reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

nooo bo juz myslalam ze tylko ja mam takie dziwne zachcianki..

a propo testowania.. ja juz bym chciala testowac.. moze jestem w 7 dniu po owu.. jejku jak ten czas powoli biegnie..

Ja też już bym chciała a kurna jeszcze tyle dni:wściekła/y:

30 maja.. takze troszke malo czasu..
a 31 mam urodzinki:) eh jak ten czas leci..

A ja dopiero 21 października i już M marudze, że taka stara jestem.
Kur...a zakładałam, ze jak skończe 21.X 27 lat to już będzie dzidziuś a tu du.....a pusta:no:

Mój na początku to sam siedział na necie i koszulek mi szukał. Z tamtych czasów mam taką kolekcje w chałupie jak dobry magazyn sex-shopu.
Tylko teraz to nawet pamela anderson w sypialni nie była by go w stanie skusić.

Cały czas mu mówie - dzięki bogu że się staramy o dziecko to chociaż mam 4 x sex w ciągu miesiąca.
On jedynie odpowiada - nie świruj mała.

To współczuję.
Zdzichna, mój M to przed wypadkiem tak się wyrobił, ze dochodziło do kruliczenia się co 2 dni:-D

ha,ha mój ma jazdę na pończochy a jak do tego jeszcze pas skołuję to już ma odlot na maxa.:-)

Czasy dzikiego spontanicznego sexu już dawno za nami. Znaczy sie mnie nie przeszło tylko jemu.

Karola mój też planował kupić tą siatkę tylko rozmiaru na mnie nie było:-D:-D:-D

Ale podobna siatka jest na ziemniaki więc nic straconego :-)

Mój już się kręci na widok piersi bez stanika pod bluzeczką:-D Zawsze powtarza, ze mu nic więcej nie trzeba.
Przedwczoraj jak przytuliłam sie do niego nago to zaraz go zakręciło i w parę minut po było po wszystkim:-D

Zdzichny, babeczki, Jadźki, Władeczki, Haneczki Coraz bardziej jestem przekonana, ze jestem po owu. Otóż temp zabójczo urosła, co mi się nie zdarzało w tej fazie cyklu o godz 7 rano. Śluzik zaczął się robic bardzo zadki ale jest już mętny i nie rozciągliwy. Organizm tak ześwirował, ze ja teraz kota kur...a dostane zanim będzie termin @. Od wtorku biorę duphaston i mam nadzieje, że @ nie wpierdzieli się wcześniej a jak chce być później to niech lepiej w zabójczym korku rocznym stanie zanim przylezie. M bardzo by się ucieszył z bobaska.
Wiecie co. On jak widzi reklamy z dzidziusiami to wpatruje się jak w obrazek i zaczął ze mną oglądać filmy w których są małe dzieci. Tylko kur...a nadal upiera nię przy Maksymilianie a ostatnio jeszcze przylazł mu do łba Trojan. On ma naprawdę powalone pomysły na imię. Oczywiście nie obrażając tych co im się te imionka podobają ale to kompletnie nie w moim guście. I przyznała się, że dziewczynki w ogóle nie bierze pod uwagę i, że za wszelką cenę chce mieć syna. Kurczak pieczony, niech lepiej ten syn będzie za pierwszym razem, bo mnie zaleje sexem i staraniami o synusia a co jak za każdym razem wyskoczy dziureczka:confused::-D:cool2:

reklama
Ja też już bym chciała a kurna jeszcze tyle dni:wściekła/y:

A ja dopiero 21 października i już M marudze, że taka stara jestem.
Kur...a zakładałam, ze jak skończe 21.X 27 lat to już będzie dzidziuś a tu du.....a pusta:no:

To współczuję.
Zdzichna, mój M to przed wypadkiem tak się wyrobił, ze dochodziło do kruliczenia się co 2 dni:-D

Mój już się kręci na widok piersi bez stanika pod bluzeczką:-D Zawsze powtarza, ze mu nic więcej nie trzeba.
Przedwczoraj jak przytuliłam sie do niego nago to zaraz go zakręciło i w parę minut po było po wszystkim:-D

Zdzichny, babeczki, Jadźki, Władeczki, Haneczki Coraz bardziej jestem przekonana, ze jestem po owu. Otóż temp zabójczo urosła, co mi się nie zdarzało w tej fazie cyklu o godz 7 rano. Śluzik zaczął się robic bardzo zadki ale jest już mętny i nie rozciągliwy. Organizm tak ześwirował, ze ja teraz kota kur...a dostane zanim będzie termin @. Od wtorku biorę duphaston i mam nadzieje, że @ nie wpierdzieli się wcześniej a jak chce być później to niech lepiej w zabójczym korku rocznym stanie zanim przylezie. M bardzo by się ucieszył z bobaska.
Wiecie co. On jak widzi reklamy z dzidziusiami to wpatruje się jak w obrazek i zaczął ze mną oglądać filmy w których są małe dzieci. Tylko kur...a nadal upiera nię przy Maksymilianie a ostatnio jeszcze przylazł mu do łba Trojan. On ma naprawdę powalone pomysły na imię. Oczywiście nie obrażając tych co im się te imionka podobają ale to kompletnie nie w moim guście. I przyznała się, że dziewczynki w ogóle nie bierze pod uwagę i, że za wszelką cenę chce mieć syna. Kurczak pieczony, niech lepiej ten syn będzie za pierwszym razem, bo mnie zaleje sexem i staraniami o synusia a co jak za każdym razem wyskoczy dziureczka:confused::-D:cool2:
Ha ha z tym korkiem to wymyślilas:-D:-D:-D Trojan to mi się od razu z wirusem komputerowym skojarzył:-)
Siostra mojego miśka przerabiała to samo z swoim mężem trzech synów Mariusz,Mateusz,Marcin i dopiero Wiktoria:happy2: Druga jego siostra rodziła w tym samym czasie jak rodził im się trzeci syn i jak ta druga urodziła pierwszą córkę to wyszedł wściekły ze szpitala.:szok:
Zmykam bo mama już czeka.pa

czesc laseczki ;-)
ja juz wyszykowana , wymalowana, lece z malzem na zakupy bo w lodowce tylko swiatlo:eek: ja wroce to poplotkuje z wami :***

zajączku praca sie robi:cool2:
zaniepokojona faceci tak maja ze zac chwile zapominaja co sie do nich mowi, a co dopiero na drugi dzie, moj tez tak ma ze na drugi dzien zachowuje sie jakgdyby nigdy nic ,tacy sa niestety trzeba sie chyba nauczyc z tym zyc albo ja nie wiem....:sorry2:
karola piekna suknia, eh zazdroszcze ci ze teraz to przezywasz , ja mialam doladnie rok temu tak i zaluje ze juz minelo..... ciesz sie ile sie da, nawet z glupich przygotowan bo to sie juz wiecej nie powtorzy:sorry2::-D

buziaki :*****

Mój ma podobnie z upodobaniem do wolnych cycuszków. Jak jestem w domu to musi być " wolność dla maluszków":-D i nie pozwala mi w cycniku chodzić. Niedługo mi się do pasa wyciągnąć. Ale mówi że musi mieć łatwy dostęp:-)
Mój też chce Juniora, ale wydaje mi się że teraz to po prostu chce dzidzię. Widze jak go rozwala na łopatki moja siostrzenica, jak mówi do telefonu "cieś wujek jalek, kup Magoli ciukiela i liziaka" a później "Kocham Cie" :-)

Milutka
U nas na forum coś @ ostatnio lubią się spózniać.Dziewczyny brały luteinę na wywołanie jest to bezpieczne bo jeśli jest fasolka to podtrzymuję ona też ciążę.
Domelka
Czy ty masz w opisie usg że te jajniki sa torbielowate?Jakie badania lekarz kazał tobie zrobic?
Ja na usg mam napisane jajniki drobnotorbielkowate-lite lekarz mówił że jest ok.
było widać na usg tylko małe torbiele, maiłam za mały pęcherz i nie widziała więcej w sobote mam przyjść jeszcze raz na usg i potem powie mi jakie jeszcze badania muszę zrobić.

reklama
"Panie Boże, spraw aby te wszystkie kalorie poszły mi w cycki"

Zajc ten tekst to mnie rozkłada na łopatki za każdym razem jak go czytam:-D

Do góry