reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
a Bernardka to tylko cycuchami świeci nam na zdjęciach :)
a pewnie ze swiece to jest to z czego jestem dumna a jak razem z tłuszczykiem i cycuszki podrosły hihi
Hanka przestań z tymi komplementami miła jesteś kochana ale ty to dopiero przesadziłaś z tym opisywaniem siebie i zwłaszcza to ze to niby ty masz być grubsza odemnie?? nie ściemniaj mi tu takie nogi to każdy by chciał mieć!!!

dobra kochane obiecuje ze juz nigdy nie będe marudzić mam tylko nadzieje ze to nie z grzecznosci tak mi słodzicie, tylko mnie nie opierdzielajcie znowu za to co napisałam.

Ostatnia edycja:
Zaniepokojona

Wal ludzi i to co oni mysla lub powiedza. Ludzie ktorym sie w zyciu nudzi zawsze maja o czym gadac.

Ja czesto chodze ubrana jak pierwotny czlowiek, bez makijazu, w lachach jak w barakach wojennych. Ludzie mnie mijaja i mam w dupier gleboko ich "uwazam".
Sa dni kiedy sie trzeba odwalic, szpilke zalozyc i makijazem blysnac, a sa dni kiedy sie po prostu ludzie powinni czuc komfortowo. Ubierasz sie dla siebie, nie dla ludzi... Badz piekna dla siebie, badz piekna w ramach kryteriow ktore Ty uwazasz za piekno....Makijaz, waga, ubranie sa czesto bez znaczenia

No haj hej. Wrocilam po HSG i przezylam:tak::tak::tak: Nie bylo az tak strasznie... Bez znieczulenia troche bolalo ale do zniesienia. Potem juz na sali mi sie slabo zrobilo ale to moze dlatego, ze bylam na czczo a juz bylo po 10. Wszystko mnie przestalo bolec jakas godz po badaniu... a teraz juz nic nie boli... Najwazniejsze ze gin powiedzial, ze wszystko wyszlo ok i jajowody sa drozne....

Najlepszy numer to to, ze musialam poczekac na badanie troche bo mojego gina rozpisali na jakis zabieg. Siedze sobie na krzeselku bo lozka nie bylo a poza tym po co tak naprawde... i czytam sobie ksiazeczke az tu nagle przychodzi jakis mlokos - mlody lekarz czy cholera wie co i zabiera mnie do pracowni RTG. Idziemy chwile korytarzem i on mowi, ze poszli juz z moim ginem tam wlasnie bo sie spieszyli bo juz bylo pozno i na miejscu zorientowali sie ze tak ciezko bedzie im zrobic to badanie beze mnie:-D:-D:-D wiec ten mlody po mnie przyszedl:-):-) Rozbawilo mnie to troche i odstresowalo...
Na koniec pytam sie gina czy cos sie nalezy a on ze nic wiec spoko... Zobaczymy czy cos to pomoze... oby...

Pozdrawiam wszystkie i postaram sie przeczytac te 40 stron - wy nie macie litosci...

reklama
Najlepszy numer to to, ze musialam poczekac na badanie troche bo mojego gina rozpisali na jakis zabieg. Siedze sobie na krzeselku bo lozka nie bylo a poza tym po co tak naprawde... i czytam sobie ksiazeczke az tu nagle przychodzi jakis mlokos - mlody lekarz czy cholera wie co i zabiera mnie do pracowni RTG. Idziemy chwile korytarzem i on mowi, ze poszli juz z moim ginem tam wlasnie bo sie spieszyli bo juz bylo pozno i na miejscu zorientowali sie ze tak ciezko bedzie im zrobic to badanie beze mnie:-D:-D:-D wiec ten mlody po mnie przyszedl:-):-) Rozbawilo mnie to troche i odstresowalo...

ot sie usmialam na całego :p

Do góry