reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witam się! Trochę naskrobałyście wczoraj, jak ja już sobie spałam.
tak albo miekka guma..sa rozne...oj juz dawno nie bylam sexshopie:baffled:
aha jak mieszkalam w londynie...tam bylo ich pelno..tu w norwegii to socjalizm...nic nie ma:szok:

Kochana wejdź na allegro- tych kulek jest masę! We wszystkich kolorach, z różnych materiałów. Ceny od 5 do 100 zł.

a tak a propos róznych gadzetów..to padłam kiedyś w sexshopie ze smiechu jak zobaczylam cos takiego:

jaywqt.jpg

a babka ktora stala tam za lada patrzyla na mnie jak na kretynke jakas

Zajeżdża mi to zoofilią! Bo jak to nazwac jak faceta owce i krowy kręcą?

ja mam z plastiku ale mówie ci tak dziadosko wygląda jak jajka niespodzianki

a próbowaliście ten durex wibrator przyjemność dla obojga. bo moja kumpela mówi że to pic na wode.

A ja uzywam i uważam,że to rewelacja! Mój M jakiejś wielkiej radochy nie ma, mówi,że coś tam czuje, ale bez rewelacji. A ja uwielbiam! Bzyczenie jest trochę zabawne, ale nie przeszkadza.

jesli mowisz o tej nakladce to wyglada jak pierscien to masakra:baffled: kupilam kiedys , mowie a niespodzianke zrobie , urozmaice a tu taka dupa ze szkoda gadac, kompletnie zero jakiegokolwiek odczucia, chyba ze smiechu hahaha:-D
ale znajoma uzywala i mowila ze swietne:confused: wiec nie wiem, moze cos z nami nie tak heheheh

A może jakoś źle to uzywacie? Nie wiem czy to możliwe w ogóle.

Idę czytać dalej!

reklama
wlasnie ogladam na tvn rozmowe o naprotechnologii - nowej metodzie leczenia nieplodnosci. Sluchajcie - mysle ze spokojnie mozemy zalozyc klinike poniewaz to jest metoda obserwacji organizmu kobiety a potem leczenia hormonalnego przez gina.
Wiecie, ze oni twierdza ze nasienie ze stosunku ma wyzsze parametry niz to z masturbacji. Niestety nie sa w stanie pomopc kiedy plemnika nie ma niestety...
Nowa nazwa dla starych metod...

czy Was coś pogięło!!!! 1966 strona!!!!!
O Dżizas...

Witam się Baboki:)
Nie wiem czy dam radę przeczytać te wasze epopeje!!!

Witam się z rana przy kawce:-)
Milk się skończył i musiałam rano lecieć do sklepu i baba w sklepie wcisnęła mi katalog Avonu.Mam dzisiaj wolne od pracy idę z mamą pooglądać suknie ślubne.W mojej mieścinie są dwa sklepy i jedna wypożyczalnia zobaczymy co ciekawego i nie drogiego wpadnie mi w oko.

Ale ci zazdroszczę tych zakupów! Lubiłam je. Ale po przejściu chyba ze 2o salonów ślubnych miałam juz dość. Poszłam do empiku, obejrzałam kila gazet tylko z sukniami. O dziwo znalazłam idealną i z ta gazetą poleciałam do kobiety, która szyje suknie ślubne. Uszyła identyczną i za połowę ceny. Wcześniej nie zamierzałam szyć, ale ta idealna była niedostępna u mnie, więc nie miałam wyjścia. Później doceniłam jej niską cenę, bo na zdjęciach w plenerze nie musiałam się martwić,że coś ubrudzę i potargam. I zdjęcia są super. Wypozyczalnie tez ci odradzam. Całe wesele będziesz sie stresować,żeby nic z suknią się nie stało. Masz juz coś na oku? Na allegro jest tyle sukienek,że można zgłupieć.

Dziewczynki ogladałyście dzień dobry tvn? Mówili o naprotechnologii. Ale chyba przesada,że to alternatywa dla in vitro!

Babo czekam na wieści. Trzymam kciuki!

No witajcie dzisiaj przy sniadanku:-):-)

Bobo ty jutro masz wizyte jak sie czujes???
no wlasnie daj szybko znac jak wrocicie...
dobranoc moje drogie erotomanki zycze milych snow a przed tym goracego seksu​
no tak, mnie po tym HSG na pewno. Jeszcze wczoraj poklocilam sie z moim bo nie zadzwonilam do diagnostyki i nie dowiedzialam sie kiedy moze oddac nasienie do badania i jaki pojemniczek jest potrzebny czy od nich czy z apteki... On stwierdzil ze nie ma czasu tam zadzwonic bo ma w pracy mlym:angry::angry::angry::angry: pieprzony samiec pewnie nie moglby zniesc wiadomosci, ze moglby miec cos nie tak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: to mnie zalezy zeby on sobie zrobil te badania. Ja qrwa do szpitala chodze robie bolesne badania a on nie moze sobie zrobic badan...niech spada na drzewo - powiedzialam mu ze nie musi sobie tych badan robic...ja nie bede jego spraw zalatwiala - on nie umawia mnie z ginem, no nie??
poryczalam sie ze smiechu.. owieczki krowki wibratory i jeszcze kuleczki.. no masakra.. jeszcz troche i zamiast baby boom formu bedzie sie nazywalo sexofila i te sprawy..
dokladnie popieram, strach sie bac w co my sie przeobrazimy...
czy Was coś pogięło!!!! 1966 strona!!!!!
O Dżizas...

Witam się Baboki:)
Nie wiem czy dam radę przeczytać te wasze epopeje!!!
ja tez nie daje rady bo w czasie odpowiadania na posty przybywa 15 stron...
Dziewczynki ogladałyście dzień dobry tvn? Mówili o naprotechnologii. Ale chyba przesada,że to alternatywa dla in vitro!

Babo czekam na wieści. Trzymam kciuki!
zgadzam sie - kolejny sposob na nazwanie czegos inaczej niz do tej pory i zarobienie na tym kasy...

witam sie z rana. tyle wczoraj napisałyscie jak poszłam spac ze nawet nie próbuje sie odnieśc do tego zresztą mam zły dzień bo wczoraj była awantura w domu tak ze dziś mam nerwy w strzepach i płakać mi się chce, chciałabym sobie znaleź jakąś prace i nie siedzieć w domu i nie mieć tyle czasu na myślenie bo mnie trafi szlak za niedługo.
stwierdzam że faceci myśla tylko i wyłącznie o sobie i potrzeby nasze w sense kobiet nie są dla nich wazne, pewnie powiecie ze zawsze tak było ale ja miałam złudzenia ze mój jest inny ale nie jest jak mu jest wygodniej albo jak czegoś chce to umie się zainteresować tym czego ja chće a jak nie to ma to w d***e!!!!!!!!!!!!!!!!
się wygadałam i uciekam bo mam duzo pracy dziś w domciu.
miłgo dnia kochane oby był lepszy niż mój!!

witam sie z rana. tyle wczoraj napisałyscie jak poszłam spac ze nawet nie próbuje sie odnieśc do tego zresztą mam zły dzień bo wczoraj była awantura w domu tak ze dziś mam nerwy w strzepach i płakać mi się chce, chciałabym sobie znaleź jakąś prace i nie siedzieć w domu i nie mieć tyle czasu na myślenie bo mnie trafi szlak za niedługo.
stwierdzam że faceci myśla tylko i wyłącznie o sobie i potrzeby nasze w sense kobiet nie są dla nich wazne, pewnie powiecie ze zawsze tak było ale ja miałam złudzenia ze mój jest inny ale nie jest jak mu jest wygodniej albo jak czegoś chce to umie się zainteresować tym czego ja chće a jak nie to ma to w d***e!!!!!!!!!!!!!!!!
się wygadałam i uciekam bo mam duzo pracy dziś w domciu.
miłgo dnia kochane oby był lepszy niż mój!!
tez to wczoraj stwierdzilam, on on on i tylko on...szlag czlowieka trafia i czasem sobie mysle ze po co czlowiek wymyslil instytucje malzenstwa jak tak naprawde to najlepiej byloby mieszkac z baba a na seksowanie tylko spotykac sie z facetami wtedy nie byloby problemu ze nas nie rozumieja...

to jesteśmy Gosiu na takim samym etapie
po co człowiek sie tak męczy kur** skoro i tak nic z tego nie wychodzi
jak bym mogła to bym gdzieś wyjechała i moze by zauważył ze nie ma mu kto usługiwać a tak to zadnego szacunku i podziekowania za to nie ma a jak człowiek się upomni o swoje to jeszcze mu żle bo sobie wymyślam ciągle jakieś problemy tak najlepiej żebym udawała ze wszystko jest ok i nie zwracała mu uwagi jak mi przykrość robi

reklama
Kobity, nie dałam rady poczytać dokładnie, bo po prostu nie mam jak. Jak jest dyszka, to dam radę w pracy ale więcej to nie bo bym nic innego nie mogła zdrobić.
Mówcie mi szybko co sie działo!!
Co z Gosią?? Jak się czujesz Słońce, jak zabieg??
Kropeczko, z mamą już stosunki lepsze czy nadal się fochacie na siebie?? pozałatwiałaś z autkiem??
Niestety widzę że jakaś zoofilia zapanowała na BB. :szok: Coś mi się wydaje że Zające muszą się mieć na baczności;-)
Andziu_S ty widzisz i nie grzmisz:-)
Sabinko, Kochanie tak mi przykro...:-(

Ból głowy to pewnie przez tą pogodę, ale wieczorami tak ok 20 zaczyna mi być nie dobrze... a mam wrażliwe piersi (tzn.sutki) i wciąż napieprzają mnie jajniki...?!
mmmmm... moja koleżanka jak była w ciąży to właśnie ją sutki bolały a nie całe piersi:-):-):-) Ale by było zajefajnie:-)

Dziewczyny-ognisko u hani urodzinowe nie wypalilo to moze choc te wczasy w Szklarskiej po promocyjnych cenach beda, co???
Ja się piszę!!!!!!!!!!!!!!!!!! hura:happy2::happy2::happy2::happy2:
ja sobie moge tylko pomarzyc o pomeczeniu bo @ przyszla
Olesiu....:-:)-:)-:)-:)-( Nawet moje kciuki nie pomogły:-( Przytulam mocno:-(
Zaniepokojona, przyszła wstręciucha czy nie????
Marzenko, jak praca?? Napisałaś coś leniwcu??? Bo widze że udzielałaś się sotro na BB.
OluPM, jak nastrój dzisiaj, jak z pracą??

Pozdrówki for All:blink::blink:

Do góry