reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

kochana ja chyba już sie zapędziłam w ten kozi róg bo nie lubie z domu wychodzić za bardzo. moze mi kiedys sie uda dojsc do takich rezultatów ja ty ale ja ogólnie to słabą psychikę mam choć staram sie to zmieniać ale ta diedzina mnie dobija i nie mogę sobie z tym poradzic.
dziekuje za dobre słowo :tak::tak:

Sama sobie jesteś winna i będzie coraz gorzej.

Moja rada - siedzisz w chałupie. To jutro umyjesz se kłaki, pierdykniesz makijarz, ubierzesz się seksownie i będziesz tak łazić cały dzień.
I ciul że spędzisz go na BB.
To będzie trening przed wielkim otwarciem.

Zrób to dla siebie bo życie ci przeleci a nad grobową deską nie będziesz miała co wspominać.

Na liście jesteś ty i 10 mechaników, więc nie ma stresu.

Cholera jasna, teraz się mądra znalazła! Do 1 w nocy wczoraj nie spałam bo zieloną herbatkę wypiłam o 20!:szok::szok::szok:

A jak mechanicy oczarują babkę??:-D

Wariatka już nie pij więcej - herbaty też.

reklama
ten tego nie bede sie tu wrazac bo powiedza ze zgorszenie sieje heheheh:-D:-D

moja doopa i bede ja obrazac ile chce :p:-D

1 -No to jak mam kupowac jak nie wiem co potem?:-D:-):-D:-p
2 -ja ci dam obrazac taką fajną dupę!!! Nie wolno!!! Ciesz sie, ze masz miekko jak siedzisz...i już:-)

kochana to jest tak, że mam znajoma a raczej sasiadkęktóra ciągle jest na diecie i lubi komentować wygląd innych .

Miej ja w nosie a najlepiej olewaj i omijaj szerokim łukiem...co za badba... ja nie mowie, ze jest cos zlego w skomentowaniu-kazdemu sie zdarza ale nie ma prawa oceniac postawy innych...rozni sa ludzie, rozne przypadki... Nie pozwol by ona dominowala nad Twoim EGO!!! Bernadko-jestes sliczną i wartosciowa osobą i tego się trzymaj a nie tego co mowi, mysli, czy jak patrzy jakas furiatka! Podobasz sie mezowi, kocha cię i to jest najwazniejsze!!! Co ci zalezy na tym co mysli sasiadka...nie z nią zyjesz, prawda?

Moje wszystkie kumpele na studiach były modelkami - i nie ma tu żadnej przesady. Ale powiedziałam sobie że nie dam się wywalić ż życia i zabawy, mam takie samo prawo do zabawy, znajomych i życia i nikt mnie nie będzie poniżał bo nie mieszczę się w rozmiar 36 i nie mam twarzy modelki.

I wiesz co. Jak wywaliłam workowate ubrania, zaczęłam się malować pierdyknełam se fryz i zaczęłam być dumna i eksponować cycki faceci zaczeli inaczej na mnie patrzeć.
To do mnie zaczeli walić bo byłam pewna siebie, swojska i nie wstydziłam się swojego ciała.
.

Ja mam przyjaciólke Mgadę-zawsze miala wiecej cialka, ma duze piersi i zawsze rzucala czar wszem i wobec...nie ma faceta ktoremu by sie nie podobala...powaznie-i to nie wazne ze niektorzy gustuja w brunetkach-ona jest blondynką i jak tylko wchodzi do pokoju, kazdemu nogi sie uginaja... bo ma w sobie to cos-ma poczucie wlasnej wartosci, kobiecosci i sexsapilu-tak jak piszesz Haniu! I to - plus spontanicznosci naturalnosc potrafi zdziałac cuda!
I tez miala w szkole-na studiach same modelki...w dodatku wiekszosc z superbogatych domow z grubymi portfelami bo studiowala na prywatnej, dobrej uczelni... i gowno z tego sobie robila...miala swoja wartosc, znala ja i nie bala sie ludzi.
czasem jej tego zazdroszcze....

.
Witam w pochmurny,deszczowy dzień!
Właśnie przeczytałam tylko pierwszą str. bo nie dam dziś rady głowa mnie boli,
Czyli ta Ktosiowa to jednak w ciąży!!?:baffled:
co wy tak dziś o tej wadze, ja to czekam na zajście w ciąże a potem będę się odchudzać... bo powinnam zrzucić co nie co?!:tak:tak sobie tłumaczę!:-p

Martynko...co z Twoja glową kochanie???
ktosiowa podobno tak- 7 tydzien...

Ja nie wiem hanka czy podczas spalenia suszarki cos cie w glowe nie puknęło że ty dzisiaj takimi mądrościami walisz! Albo Ty już od rańca popijasz co???

no wlasnie???

Jakby która wrzuciła swoje zdjęcie w bikini na którym wygląda jak powiedzmy Adriana Lima i narzekała "zobaczcie jakie mam grube uda czy coś" to by był lincz:-D
Ja tylko tak ogólnie;-)
Kto to jest ta Lima...ja nie w temacie...

Ja wczoraj zrobiłam zupkę porowo serową o której tu pisałyście. Mój mąż nie lubi zup "no-bo-nie-i-tyle" a tej zeżarł cały gar! Tylko trochę urozmaiciłam przepis o grzanki czosnkowe, o których też któraś z was pisała. No dosłownie miód malina, niebo w gębie!

Przeoczyłam chyba.

Jak masz przepis to dawaj dziel się z narodem.

Dzięki. Kupię jeszcze dziś jak dam radę. Zrobię wszystko żeby schudnąć. A ile się tego łyka, pamiętasz?

łykałam wg tego co na opakowaniu, za drugim razem kupiłam z selenem i to opakowanie już mi nie służyło, sam chrom lepszy był:tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Dobre, nie?
Już poprawiłam, bo sama nie zauważyłam,że oglądam seniora. Ja mam 3 dyszki to chyba na seniora jeszcze poczekam?

Loree - strona wygląda rewelacyjnie, ja bym się zapisała na wszystko - wybierz co Ci się najbardziej podoba, ja nie przepadam za aerobikiem więc wybrała bym streching, taniec - wszystko wygląda super, zapisuj się i napisz potem co najfajniesze!

Jezzdem.

Kurczątko jak u nas leje toż to szok.

Dzwoniłam i umówiona jestem na piątek na 12.

Zrobie se kawulca zapale se papieroska i zaraz zacznę nadrabiać.

Oj Hanka ja coś czuję, że przyjadę do tej villi w Szklarskiej na wakacje:-):-D:-)

Przeoczyłam chyba.

Jak masz przepis to dawaj dziel się z narodem.

duzy por pokrojony w talarki lub 2 mniejsze, 2 serki topione, ziemniaczki i marchewka w kostke-litek laurowy *2, przyprawy....wrzucasz do gara, zalewasz woda i gotujesz okolo pol godziny. Zupka jest pyszna! ja ja podaje zawsze z grzanka na masle-na patelni maselko rozpuszczam, wrzucam chlebek - tzn cale kromki-i podsmazam, potem nacieram ząbkiem czosnku....i takie chrupiące cacko przygryzam z zupką...mniam, mniam...

Któraś z dziewczyn w takiej formie to napisała a ja tak zapisałam.

Ja podałam z takimi malutkimi grzankami podsmażonymi na patelni razem z czosnkiem.

Ostatnia edycja:
Sama sobie jesteś winna i będzie coraz gorzej.

Moja rada - siedzisz w chałupie. To jutro umyjesz se kłaki, pierdykniesz makijarz, ubierzesz się seksownie i będziesz tak łazić cały dzień.

Zrób to dla siebie bo życie ci przeleci a nad grobową deską nie będziesz miała co wspominać.
.
pewnie masz racje ale nie wiem czy uda mi sie cały dzień tak siedzieć bo jutro mam inne plany zamierzam sie ubrzć w dres i zadbać o mój ogródek :tak::-):-D
Miej ja w nosie a najlepiej olewaj i omijaj szerokim łukiem...co za badba... ja nie mowie, ze jest cos zlego w skomentowaniu-kazdemu sie zdarza ale nie ma prawa oceniac postawy innych...rozni sa ludzie, rozne przypadki... Nie pozwol by ona dominowala nad Twoim EGO!!! Bernadko-jestes sliczną i wartosciowa osobą i tego się trzymaj a nie tego co mowi, mysli, czy jak patrzy jakas furiatka! Podobasz sie mezowi, kocha cię i to jest najwazniejsze!!! Co ci zalezy na tym co mysli sasiadka...nie z nią zyjesz, prawda?
..
masz rację ale od sasiadki mogę się odciać ale od rodziny to juz gorzej. dobra kończe temat po co mam wam głowy zawracać mój problem i sama sobie z nim poradzę :tak::tak:

Nie że złe czy szkodliwe związki tylko że są za mocne czy cóś dla płodu.
No nie pamiętam więc trzeba będzie poszukać na necie coś na ten temat.

O kurka...no to musimy poszperac na ten temat...ja popytam tez oryginalnych chinczykow w UK czy pija w ciazy ich zieloniasta....:-)

.. Będę jutro więc sobie nie myślcie że macie spokój.

No to bylby alarm w stylu "gdzie jest Zajac" jakbys sie nie zjawila, a nie spokoj....:tak:

dzis tylko z rana platki na mleku zjadlam i banana... wiec juz lekko mnie skręca....

No tak...zdrowe jedzenie to podstawa w starankach.... Normalnie wsiade w tego rozwalonego z podworka i pojade do koszalina zaraz....

Ja wczoraj zrobiłam zupkę porowo serową o której tu pisałyście. Mój mąż nie lubi zup "no-bo-nie-i-tyle" a tej zeżarł cały gar! Tylko trochę urozmaiciłam przepis o grzanki czosnkowe, o których też któraś z was pisała. No dosłownie miód malina, niebo w gębie!

No ja pisalam-prawda ze super z grzaneczkami:-)

A jak mechanicy oczarują babkę??:-D

.

No dobrze mowisz! Bernadko-jutro masz byc zrobiona dla nas na bóstwo!!!

Mechanicy....no hania...juz suszarka stracila moc czy co??? Gdzie tam im do Ciebie!

no moj tez raczej same miecho ale zupami nie pogardzi byleby kielbasa wsrodku bula hahah, nie lubi tylko ryb,bo jak twierdzi najlepsza ryba to schabowy!!!:-D

1 -No to jak mam kupowac jak nie wiem co potem?:-D:-):-D:-p

Ja mam przyjaciólke Mgadę-zawsze miala wiecej cialka, ma duze piersi i zawsze rzucala czar wszem i wobec...nie ma faceta ktoremu by sie nie podobala...powaznie-i to nie wazne ze niektorzy gustuja w brunetkach-ona jest blondynką i jak tylko wchodzi do pokoju, kazdemu nogi sie uginaja... bo ma w sobie to cos-ma poczucie wlasnej wartosci, kobiecosci i sexsapilu-tak jak piszesz Haniu! I to - plus spontanicznosci naturalnosc potrafi zdziałac cuda!
I tez miala w szkole-na studiach same modelki...w dodatku wiekszosc z superbogatych domow z grubymi portfelami bo studiowala na prywatnej, dobrej uczelni... i gowno z tego sobie robila...miala swoja wartosc, znala ja i nie bala sie ludzi.
czasem jej tego zazdroszcze....
...
powiem tak, polecam bo facet jest wniebowziety, heheh ja tam nigdy nie myslalam o wibratorze niebyl mi potrzebny, az dostalam na panienski od dziewczyn to zesmy uzyli i bylo zajebiscie aco! dla faceta to bajka :sorry2::-Dno ja tam tez nie narzekam hahah:-D

co do kolezanki to sama znam tez osobiscie kilka takich osob i sie zgadzam.... nie ma to jak seksapil!!:-D

przez was glodna siedze!

hej kochane kobietki jak sobie radzicie ze staraniem o dzidzi ???? bo u mnie totalna załamka :baffled: juz nie daje siły i rady z tym wszystkim tak bardzo chciałabym sie poczuc spełniona kobieta ale du... jak widac zdaje sobie pytanie czy kiedykolwiek bedzie mi to dane ???? ale na to pytanie nie umie sobie odpowiedziec dzisiejszy dzien przyniósł tą wtretna @ złoszcze sie sama na siebie dopada chandra i płacz bo juz trace siły i nadzieje że bedzie mi dane poczuć bicie tego malutkiego serduszka kopanie tych maleńkich nozek ach te zycie jest takie nie sprawiedliwe te kobiety ktora chca miec dzieci to albo ich nie moga miec albo nie maja z roznych przyczyn ...

reklama
Do góry