HankaM
Fanka BB :)
a Bernardka to tylko cycuchami świeci nam na zdjęciach
No ty też nie masz małych
No ma to pokazuje...tez bym takie chciala...a moje takie marne...ale dobrze ze choc takie są...Mojemu M pdoobno wystarczaja, ale i tak widze ze okiem sciąga wielksze dekolty....
Plamka mój ma D a gapi się na inne. Ale na szczęście nie ma zbyt wielu u nas E.
a pewnie ze swiece to jest to z czego jestem dumna a jak razem z tłuszczykiem i cycuszki podrosły hihi
Hanka przestań z tymi komplementami miła jesteś kochana ale ty to dopiero przesadziłaś z tym opisywaniem siebie i zwłaszcza to ze to niby ty masz być grubsza odemnie?? nie ściemniaj mi tu takie nogi to każdy by chciał mieć!!!
dobra kochane obiecuje ze juz nigdy nie będe marudzić mam tylko nadzieje ze to nie z grzecznosci tak mi słodzicie, tylko mnie nie opierdzielajcie znowu za to co napisałam.
No muszę to powiedzięć bo nie wytrzymie - nie wkurzaj mnie (to była łagodna wersja).
Jadźka ty masz lusterko w domu??????
Nie przecze strasznie jest jak laska jest np. strasznie niska do tego strasznie otyła albo ten tłuszcz się rozłożył nieestetycznie, do tego jest zaniedbana i np. ma strasznie garbaty nos. No to ludzie wiadomo, że jej za wiele nie pomoże i współczuć tylko.
Wiem zaraz naskoczycie i powiecie że nie ma brzydkich kobiet.
A ja oświadczam że się z tym nie zgadzam i nie mam zamiaru słodzić. Są brzydkie kobiety i już. I jak widzę taką to mnie się serce kraja.
Oczywiście druga kwestia - gust. Dla jednego ładne dla drugiego brzydkie.