Zajączek81
Fanka BB :)
No i kolejne dobre wieści:-) Buziaków tysiąc:-)Witajcie kochane :-):-)
Ja po wizycie. Wszystko ok, brzuszek napięty ale ginka mówiła żeby się nie przejmować bo z szyjką jest wszystko dobrze. Kinia jest na swoim miejscu serduszko 145 uderzeń.
Usg połówkowe mamy 28 maja
Masz rację...ja tez do takiego wniosku dochodze, ale na razie dobrze mi tu z wami a i starać się na razie nie staram bo nie mam z kim. I tak sobie obiecałam, jak zrobię wszystkie badania i upewnię się że jest wszystko ok i M. będzie od lipca to nie będę tu przesiadywać. Ewentualnie zajrzę tylko. Szybko zafasolkuję i będę wtedy Was odwiedzac na całego
Dziewczyny wiecie co tak się zastanawiam czy nie powinnyście uciec z tego forum i wrócić dopiero z fasolką.
To głupie, ale same dobrze wiecie, że większość dziewczyn nie udzielało się na BB zbyt intensywnie i za chwilę zafasolkowały. :-)
Trochę mnie to przeraża. Tyle tu nas jest przez tyle miesięcy i taki mały odsetek ciąż w przeciągu tak długiego czasu..... :-(
Nie mówię oczywiście o parach mających problem z żołnierzykami itp, bo to dużo trudniejszy temat, ale te pary co niby wszystko jest okey-zmykać z forum i wracać z fasolami :-)
No i to jest problem. U nas jest tak fajnie no....ja nawet jezeli bedziemy miec problemy nie mam zamiaru stad znikac:-) dobrze mi tutaj, a z Wami wszystko jest możliwe
Emma, Słoneczko, juz nie mogę się doczekać!!! Będę trzymac kciuki i czekać na Twój teściorja testuje we wtorek i oczywiscie jak co miesiac mam tysiac objawow,ale nie wierze im,bo mnie robia w konia.przesylam buziaki i prosze o porcje fluidkow.:-):-):-):-)
ANI MI SIĘ WAŻ!!!!!! Tylko spróbuj, a znajdę Cię - i ręka noga mózg na ścianie;-)Czyli kolejny przyklad na to, ze niemyslenie na sile o starankach poplaca. tO PEWNIE JA JAK BEDZIE ZIELONE SWIATELKO TEZ SIE Z WAMI POZEGNAM....TAAA AKURAT, JUZ TO WIDZE-NIE WYTRZYMAM PRZECIEZ! PREDZEJ ZREZYGNUJE Z OBIADU NIZ Z BB...
OK> DLA DOBRA KOLEJNYCH PRZYSZLYM MAM- ZAMYKAMY FORUM!
ZARTOWALAM....:-)
Jakby, oni wiedzieli na co ty chcesz ten zasiłek wydac w życiu by ci nie dalija bylam na miescie odebrac swoj pierwszy zasilek hahahaha potem polazilam po sklepach , odlozylam sobie boskie szpilki w Venezi !! cudwone poprostu, ale dopiero za tydzien je kupie jak malz da kaske
Hanka Rulezzz No powiem Ci, że troche się obawiałam jak ty zaczniesz jej rzucać takimi hasłami jak na BB to się przeżegnająSiema Lachony - żyje. Mam tylko chwile bo mój ię buntuje. Powiem wam jak było i jutro postaram się wszystko nadrobić.
A więc ogólnie właścicielce się podobam, podoba się moje wykształcenie, wiek i charakter. Oczywiście nie podoba się brak doświadczenia ale jej to aż tak strasznie nie przeszkadza.
A tak serio - jestem z Ciebie dumna. Jakby co to napiszemy Ci referencje jak się patrzy.;-)
To tak jak ja.... Miałam okazję zmienić, ale się bałam czy tam mnie zostawią (na okres próbny) a tu oprócz marnej kasy to chociaz mam umowę na czas nieokreślony....Ja nie wiem co mam robic z moja praca, tez z checia bym ja zmienila ale mam wypracowany maciezynski wiec jak by sie wreszcie udalo to nie musialabym sie martwic... a z drugiej strony jak tak dalej bedzie to utknelam w tem zasranym sklepie i fasolki jak nie widac tak nie widac.