reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Acha i czytałam tu jak kto wygląda aby szybciej poszło pokaże wam się tu tak ogólnie:tak:
O TO JA:-)(PS.na jednym zdjęciu wyszła mi źle twarz a głównie nos i ząbiska :-D)

reklama
:-Dja wymiekam dziewczyny, dostalam skierowanie z urzedu do pracy w jakims lumpeksie w garazu hahahahahha:-D z moim doswiadzczenie jako kierownik do jakiegos garazu do lumpa mnie skierowali , no nie wytrzymam!!:-D:-D

Witam się z rana przy kawce:-)
Milk się skończył i musiałam rano lecieć do sklepu i baba w sklepie wcisnęła mi katalog Avonu.Mam dzisiaj wolne od pracy idę z mamą pooglądać suknie ślubne.W mojej mieścinie są dwa sklepy i jedna wypożyczalnia zobaczymy co ciekawego i nie drogiego wpadnie mi w oko.

Witaj
Ja też jak wracam wieczorem to nie mogę nadążyć za dziewczynami tyle stron naskrobią że szok.:szok: i czasami to tylko poczytam i koniec.Ciekawe co wymyśli twój lekarz aby udało się zaciążyć?:happy2:
Koniecznie po powrocie pochwal się!!!!
Ale ci zazdroszczę tych zakupów! Lubiłam je. Ale po przejściu chyba ze 2o salonów ślubnych miałam juz dość. Poszłam do empiku, obejrzałam kila gazet tylko z sukniami. O dziwo znalazłam idealną i z ta gazetą poleciałam do kobiety, która szyje suknie ślubne. Uszyła identyczną i za połowę ceny. Wcześniej nie zamierzałam szyć, ale ta idealna była niedostępna u mnie, więc nie miałam wyjścia. Później doceniłam jej niską cenę, bo na zdjęciach w plenerze nie musiałam się martwić,że coś ubrudzę i potargam. I zdjęcia są super. Wypozyczalnie tez ci odradzam. Całe wesele będziesz sie stresować,żeby nic z suknią się nie stało. Masz juz coś na oku? Na allegro jest tyle sukienek,że można zgłupieć.

Dziewczynki ogladałyście dzień dobry tvn? Mówili o naprotechnologii. Ale chyba przesada,że to alternatywa dla in vitro!

Babo czekam na wieści. Trzymam kciuki!
Wiem, że jak we wrocku się wypożycza suknię to nie musisz się martwić czy ją pobrudzisz czy nie, płacisz tylko za wypożyczenie i nic cie nie interesuje (koszt wypożyczenia ok. połowy wartości sukni)
witam sie z rana. tyle wczoraj napisałyscie jak poszłam spac ze nawet nie próbuje sie odnieśc do tego zresztą mam zły dzień bo wczoraj była awantura w domu tak ze dziś mam nerwy w strzepach i płakać mi się chce, chciałabym sobie znaleź jakąś prace i nie siedzieć w domu i nie mieć tyle czasu na myślenie bo mnie trafi szlak za niedługo.
stwierdzam że faceci myśla tylko i wyłącznie o sobie i potrzeby nasze w sense kobiet nie są dla nich wazne, pewnie powiecie ze zawsze tak było ale ja miałam złudzenia ze mój jest inny ale nie jest jak mu jest wygodniej albo jak czegoś chce to umie się zainteresować tym czego ja chće a jak nie to ma to w d***e!!!!!!!!!!!!!!!!
się wygadałam i uciekam bo mam duzo pracy dziś w domciu.
miłgo dnia kochane oby był lepszy niż mój!!
Głowa do góry słońce!!! Ja awiem, że zła jesteś i wszystko cię wkurza, ale na pewno nie jest aż tak źle. Tylko nie możesz sobie pozwolić na to , żeby facet Tobą rządził trzeba ustalić zasady, podział obowiązków i te sprawy. Ja też siedzę w domu (pracuje tylko w weekendy), na uczelnie jeżdżę raz w tygodniu, ja gotuję obiady, bo wiadomo mam na to czas, ale odkurza mój małż, po obiedzie sprząta on, kotu sprząta ona, ja nie robię wszystkiego, nie pozwoliłabym sobie na to...
Karolciu, piękna jest:0
Mnie się podoba jeszcze patricia... Ja uwielbiam takie dekolty ze względu na mój biust:)
ja miała suknię white one model 176, to jaet jakby dział firmy pronovias, moim zdaniem te suknie są ekstra:-)

Ostrzegam że można załapać doła. Więc jak któreś mają tendencję to nie oglądać bo nie zniosę marudzenia.
Kochana,popłakałam się :-(
ale wszystkim zyczę jaknajszybszego słuchania takiech piosenek
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=2XDmimpyhRA&feature=PlayList&p=E80A0FFBEDC6BF40&playnext=1&playnext_from=PL&index=6"]YouTube - Natalia Niemen - Jestem Mamą- to moja kariera[/ame]

Ostatnia edycja:
:-Dja wymiekam dziewczyny, dostalam skierowanie z urzedu do pracy w jakims lumpeksie w garazu hahahahahha:-D z moim doswiadzczenie jako kierownik do jakiegos garazu do lumpa mnie skierowali , no nie wytrzymam!!:-D:-D

:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:szok:

To można powiedzieć, ze masz szczęście :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Bo mnie nigdy do żadnej pracy nie skierowali:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Acha i czytałam tu jak kto wygląda aby szybciej poszło pokaże wam się tu tak ogólnie:tak:
O TO JA:-)(PS.na jednym zdjęciu wyszła mi źle twarz a głównie nos i ząbiska :-D)

No i następny Lachon - szczypior.
To jakieś cudowne forum Lachonów.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dobrze że nie zostałaś bufetową

Kocha,popłakałam się :-(
ale wszystkim zyczę jaknajszybszego słuchania takiech piosenek
YouTube - Natalia Niemen - Jestem Mamą- to moja kariera

No i następna.
Zaraz usunę bo wszystkie będą mi ryczeć.

reklama
Siemasz Hanka.... Czytałaś opierdziel już????
Popraw się...
Aha, świetne to było, ale to normalne że będzie każda ryczała. Czegoś się spodziewała??
To wczoraj śmigła nie było?? Ja nie cierpię cichych dni... zreszta nie umiem się położyć albo wyjść do pracy jak się pokłócimy albo nieodzywamy. Nie umiem, więc robie tak że się godzimy szybko. Moze kiedys mi przejdzie;-)
No masz?!?!? Zajebista robota, a ty gardzisz?????
Jakie byś miała ciuchy i za jakie ceny, zyc nie umierać:-D

Do góry