reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
nc127o.jpg

"To dmuchane zwierzę ma szanse stać się Twoją najwierniejszą towarzyszką. Podobnie jak w przypadku Dolly, dmuchanej owieczki, Pat została genetycznie zmodyfikowana aby dać Ci maksimum przyjemności (jakkolwiek to brzmi...) Pat posiada dodatkowo moduł głosu i wydaje z siebie rozkoszne "muuuuu" za każdym razem kiedy będziecie się bawili:) Uważaj na nią jeśli zabierzesz ja na imprezę, wszędzie gdzie tylko się pojawi jest rozchwytywana więc pilnuj, żeby nie okazało się, że wrócisz do domu sam:)"

opis produktu ze strony internetowej

zawsze z nudów możesz w sąsiadów z okna nimi rzucać :)

jadzka moge zabic:-D

nie moge z was laski, z waszych obrazkow hahahah:-D:-D:-D
malz sie pyta z czego sie smieje do monitora hahahhaha:-D:-D:-D i dziwnie jakos patrzy na mnie hahahha:-D

to niech sie przylaczy

nc127o.jpg

"To dmuchane zwierzę ma szanse stać się Twoją najwierniejszą towarzyszką. Podobnie jak w przypadku Dolly, dmuchanej owieczki, Pat została genetycznie zmodyfikowana aby dać Ci maksimum przyjemności (jakkolwiek to brzmi...) Pat posiada dodatkowo moduł głosu i wydaje z siebie rozkoszne "muuuuu" za każdym razem kiedy będziecie się bawili:) Uważaj na nią jeśli zabierzesz ja na imprezę, wszędzie gdzie tylko się pojawi jest rozchwytywana więc pilnuj, żeby nie okazało się, że wrócisz do domu sam:)"

zajebiste imie Pat

łooo matko:szok::szok::szok: to juz dewiacja jak dla mnie!!!!!!:szok:

a tam od razu dewiacja, urozmaicenie

nc127o.jpg

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Bomba..poprostu bomba!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
trzym się :)
ja też już uciekam bo mecz się kończy i mąż będzie do łóżka wołał :)

wibratora nie mamy, kulek też nie, ani krowy i ani owcy...cóż..:( zwykły seks mnie czeka :p

Do góry