reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Dla mnie te kulki to lipa.Dostałam kiedyś od dziewczyn z pracy na urodziny.Są dwie lub trzy koloru cielistego dosyć duże na sznureczku.Ja tam nic nie czułam mając je w środku.:no: A wibratora jeszcze nie mam,oglądałam pare razy ale szkoda mi kasy.

No to mnie zaskoczyłaś! Czytałam jakies opinie na innym forum i laski się zachwycały. Liczyłam na to,że to fajny gadżet! Wibratora też nie mam, ale chyba się skuszę!

Hei kobitki:-)
widze ze sobie troszke zartujecie..to dobrze ze macie chumorek na topie!!!
Tak sobie siedze i mysle o jutrzejszym dniu...bede myslec pozytywnie i mam nadzieje ze wszystko sie powiedzie i szybko bedziemy wiedzieli na czym stoimy.
Mam niestety @ ale M zbadaja i tez to dobre:-)

Kochana trzymam kciuki za jutrzejsze badania. Daj znać jak tylko będziesz coś wiedziała.

Spadam kochane, bo jestem padnięta. Wszystko przez tą zieloną herbatę- zasnąć wczoraj nie mogłam i dziś ledwo żyję! A niby taka zdrowa herbatka! Ale kopa to ma niezłego!
Dobranoc

reklama
Pogadałyśmy tylko trochę o bieliźnie i już do łóżek uciekają! Trzeba było byc rano jak pisałyśmy o wibratorach i kulkach gejszy! A o tych kulkach to nadal cisza. Nikt nie używa? Ja chciałabym jakieś nowości wprowadzić. Życie jest takie krótkie- trzeba wszystkiego spróbować.

Pewnie ,zgadazam sie..cos nowego zawsze dobrego.Ja osobiscie nie uzywalam kulek ale przez pewien okres uzywalam wibratora i nawet mial rozne biegi...niezle wibracje,oczywiscie bylam wtedy sama i dobrze miec kogos takiego ktory stoi sobie na polce i czeka:-)Przynajmniej takiego nie trzeba prosic:-D
Teraz to M ma wibracje w jezyczku ..:tak:

ojej ja nie przepadam za chill outem nudzi mnie masakrycznie, chociaz niby widzialam czasami ze i sare brigtman podciagali pod chillout, a ja uwielbiam ją !!! moglabym godzinamki sluchac!! uwielbiam soul i r&b no i jazz ale w wykonaniu Kenny'ego G:-D:-D:-D i oczywiscie whitney houston to juz od malego :-)

To ona ma małego???:-D:-D:-D

Pewnie ,zgadazam sie..cos nowego zawsze dobrego.Ja osobiscie nie uzywalam kulek ale przez pewien okres uzywalam wibratora i nawet mial rozne biegi...niezle wibracje,oczywiscie bylam wtedy sama i dobrze miec kogos takiego ktory stoi sobie na polce i czeka:-)Przynajmniej takiego nie trzeba prosic:-D
Teraz to M ma wibracje w jezyczku ..:tak:

Kurna muszę spróbować wibratora bo przyznaję się nie miałam. Dostalam raz kulki na urodziny od dowcipnego kolegi ale wyglądały mi na takie jakieś dziadoskie że ich nie urzyłam nigdy.

Trza się rozwinąć.

reklama
Kurna muszę spróbować wibratora bo przyznaję się nie miałam. Dostalam raz kulki na urodziny od dowcipnego kolegi ale wyglądały mi na takie jakieś dziadoskie że ich nie urzyłam nigdy.

Trza się rozwinąć.

Sprobuj..zupelna inna roskosz:-)Jezyczek u faceta nie porusza sie w takim rytmie jak wibrator,,,najlepiej kup sobie z tym czyms wystajacym ktory pobusza punkt G :tak::-)

Do góry