reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dzien mi sie pieknie zaczal...od mega klótni z mamą...

Olesia-a gdzie Ty pracujesz jak moge spytac, ze tak cię mecza ??? Przy kolejnej okazji to ty sie opieprzaj i nie pomagaj pozostalym...niech zobacza jak to jest!
A temnpka i plamienie...to moze być implantacja...głowa do góry kochanie!
Bardzo mi przykro ze nie uklada ci sie z mama, nie moge ci nic doradzic poniewaz ja z moja Usia jak siostry, jastem bardzo podobna do mamusi z wygladu i charakteru, czasem nawet moj M mowi do mnie Irenka.
Praca- jestem superwizem pietra w sklepie z meblami, tapetami itp do domu, czase jest niezly zapieprz, moja wina ze pokazalam im od samego poczatku z duzo potrafie, praktycznie robie prace menadzera. Wychodza z zalozenie ze dam sobie ze wszystkim rade, i daje ale jakim kosztem, wracam zrypana ze nie mam nna nic ochoty, a oni tylko poklepuja po plecach. Nie umiem olewac to nie potrafie tak na odwal, zle sie z tym bym czula.
IMPLANTACJA ha ha co to takiego??? Nie u mnie @ sie dzisiaj rozszalala.

Olesia... Może to jest to o czym mówiły dziewczyny...:-) Coś ta rocznica wam chyba przyniosła:-D
nie to na co czekamy :-(
dobrze że M taki kochany co przytuli:tak:nie martw się czekamy do dnia testowania do póki @ nie przyjdzie do dnia jej spodziewania to super;-)
mowie ci gdyby nie on to bym ocipiala, ja nie czekam na testowanie, @ juz jest a bede testowas jak sie bedzie kiedykolwiek spozniac

nooo bo juz myslalam ze tylko ja mam takie dziwne zachcianki..

a propo testowania.. ja juz bym chciala testowac.. moze jestem w 7 dniu po owu.. jejku jak ten czas powoli biegnie..

tylko ze moge byc albo w 7dpo albo dopiero w 4dpo.. bo owu albo byla 13 albo 16dc.. chcialabym juz testowac ale po co jak pewnie jeszcze nie ma takiego stezenia..

chcialabym juz bo mi sie czas dluzy i sie nakrecilam a bylam przeciwniczka nakrecania.. wrrr

Nektarynka tak na serio, kochana poczekaj jeszcze pare dni, wiem ze bedzie ciezko ale jesli cos bedzie mniejsze rozczarowanie albo wieksza radosc.

nie no wiem.. ze musze poczekac.. moze jakos szybko zleci..

dzis mierzylam kilka sukienek na wesele kolezanki.. kurczak jedna ladna ale 300zł.. pogielo ich totalnie... ładnie lezala w miare dobrze sie czulam a inne hmmm a to dupa za wielka a to w cyckach sie nie domknela a to cos innego a to sie marszyla a to zwezana do dolu.. porazka.. moze jutro sobie cos kupie.. a jak nie biales spodnie lniane jakas bluzka biala maryrana i heja..

reklama
Do góry