reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Lolitko ty mieszkasz w Dani?
Zaniepokojona która to ty?
Hanka nie świruj, zaden szczypior teraz trochę mi przybyło niestety?!

Proszę cię - co kilka kilo??? Lepiej na wietrze się będziesz utrzymywać.

ehehe usmialam sie:-D
ale cos w tym jest, niestety przylgnela do mnie łatka ze mam wredny wyraz twarzy i jak mnie ktos nie zna to od razu mysli ze taka jestem.... zawsze mam z tym problem.... zawsze musialam udawadniac ze jestem calkiem fajna:blink::-) ale nauczylam sie ze juz niczego nie musze.... albo mnie ktos lubi albo niech buja wrotki!

no kochana nie bez przesadyzmów, pamietaj ze na zdjeciu to wszystko piekne!:-)

Nie chodziło mnie o wredny ryjek chociaż mam to samo co ty. Nie raz mi ludzie mówili że przy pierwszym spotkaniu brali mnie za wredną sucz. No ale ja zawsze lece na całość

No przeleciałabym cię jak nic.

wszystkie śliczne :)

A jak nie jak tak

reklama
Hej Hej.
Kurde ciezko nadrobic to co piszecie ale czytam wszystko :) u mnie dzien jak codzien zaraz przyłazi do mnie klientka na tipsy cale szczescie moj syn spi.
Dni plodne od wczoraj więc działamy ile wlezie...
Tak sobie z męzem ugadalismy ze jak bedzie drugie dziecko to damy imie na literke K bo pierwszy syn ma na S tak jak ja na S a na K ma mój mąż wiec drugie ma byc na K wiec jak bedzie chlop to bedzie krystian i dla dziewczynki zadne imiona mi sie nie podobaja. Ladne jest Karolina ale mam taka glupia sasiadke i jej dzieci wlasnie sie nazywaja sebastian jak moj ( w ciazy nie znalam sie z nia i nie wiedzialam jsk jej dzieci sie nazywaja) i karolina wiec nie chce tak a pozatym jej dzieci są okropne!!!!! .macie jakies fajne propozycje ...odrazu dodam ze kinga i kasia odpadają no i oczywiscie karolina

No musze Cie troche wykorzystac. Wyslalam invita

Dzieki-ales ty laska, no Lolitko...prawdziwa Lolitka...kusisz w tej mini, kusisz:-)

buziulka na wierzchu to sie dba a dupsko zakryte to sie nie dba:sorry2:

no dobrze zes to napisala, !!!!! spokoj mi tu bo zabiore morze!

No taaa akurat ty nie pokazujesz, taaa...uwaga bo uwierze:-)

A morze...zostaw nam na troszke, zostaw...

A gdzie wy wszystkie polazly ? Cos ucichlo

Ja rozmawialam z panem z allianzu...bo teraz zadzwonil w sprawie ogledzin i wyceny szkody...i umowieni jestesmy na jutro...juz:-)

Proszę
No przeleciałabym cię jak nic.

No marzenka-uwazaj na hanka, ona sie robi niebezpieczna...a ty tego wibratora masz to razem dacie rade jak nic...hehehe

reklama
Do góry