HankaM
Fanka BB :)
Kropeczko - temat mojej pracy to"Propaganda w prasie kobiecej na pdstawie "Przyjaciółki" z lat 1949-1950".
Marzenko ja bym tyle nie wytrzmała,a le coż butki będą ci się bardziej podobały, ja bardzo lubię ten sklep
Hanka - czyli wszystko zapowiada sie dobrze, trzymam kciuki!
Powiem tak, strasznie bym się cieszyła jak bym tą pracę dostała bo to okazuje się że nie zwykła recepcjonista a coś więcej.
Ale martwi mnie ten menager akurat jak ja byłam to rozmawial z jakimś przedstawicielem i nie mógl z nami być.
Z drugiej strony skończy się BB, całe święta u rodziców na labie, sylwester i takie tam.
noo Hanka widze ze dalas rady, nie przynioslas nam wstydu!
dobra laski to zbieamy na bilet i na wakacje lecimy na spa do szklarskiej yeeeeeeeeeee
Nie nie przyniosłam wstydu, rozwaliłam ją na łopatki.
30 miejsc noclegowych więc kto pierwszy ten lepszy.
mysle ze ta robota jest juz twoja.. bedzie miejscowka na wakacje!
a ja dzisiaj cale przedpoludnie jezdzilam..kurna na szpilach i w garniaku..w ten gorac?!!! az mi sie odciski porobily i po 12 odpuscilam..zobaczymy jaki bedzie efekt..
Ja tez się umordowałam w tych szpilkach. Na pewno się ktoś odezwie jak żeś tyle porozwoziła.
Hanka moim skromnym zdaniem wyszlo zajebiscie, pewna ale nie zarozumiala, wygadana ale nie wyszczekana, super TRZYMAM KCIUKI by sie udalo. Lepsze to od sklepu mowi ci to ta, ktora w nim pracuje :-)
Sklep był łataniem dziury w naszym budżecie, teraz to ja tam będę chodzić tylko na zakupy.
Dzięki Lachony za wiare ale i tak musimy czekać.