reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Jadźka praktycznie to już jutro - panika jest????
no troszke jest paniki.. ale mam troszke brzuszka a cycem tego az nie ndrobie a chcialabym dobrze wygladac..
Spróbuj jeszcze coś upolować jednak kiecka to kiecka na wesele.;-)

strasznie zdrogie sa w polsce ciuchy.. w anglii polowe mniej wydawalam na ciuchy a jeszcze przy tamtych zarobkach bylo mi znacznie latwiej.. te same ceny tez za kosmetyki czy tu czy tam.. idzie sie wsciec.. a kiedy beda te same zarobki?

Ojojoj Jagienka ty światowcze albo ladacznico i nałożnico szatana. A ja myślalam żeś ty taka cicha woda, cnotka niewydymka. A ty tu taka światowa.

Swiat to wioska, w kazdej wiosce tylko z deka inni ludzie. A TY kochana nie mysl za duzo, bo to szkodliwe dla zdrowia :)

No ja sobie zapuścilam muzyczkę i czekam aż wszystkie wrócą z NK

Cholernie jestem ciekawa czego taka Hanka sobie słucha? Jakoś nie umiem cię połączyć z żadną muzą. Ja czasem mam takie zboczenie i sie zastanawiam jakiej muzy ludzie słuchają. Bardzo często trafiam:tak:

by to poczyscilo.. co przeczytam i zrobie sobie przerwe to Wy doprodukujeci iles stron.. wrrr ide czytac dalej..
mi sie takie autko podoba.. z takimi diodowymi swiatlami jak akie widze na ulicy to prawi sikam po nogach
audi-r8-v12.jpg

olapolap tu ponizej moj wykres jak bralam luteine.. w 38dc zaczelam ale ja na wywolanie.. wiec zobacz i porownaj ze swoim
Kochana jaka ty skromniutka jesteś! Ja powtarzam mojemu M,że wymagająca nie jestem, bo nie chcę BMW X 6 tylko X5. Zawsze to parę groszy taniej....

ta juz sie nasmarowalam wypachnilam....:-D
moj malz pod tym wzgledem jest jakis inny.... jego nie kresi seksi bielizna.. mowi ze woli mnie bez niczego...ilez to ja sie juz nakupoywalam roznym gorsetow , koszulek i cudów a wrazenie zrobila na nim tylko jedna, taka rozowa kurewsko z koronki cala przeswitujaca krotka do samej pipki...... az w szoku bylam :happy2: no ale coz, rozne sa gusta.....wiec nie trace kasy na bielizne bo bez sensu...

Mój bieliznę uwielbia.
ha,ha mój ma jazdę na pończochy a jak do tego jeszcze pas skołuję to już ma odlot na maxa.:-)

No to jednak jest więcej takich jak mój !

Andzia jak juz ruszycie z budową to wal śmiało! Ja jak nie mogę budować, to lubię sobie chociaż pogadać:-D

reklama
Gosiu - na pewno uda mi się natknąć na opis zabiegu - ja bardzo ambitnie nadrabiam wszystko:tak: a powiedz mi jeszcze po co lekarz kazał robić te bakterie a nie zwykły posiew moczu?
dlaczego to nawet nie pytalam... to byl wymaz z pochwy... a z tego co czytalam o tych bakteriach to pisali tam że one cos mieszaja w srodku i powoduja poronienia no i pewnie jakbym je miala to bym musiala wyleczyc...
Ta mój też miał ale na rwanie pończoch. powiedzialam mu że mu pojebalo się w bani, jak chce rwać to niech sam kupuje.
no moj tez najlepiej ponczochy pas i szpilki ...a i wszpilkach to on by chcial zebym chodzila po ulicy a ja nie znosze wiec powiedzialam mu kiedys zeby sobie kupil spodniczke za doope i szpilki i se poszedl w miasto jak mu sie podoba... ci faceci to czasem maja wyobrazenia dalekie od realnosci...
Seks to przereklamowany rekwizyt.
mowisz??? nie zauwazylam choc nimfomanka nie jestem hihihihi

Do góry