reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
No i dotarłąm do strony, na której się witałam a tu 15 nowych:szok:

Loree - ja kwas foliowy łykam od 2 lat i od pewnego czasu tak różnie - czasami zapominam i nie wezmę 2 lub 3 dni:tak:

Imagination - powodzenia i dużo zdrówka:-)

Hanka - to w piątek moment prawdy;-)

Zaniepokojona - ja powtórzę po dziewczynach - musisz z tym walczyć u siebie bo innych nie zmienisz - a swoją wartość znasz i się nie przejumuj co inni mówią:tak:

Ja nie wiem hanka czy podczas spalenia suszarki cos cie w glowe nie puknęło że ty dzisiaj takimi mądrościami walisz! Albo Ty już od rańca popijasz co???
Dobre:-D:-D:-D:happy2::happy2::happy2::-D:-D:-D

Sabina - już pisałyśmy, żę to przejściowe - ja też staram się 2 lata, pierwsza ciąża obumarła, mam chora tarczycę, co utrudnia zajście, ale wierzę, że sie uda - musisz walczyć - bierzesz clo to idź na monitoring jak pęcherze i działaj:tak:

Martynko - ja brałąm duphaston i czułąm się nie za bardzo - mdłości, bóle brzucha itp.

Dziewczyny-ognisko u hani urodzinowe nie wypalilo to moze choc te wczasy w Szklarskiej po promocyjnych cenach beda, co???
ja też się wpraszam:-):-D:-)

Zaniepokojona
Ja czesto chodze ubrana jak pierwotny czlowiek, bez makijazu, w lachach jak w barakach wojennych. Ludzie mnie mijaja i mam w dupier gleboko ich "uwazam".
Sa dni kiedy sie trzeba odwalic, szpilke zalozyc i makijazem blysnac, a sa dni kiedy sie po prostu ludzie powinni czuc komfortowo. Ubierasz sie dla siebie, nie dla ludzi... Badz piekna dla siebie, badz piekna w ramach kryteriow ktore Ty uwazasz za piekno....Makijaz, waga, ubranie sa czesto bez znaczenia
Lolitko - znów muszę sie powtarzać - ale Ty jesteś mądry człek pierwotny;-)

Gosiu - doczytałąm o zabiegu - dobrze, że jajniki drożne:-)

reklama
Do góry