Nektarynka
Fanka BB :)
a kiedy jest to wesele?
30 maja.. takze troszke malo czasu..
a 31 mam urodzinki eh jak ten czas leci..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a kiedy jest to wesele?
ja się nie szwędałam po NK , pod prysznicem bylam, goliłam swoja wyczochrana grzywke zaraz małż przyjeżdza , wkoncu @ sie skonczyla to trzeba sie zabawic a co!!
30 maja.. takze troszke malo czasu..
a 31 mam urodzinki eh jak ten czas leci..
Czemu w Polsce ubrania są takie drogie kurde? Ja dzisiaj też weszłam do sklepu kupić spodenki bo wszystkie letnie ubrania są za małe jedne mi się spodobały ale cena 250zł więc nawet nie mierzyłam.Weszłam do cubusa i kupiłam dzinsowe spodenki przed kolano i dwie fajne koszulki w sumie wydałam 147zł. więc ok.nie no wiem.. ze musze poczekac.. moze jakos szybko zleci..
dzis mierzylam kilka sukienek na wesele kolezanki.. kurczak jedna ladna ale 300zł.. pogielo ich totalnie... ładnie lezala w miare dobrze sie czulam a inne hmmm a to dupa za wielka a to w cyckach sie nie domknela a to cos innego a to sie marszyla a to zwezana do dolu.. porazka.. moze jutro sobie cos kupie.. a jak nie biales spodnie lniane jakas bluzka biala maryrana i heja..
ta juz sie nasmarowalam wypachnilam....Przydałaby sie jeszcze jakaś sexowna bielizna.
Nakremikuj sie na pachnąco żeby się wchłoneło żebyś mu sie nie wyślizgneła
ha,ha mój ma jazdę na pończochy a jak do tego jeszcze pas skołuję to już ma odlot na maxa.:-)ta juz sie nasmarowalam wypachnilam....
moj malz pod tym wzgledem jest jakis inny.... jego nie kresi seksi bielizna.. mowi ze woli mnie bez niczego...ilez to ja sie juz nakupoywalam roznym gorsetow , koszulek i cudów a wrazenie zrobila na nim tylko jedna, taka rozowa kurewsko z koronki cala przeswitujaca krotka do samej pipki...... az w szoku bylam no ale coz, rozne sa gusta.....wiec nie trace kasy na bielizne bo bez sensu...
ta juz sie nasmarowalam wypachnilam....
moj malz pod tym wzgledem jest jakis inny.... jego nie kresi seksi bielizna.. mowi ze woli mnie bez niczego...ilez to ja sie juz nakupoywalam roznym gorsetow , koszulek i cudów a wrazenie zrobila na nim tylko jedna, taka rozowa kurewsko z koronki cala przeswitujaca krotka do samej pipki...... az w szoku bylam no ale coz, rozne sa gusta.....wiec nie trace kasy na bielizne bo bez sensu...
OluPM - niestety nie ma tego w blogu, ale z postów dziewczynek doczytałam, że chgodzi o pracę:-(zabrałam ten wpis na bloga...tak na wszelki wypadek..
Marzenixx - ale mi posłodziłaś - bardzo dziękuję:-)andziu tak jak kropeczka chyle poklony za twoja cierpliwosc..... widac odrazu ze jestes swietnym psychologiem....
Kropeczko - jeszcze po drodze jest 35 latNo jak bum cyk cyk
choc czasem mysle ze by sie przydalo miec.... mzoe na 40stke i ktos za 9 lat kupi, hehe? to tez okragla rocznica
Kulek nie mam, nie uzywalam...wibratora tez nie...jakos sie uchowalam bez tego:-):-)smiac sie czy wstydzic...nie wiem:-)