reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

no lustro mam ale jak czasem bez makijażu w nie patrze to wolałabym go nie mieć
a to ja niby do tych właśnie brzydkich??

a ja kurna rano napuchnięta, bez makijarzu, zaspana to co myślisz olśniewam urodą mojego, ślepnie od mego blasku???? Fakt nie jestem potworem ale po to wymyślili makijarz. Chociaż niektóre za bardzo sobie wziely to do serca i nie ma nic innego niż makijarz na japie.

Jebne ci - musiałam bo mnie język kusił i bolał

Hanka proszę cię bardzo! już mnie zobaczysz!:tak:

A co może nie szczypior - do tego moczący dupsko w jakimś kurorcie nad basenikiem i uwaga w bikini

reklama
no to ładnie , zostawilam was na chwile a wy mnie tu juz wyklełyscie babochy:-p:-D

No gdybyś lazla ulicą to bym cię mogła znienawidzieć. Lachon z ładnym pyszczydłem. Takie zawsze denerwują.
ehehe usmialam sie:-D
ale cos w tym jest, niestety przylgnela do mnie łatka ze mam wredny wyraz twarzy i jak mnie ktos nie zna to od razu mysli ze taka jestem.... zawsze mam z tym problem.... zawsze musialam udawadniac ze jestem calkiem fajna:blink::-) ale nauczylam sie ze juz niczego nie musze.... albo mnie ktos lubi albo niech buja wrotki!
No fakt jest fakt...ale wiesz hanka-ona ma podobno cos nie tak z dupskiem...hehe:-)
buziulka na wierzchu to sie dba a dupsko zakryte to sie nie dba:sorry2:
Ja też nie oceniam bo mnie cale życie ludzie oceniali.
Ale jak słyszę tekst nie ma brzydkich kobiet są tylko zaniedbane kobiety to jakoś czuję w tym straszny fałsz.
zgadzam sie ztym! chociaz niektore naprawde sa zaniedbane, a wystarczy je ogarnąc i laski jak sie patrzy:-)
Nie wiem jak z dupskiem ale z głową na pewno:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Marzenko ale ty śliczna jesteś takiej figury to tylko zazdroscić !!!
no kochana nie bez przesadyzmów, pamietaj ze na zdjeciu to wszystko piekne!:-)
Juz se Ciebie obejrzelam i kilka innych zidentyfikowalam. Fiu fiu
lolitko a ty nam swoj pyszczek pokaz a nie se tak podglądasz!!
ta-gadajmy tak dalej a jak nam Marzenixx strzeli focha to sie mozemy z morzem pozegnac na dobre...lepiej byc grzecznym....

...
no dobrze zes to napisala, !!!!! spokoj mi tu bo zabiore morze!

reklama
Do góry