reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Mój na początku to sam siedział na necie i koszulek mi szukał. Z tamtych czasów mam taką kolekcje w chałupie jak dobry magazyn sex-shopu.
Tylko teraz to nawet pamela anderson w sypialni nie była by go w stanie skusić.

Cały czas mu mówie - dzięki bogu że się staramy o dziecko to chociaż mam 4 x sex w ciągu miesiąca.
On jedynie odpowiada - nie świruj mała.
Z moim też tak było że sam mi kurewską bieliznę na allegro kupował ale jak mi dał takie body stoking całe z siatki tylko z otworami w odpowiednich miejscach to zakupy się skończyły.:baffled: A ostatnio to jest ciągle zmęczony i to ja go muszę molestować a jak mam dni płodne i chcę co dzień się bzykać to on nie jest zachwycony i marudzi.

Czasy dzikiego spontanicznego sexu już dawno za nami. Znaczy sie mnie nie przeszło tylko jemu.

Karola mój też planował kupić tą siatkę tylko rozmiaru na mnie nie było:-D:-D:-D

Ale podobna siatka jest na ziemniaki więc nic straconego :-)

Czasy dzikiego spontanicznego sexu już dawno za nami. Znaczy sie mnie nie przeszło tylko jemu.

Karola mój też planował kupić tą siatkę tylko rozmiaru na mnie nie było:-D:-D:-D

Ale podobna siatka jest na ziemniaki więc nic straconego :-)
Kochana ta siatka się bardzoooo rozciąga:happy2: zresztą widziałam cię na NK i wlazłabyś w nią bez problemu rozmiar jest uniwersalny:cool2:

reklama
Do góry