ehh...no dobra...niech tez sobie jakas przyjemnosc zrobi
Ostatnio stwierdziłam że jakbym sobie wsadziła kompa między nogi to częściej by tam zaglądał.
poryczalam sie ze smiechu.. owieczki krowki wibratory i jeszcze kuleczki.. no masakra.. jeszcz troche i zamiast baby boom formu bedzie sie nazywalo sexofila i te sprawy..
A tam od razu takie wielkie słowa. Niezła jazda bardziej.
Dawaj tę piosenkę - twarde jesteśmy - damy radę;-)
Ostrzegam że można załapać doła. Więc jak któreś mają tendencję to nie oglądać bo nie zniosę marudzenia.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=JqfGqOx2iDQ"]YouTube - I Would Die For That[/ame]
Tracisz niezłą zabawe więc się postaraj.
wieć może to jeszcze nawet nie 3 tydzień i może dlatego mi beta nie wyszła? Ma ktoś na moje zmartwienie jakieś rozwiązanie? Ile mogę jeszcze czekać na okres ? Prosze pomóżcie
Nie ma takiej możliwości. Beta wychodzi w pierwszy dzień po nie wystąpieniu @ w 100% a co dopiero po takim czasie.
stwierdzam że faceci myśla tylko i wyłącznie o sobie i potrzeby nasze w sense kobiet nie są dla nich wazne, pewnie powiecie ze zawsze tak było ale ja miałam złudzenia ze mój jest inny ale nie jest jak mu jest wygodniej albo jak czegoś chce to umie się zainteresować tym czego ja chće a jak nie to ma to w d***e!!!!!!!!!!!!!!!!
W dupę jeża ja też wczoraj miałam. Może nie awanturę ale był cichy poranek.
Jak zwykle przylazł z roboty i już na kompa musi siąść. W między czasie jak gadałyśmy napisał na gg kolega że kubica kupił fabię wrc żebym mojemu powtórzyła jak przyjdzie z roboty. ja na to ok.
To nie było cześć kochanie, co u ciebie tylko już musi zobaczyć, muszą pierdolić bo to jest najważniejsze.
Na to ja powiedziałam że ide spać bo i tak nic tu po mnie, jak jest głodny to niech sobie zrobi sam.
No to oczywiście obraza majestatu, fochy mu strzelam. A jak ja sobie siedze i pierdole na bb to nic.
Ja na to że chociaż mam do kogo gębe otworzyć. I koniec gadki.
Poszłam sobie zapalic do kuchni i cisza. Przylazł a ja skonczyłam palić i poszłam spać bez ani jednego słowa.
Siedział mruk na dupie w kuchni chyba z dobre 20 min. A potem na kompie do 3 nad ranem.
Nie jestem upierdliwa, rozumiem ich pasje tylko nie ma minuty żeby nie pierdolił o autach, nie ma dnia żeby nie był związany z autami.
Wstaje do roboty, ubiera się i siedzi dobre 15 min na necie ogląda auta. Wraca z roboty siada na kompie i tak do 3 nad ranem ogląda auta albo modele zamawia.
Ma wolne siedzi cały dzień na necie modele ogląda, zamawia, ściąga zdjęcia. Gra na playu. Siedzi na gg i pierdoli o autach z kolega.
I tak qurwa w koło macieju.
Więc poleze do tej roboty nawet za darmo - bo ocipieje z tym starym nudnym pacanem
tez to wczoraj stwierdzilam, on on on i tylko on...szlag czlowieka trafia i czasem sobie mysle ze po co czlowiek wymyslil instytucje malzenstwa jak tak naprawde to najlepiej byloby mieszkac z baba a na seksowanie tylko spotykac sie z facetami wtedy nie byloby problemu ze nas nie rozumieja...
Ja tak mam i to też nie jest łatwiej
czesc laseczki ;-)
ja juz wyszykowana , wymalowana, lece z malzem na zakupy bo w lodowce tylko swiatlo
ja wroce to poplotkuje z wami :***
Portfel przyjechał to szaleństwo teraz zakupowe.