reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
ja się nie szwędałam po NK , pod prysznicem bylam, goliłam swoja wyczochrana grzywke :-D zaraz małż przyjeżdza , wkoncu @ sie skonczyla to trzeba sie zabawic a co!! :-D

Przydałaby sie jeszcze jakaś sexowna bielizna.
Nakremikuj sie na pachnąco żeby się wchłoneło żebyś mu sie nie wyślizgneła

30 maja.. takze troszke malo czasu..
a 31 mam urodzinki:) eh jak ten czas leci..

Jadźka praktycznie to już jutro - panika jest????

nie no wiem.. ze musze poczekac.. moze jakos szybko zleci..

dzis mierzylam kilka sukienek na wesele kolezanki.. kurczak jedna ladna ale 300zł.. pogielo ich totalnie... ładnie lezala w miare dobrze sie czulam a inne hmmm a to dupa za wielka a to w cyckach sie nie domknela a to cos innego a to sie marszyla a to zwezana do dolu.. porazka.. moze jutro sobie cos kupie.. a jak nie biales spodnie lniane jakas bluzka biala maryrana i heja..
Czemu w Polsce ubrania są takie drogie kurde? Ja dzisiaj też weszłam do sklepu kupić spodenki bo wszystkie letnie ubrania są za małe jedne mi się spodobały ale cena 250zł więc nawet nie mierzyłam.Weszłam do cubusa i kupiłam dzinsowe spodenki przed kolano i dwie fajne koszulki w sumie wydałam 147zł. więc ok.
Spróbuj jeszcze coś upolować jednak kiecka to kiecka na wesele.;-)

Przydałaby sie jeszcze jakaś sexowna bielizna.
Nakremikuj sie na pachnąco żeby się wchłoneło żebyś mu sie nie wyślizgneła
ta juz sie nasmarowalam wypachnilam....:-D
moj malz pod tym wzgledem jest jakis inny.... jego nie kresi seksi bielizna.. mowi ze woli mnie bez niczego...ilez to ja sie juz nakupoywalam roznym gorsetow , koszulek i cudów a wrazenie zrobila na nim tylko jedna, taka rozowa kurewsko z koronki cala przeswitujaca krotka do samej pipki...... az w szoku bylam :happy2: no ale coz, rozne sa gusta.....wiec nie trace kasy na bielizne bo bez sensu...

moj malz pod tym wzgledem jest jakis inny.... jego nie kresi seksi bielizna.. mowi ze woli mnie bez niczego...ilez to ja sie juz nakupoywalam roznym gorsetow , koszulek i cudów a wrazenie zrobila na nim tylko jedna, taka rozowa kurewsko z koronki cala przeswitujaca krotka do samej pipki...... az w szoku bylam :happy2: no ale coz, rozne sa gusta.....wiec nie trace kasy na bielizne bo bez sensu...
ha,ha mój ma jazdę na pończochy a jak do tego jeszcze pas skołuję to już ma odlot na maxa.:-)

Mój na początku to sam siedział na necie i koszulek mi szukał. Z tamtych czasów mam taką kolekcje w chałupie jak dobry magazyn sex-shopu.
Tylko teraz to nawet pamela anderson w sypialni nie była by go w stanie skusić.

Cały czas mu mówie - dzięki bogu że się staramy o dziecko to chociaż mam 4 x sex w ciągu miesiąca.
On jedynie odpowiada - nie świruj mała.

reklama
Gosiu - na pewno uda mi się natknąć na opis zabiegu - ja bardzo ambitnie nadrabiam wszystko:tak: a powiedz mi jeszcze po co lekarz kazał robić te bakterie a nie zwykły posiew moczu?

Loree - jak dostaniemy pozwolenie i potem kredyt to na pewno Cię zamęczę pytaniami:sorry2:

zabrałam ten wpis na bloga...tak na wszelki wypadek..
OluPM - niestety nie ma tego w blogu, ale z postów dziewczynek doczytałam, że chgodzi o pracę:-(
I twierdzę tak samo - szukaj teraz innej i satysfakcjonującej Ciebie - może sie uda w zawodzie:tak:

Kropeczko - jakieś złe fatum - wczoraj autko, dziś mama - w końńcu los się odwróci i będzie dobrze, bo równowaga musi być w przyrodzie:tak:

andziu tak jak kropeczka chyle poklony za twoja cierpliwosc..... widac odrazu ze jestes swietnym psychologiem....:sorry2::happy2:
Marzenixx - ale mi posłodziłaś - bardzo dziękuję:-)

Olapolap - super, że jesteś - długo Cię nie było ale rozumiem, że M wypełniał Ci cały czas - dobrze, że jest ok midzy Wami:-) pozdrawiam i ściskam mocno:tak:

Tikanis - pokoik cudowny:-) trzymam kciuki za cesarkę:tak: buziaki

Kankagan - przykro mi, ale jeszcze nic nie jest stracone, póki nie ma @:-(

Marzenixx, Loree, Zajączku - co Wam sie śni:szok::-D:-D:-D
a potem szaleją z wibratorami i sexem zbiorowym na BB:shocked2:
A tak swoją drogą - Loree - mi też jak się śni to z byłymi;-)

No jak bum cyk cyk
choc czasem mysle ze by sie przydalo miec.... mzoe na 40stke i ktos za 9 lat kupi, hehe? to tez okragla rocznica:-D
Kulek nie mam, nie uzywalam...wibratora tez nie...jakos sie uchowalam bez tego:-):zawstydzona/y::-)smiac sie czy wstydzic...nie wiem:-)
Kropeczko - jeszcze po drodze jest 35 lat:tak:
tylko napisz czy chcesz wibrator czy kulki - czy obie rzeczy na raz:-D
a tak włąściwie to ja też nie mam - ale mam nakładkę z durexa wibracyjną:zawstydzona/y:

OluPM - skąd wytrzasnęłaś te "piękne" panie pulchniutkie:szok:

Domelko - ja uwielbiam sałatki owocowe:-p

Lilu - przytulam - nie wiem co napisać:-:)no:

Do góry