł :)

No-do dawajcie -zbieramy sie w kupe...

Cześć dziewczynki :-) nie wiem czy mnie tu ktoś jeszcze pamięta ze staraczek 2008 ale jestem znowu:zawstydzona/y: jakoś u was fajniej niż na mamusiach sierpniowych :-) Kankagan gratuluje drugiej słabiutkiej kreseczki :-) moja tez taka była a teraz z tej kreseczki już prawie 30 cm dzidziusia jest :tak::tak::tak: trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i zmykam troche poczytać co sie u was dzieje :-) no i jeszcze fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aga-ja pamietam...doskonale zreszta! Gratuluje pokaznego bobaska! SUPER ze wpadlas do nas na troszke...zostan dluzej!
dziekujemy za fluuuidki!

Niech probuje...moze akurat sie uda mu cos dowiedziec. Nie smuc sie kochanie...bedzie dobrze-nie wiem co powiedziec wiecej...wiem, ze ci przykro...takie czekanie potrafi wykonczyc...

Dziewczyny - wstawać!!!!!!!!!!!

Test zrobiłam jeszcze raz bo dalej @ nie przyszła a znowu mi się śniło, że robię test.
No i zrobiłam - na początku była 1 okropna kreska, ale po minucie zaczęła się ujawniać druga - ja myślałam że zwariowałam i od tego tych moich chęci zaczęłam ją sobie wyobrażać bo kreska była bardzo, bardzo słaba. No ale teraz ją widać - nie jest jak testowa, ALE JEST!!!

No to jak myślicie - lecieć po 2gi test? Na betę? Mówić M? Poczekać?
GRATULACJE!!!:-D

Patryśka ja wiedziałam,że Tobie się uda:tak::-) Któraś z nas musiała zafasolkowac, nie byłam to ja więc musiałaś byc to Ty:-D
Spokojnych miesięcy Kochane!!

Ja już w domku. Nalatałam się po mieście dziś..aż mnie wszystko boli. Jutro mamy gości i w niedzielę i musiałam zrobic duużo zakupów bo jak mój M jutro z uczelni wróci to będziemy pichcic w kuchni:tak::-D
A że ze mnie taka kucharka jak z zakonnicy żona, więc musze na M czekac:-p DObrze, że on świetnie gotuje:-D
Choc nie powiem, zdarzy mi się coś dobrego zrobic, ale musze z przepisu zawsze:) Kupuję taką gazetkę "Przyślij przepis" i z niej robię potrawy:) Są latwe i sprawdzone przez czytelników no i przede wszystkim smaczne:)
Ah.. widziałam dziś w księgarni książkę Nigella ekspresowo.. ale choroba.. 79,90:baffled: M mi pewnie kupi na dzień dziecka:-p:-D Uwielbiam jak ta babeczka gotuje:tak: Można ją na tvn style ogladac tylko nie wiem kiedy.. bo coś się ostatnio poprzestawiało w tv:)
Pozdrawiam Kochane:)

reklama
Uciekam Laseczki. Dzisiaj na pieszko sobie wracam z pracy więc rundacz po sklepach mnie czeka:) Dałam spokój autku i będę spacerkować (bo i tak muszę wracac do pustego domu)

spacerek to dobra rzecz ja to uwielbiam robić długie spacerki:tak:

Hey, dziewczyny rece mi opadaja, wrocilam z przychodni, wyniki sa ale lekarz jeszcze nie analizowal ich wiec opisu czy sa zle czy dobre. NIC nie moga mi powiedziec bo jestem TYLKO zona, ochrona danych, powiedzieli "prosze sie z nami skontaktowac w srode" qurwa juz czekamy od 4.5 tygodni i jeszcze nastempne 4 dni pomozcie, zozryczalam sie z nrwow przed przychodnia az sie przechodzaca babciunia spytala czy wszystko OK. Stalam i ryczalam taka bezradnosc, ale nie dalam za wygrane wrocilam i mowie prosza ze to tak dla nas wazne czy nie mozna wczasniej, powiedziala za jak lekarz wroci to, bo go w tej chwili nie ma, by spojrzal. Tylko czy to bedzie dzis nie wiem. Siedze i rycze, ciagle cos....

o jejku tulam mocko,ale na pewno czekanie będzie warte bo wyniki okażą się książkowe:tak:

AGA witaj u nas suuuuuuuuuuuuuuuuper:-)

Do góry