O to bardzo ciekawe z tymi plemnikami po stosunku i masturbacji.Ja też musiałam mojego zmuszać do badania i interesować się co i jak gdzie robią.Dla mojego iśc tam i sobie zrobić dobrze to wielki problem i na razie niet badania ale go przycisnę nie długo.wlasnie ogladam na tvn rozmowe o naprotechnologii - nowej metodzie leczenia nieplodnosci. Sluchajcie - mysle ze spokojnie mozemy zalozyc klinike poniewaz to jest metoda obserwacji organizmu kobiety a potem leczenia hormonalnego przez gina.
Wiecie, ze oni twierdza ze nasienie ze stosunku ma wyzsze parametry niz to z masturbacji. Niestety nie sa w stanie pomopc kiedy plemnika nie ma niestety...
Nowa nazwa dla starych metod...
Naoglądałam się w internecie i na allegro tyle sukienek że zgłupiałam i sama już nie wiem co mi się podoba.Wiem już mniej więcej jaką bym chciała ale zobaczymy jak to w realu wygląda.Podoba mi się jedna bardzo ale kosztuje 2500zł szkoda mi tyle kasy bo co ja potem z nią zrobię.U mnie w mieście mama już buszowała w sklepach i tam ceny są od 1000 do 2000zł max.Nie chcę mamy naciągać bo ona uparła się że mi kupi suknie i tak do 1500zł chciałabym kupić.Z wypożyczalnią masz rację moja znajoma tak zrobiła i potrącili jej kaucje plus pralnia że w sumie za wypożyczenie zapłaciła 1500zł.Ale ci zazdroszczę tych zakupów! Lubiłam je. Ale po przejściu chyba ze 2o salonów ślubnych miałam juz dość. Poszłam do empiku, obejrzałam kila gazet tylko z sukniami. O dziwo znalazłam idealną i z ta gazetą poleciałam do kobiety, która szyje suknie ślubne. Uszyła identyczną i za połowę ceny. Wcześniej nie zamierzałam szyć, ale ta idealna była niedostępna u mnie, więc nie miałam wyjścia. Później doceniłam jej niską cenę, bo na zdjęciach w plenerze nie musiałam się martwić,że coś ubrudzę i potargam. I zdjęcia są super. Wypozyczalnie tez ci odradzam. Całe wesele będziesz sie stresować,żeby nic z suknią się nie stało. Masz juz coś na oku? Na allegro jest tyle sukienek,że można zgłupieć.
Dziewczynki ogladałyście dzień dobry tvn? Mówili o naprotechnologii. Ale chyba przesada,że to alternatywa dla in vitro!
Babo czekam na wieści. Trzymam kciuki!
Ta sukienka mi się podoba wklejam link sukienka ma nazwę palacco.
Suknie ślubne Warszawa - Moda ślubna - kolekcje sukien ślubnych - Margarett.pl