reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
No ty też nie masz małych
No muszę to powiedzięć bo nie wytrzymie - nie wkurzaj mnie (to była łagodna wersja).

Jadźka ty masz lusterko w domu??????

Nie przecze strasznie jest jak laska jest np. strasznie niska do tego strasznie otyła albo ten tłuszcz się rozłożył nieestetycznie, do tego jest zaniedbana i np. ma strasznie garbaty nos. No to ludzie wiadomo, że jej za wiele nie pomoże i współczuć tylko.
Wiem zaraz naskoczycie i powiecie że nie ma brzydkich kobiet.
A ja oświadczam że się z tym nie zgadzam i nie mam zamiaru słodzić. Są brzydkie kobiety i już. I jak widzę taką to mnie się serce kraja.

Oczywiście druga kwestia - gust. Dla jednego ładne dla drugiego brzydkie.
no lustro mam ale jak czasem bez makijażu w nie patrze to wolałabym go nie mieć
a to ja niby do tych właśnie brzydkich??

Nie no mam D.
Pilaś coś???

Ale jak słyszę tekst nie ma brzydkich kobiet są tylko zaniedbane kobiety to jakoś czuję w tym straszny fałsz.

No tylko tą poziomkowa bez %...no ok...D to tez dla mnie odlegla perspektywa...ech...

Bo to jest fałsz Hania...choc kazdy moze tam i w sobie ma cos ladnego...ale całkowite paskudy tez sie zdarzaja...na szczescie to nie my z BB...hehe

Lolitko-wyslalam na priva;-)

Uciekam kochane bo mężuś wrócił i muszę sie pomiziać z nim hehe
żartowałam Kropeczko!!!!!
dziekuje ze mnie tak dowartosciowałyscie było mi to potrzebne!!!

reklama
Do góry