reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Dobra idę spać bo już się nakręciłam na sex.Buziaki laseczki.:tak:

Pogadałyśmy tylko trochę o bieliźnie i już do łóżek uciekają! Trzeba było byc rano jak pisałyśmy o wibratorach i kulkach gejszy! A o tych kulkach to nadal cisza. Nikt nie używa? Ja chciałabym jakieś nowości wprowadzić. Życie jest takie krótkie- trzeba wszystkiego spróbować.
Andzia dobrze,że tobie też się śnią byli faceci- nie jestem sama. Może to coś znaczy, np. że oni tacy ważni byli dla nas? Wiesz u mnie to taka pierwsza miłość i sentyment mam jak cholera!

reklama
Cholernie jestem ciekawa czego taka Hanka sobie słucha? Jakoś nie umiem cię połączyć z żadną muzą. Ja czasem mam takie zboczenie i sie zastanawiam jakiej muzy ludzie słuchają. Bardzo często trafiam:tak:
no strzelaj jaka ja slucham !:confused: hanka to pewnie jakichs szarpidrutó slucha:-D:-D

z ta bielizna to macie niezle napalonych malzow , moj kiedys tez taki byl ale stararosc nie radosc.:baffled::-D

no strzelaj jaka ja slucham !:confused: hanka to pewnie jakichs szarpidrutó slucha:-D:-D

z ta bielizna to macie niezle napalonych malzow , moj kiedys tez taki byl ale stararosc nie radosc.:baffled::-D

Oj kochana ja muszę kogoś zobaczyć ! Dlatego też do Hanki mi nic nie pasuje, bo jej nie widziałam.

Cholernie jestem ciekawa czego taka Hanka sobie słucha? Jakoś nie umiem cię połączyć z żadną muzą. Ja czasem mam takie zboczenie i sie zastanawiam jakiej muzy ludzie słuchają. Bardzo często trafiam:tak:

Szczerze niemam ulubionej ani dziedziny muzyki ani wykonawcy. Mam tyle różnych płyt że masakra. Jak mi coś wpadnie w uszy to muszę to mieć. Na szczęście jest internet a tam wszystko jest.
Wcześniej słuchałam strasznie pięknej piosenki która idealnie nas lachony na BB charakteryzuje ale ona jest dla osób które nie mają tendencji do depresji ani nie są po testowaniu ani przed.

Teraz słucham Aretha Franklin ale lubię soul, rock, metal, chill out, latino, instrumentalną, bluse. wszystko tylko żeby mi wpadło w ucho.

Pogadałyśmy tylko trochę o bieliźnie i już do łóżek uciekają! Trzeba było byc rano jak pisałyśmy o wibratorach i kulkach gejszy! A o tych kulkach to nadal cisza. Nikt nie używa? Ja chciałabym jakieś nowości wprowadzić. Życie jest takie krótkie- trzeba wszystkiego spróbować.
Andzia dobrze,że tobie też się śnią byli faceci- nie jestem sama. Może to coś znaczy, np. że oni tacy ważni byli dla nas? Wiesz u mnie to taka pierwsza miłość i sentyment mam jak cholera!
Dla mnie te kulki to lipa.Dostałam kiedyś od dziewczyn z pracy na urodziny.Są dwie lub trzy koloru cielistego dosyć duże na sznureczku.Ja tam nic nie czułam mając je w środku.:no: A wibratora jeszcze nie mam,oglądałam pare razy ale szkoda mi kasy.

Hei kobitki:-)
widze ze sobie troszke zartujecie..to dobrze ze macie chumorek na topie!!!
Tak sobie siedze i mysle o jutrzejszym dniu...bede myslec pozytywnie i mam nadzieje ze wszystko sie powiedzie i szybko bedziemy wiedzieli na czym stoimy.
Mam niestety @ ale M zbadaja i tez to dobre:-)

Szczerze niemam ulubionej ani dziedziny muzyki ani wykonawcy. Mam tyle różnych płyt że masakra. Jak mi coś wpadnie w uszy to muszę to mieć. Na szczęście jest internet a tam wszystko jest.
Wcześniej słuchałam strasznie pięknej piosenki która idealnie nas lachony na BB charakteryzuje ale ona jest dla osób które nie mają tendencji do depresji ani nie są po testowaniu ani przed.

Teraz słucham Aretha Franklin ale lubię soul, rock, metal, chill out, latino, instrumentalną, bluse. wszystko tylko żeby mi wpadło w ucho.

No to faktyczne prawie wszystko. Ale jakbym miała strzelać to coś rockowego bym powiedziała. Wyglądasz mi na taką rockandrollową duszę. Ale tylko z tego co tu wypisujesz;-)

ojej ja nie przepadam za chill outem nudzi mnie masakrycznie, chociaz niby widzialam czasami ze i sare brigtman podciagali pod chillout, a ja uwielbiam ją !!! moglabym godzinamki sluchac!! uwielbiam soul i r&b no i jazz ale w wykonaniu Kenny'ego G:-D:-D:-D i oczywiscie whitney houston to juz od malego :-)

reklama
Do góry