reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

ja polecam wibrator dziewczeta:-D w samotnosci nie uzywalam ale razem z małżem i musze przyznac ze jest ekstra!! oby nie zaczesto:-D i ja akurat wole bez baterii bo to bzyczenie jakies dziwne uczucie jak dla mnie.....:happy2:

reklama
a tak a propos róznych gadzetów..to padłam kiedyś w sexshopie ze smiechu jak zobaczylam cos takiego:

jaywqt.jpg

a babka ktora stala tam za lada patrzyla na mnie jak na kretynke jakas

z czego te kulki sa zrobione?plastic?

ja mam z plastiku ale mówie ci tak dziadosko wygląda jak jajka niespodzianki

Sprobuj..zupelna inna roskosz:-)Jezyczek u faceta nie porusza sie w takim rytmie jak wibrator,,,najlepiej kup sobie z tym czyms wystajacym ktory pobusza punkt G :tak::-)

chyba będę musiala

ja polecam wibrator dziewczeta:-D w samotnosci nie uzywalam ale razem z małżem i musze przyznac ze jest ekstra!! oby nie zaczesto:-D i ja akurat wole bez baterii bo to bzyczenie jakies dziwne uczucie jak dla mnie.....:happy2:

a próbowaliście ten durex wibrator przyjemność dla obojga. bo moja kumpela mówi że to pic na wode.

a próbowaliście ten durex wibrator przyjemność dla obojga. bo moja kumpela mówi że to pic na wode.
jesli mowisz o tej nakladce to wyglada jak pierscien to masakra:baffled: kupilam kiedys , mowie a niespodzianke zrobie , urozmaice a tu taka dupa ze szkoda gadac, kompletnie zero jakiegokolwiek odczucia, chyba ze smiechu hahaha:-D
ale znajoma uzywala i mowila ze swietne:confused: wiec nie wiem, moze cos z nami nie tak heheheh

eee...zeby wam to jakoś zobrazowac...tam z tyłu jest dziurka i to do zabawy dla panów...jeszcze były krówki...

reklama
Do góry