Loree
Fanka BB :)
Witam się! Trochę naskrobałyście wczoraj, jak ja już sobie spałam.
Kochana wejdź na allegro- tych kulek jest masę! We wszystkich kolorach, z różnych materiałów. Ceny od 5 do 100 zł.
Zajeżdża mi to zoofilią! Bo jak to nazwac jak faceta owce i krowy kręcą?
A ja uzywam i uważam,że to rewelacja! Mój M jakiejś wielkiej radochy nie ma, mówi,że coś tam czuje, ale bez rewelacji. A ja uwielbiam! Bzyczenie jest trochę zabawne, ale nie przeszkadza.
A może jakoś źle to uzywacie? Nie wiem czy to możliwe w ogóle.
Idę czytać dalej!
tak albo miekka guma..sa rozne...oj juz dawno nie bylam sexshopie
aha jak mieszkalam w londynie...tam bylo ich pelno..tu w norwegii to socjalizm...nic nie ma
Kochana wejdź na allegro- tych kulek jest masę! We wszystkich kolorach, z różnych materiałów. Ceny od 5 do 100 zł.
a tak a propos róznych gadzetów..to padłam kiedyś w sexshopie ze smiechu jak zobaczylam cos takiego:
a babka ktora stala tam za lada patrzyla na mnie jak na kretynke jakas
Zajeżdża mi to zoofilią! Bo jak to nazwac jak faceta owce i krowy kręcą?
ja mam z plastiku ale mówie ci tak dziadosko wygląda jak jajka niespodzianki
a próbowaliście ten durex wibrator przyjemność dla obojga. bo moja kumpela mówi że to pic na wode.
A ja uzywam i uważam,że to rewelacja! Mój M jakiejś wielkiej radochy nie ma, mówi,że coś tam czuje, ale bez rewelacji. A ja uwielbiam! Bzyczenie jest trochę zabawne, ale nie przeszkadza.
jesli mowisz o tej nakladce to wyglada jak pierscien to masakra kupilam kiedys , mowie a niespodzianke zrobie , urozmaice a tu taka dupa ze szkoda gadac, kompletnie zero jakiegokolwiek odczucia, chyba ze smiechu hahaha
ale znajoma uzywala i mowila ze swietne wiec nie wiem, moze cos z nami nie tak heheheh
A może jakoś źle to uzywacie? Nie wiem czy to możliwe w ogóle.
Idę czytać dalej!