w.kropeczka
Fanka BB :)
Chuda, gruba, za chuda, za gruba, srednio chuda, srednio gruba....hehehehe i tak w kolko mozna-kazdy tam cos sobie znadzie nie tak...ile osob tyle gustów i zdań i już
No PM rewelacja!
Ciekaw czye ktoras z nich mysli wogole o odchudzaniu
Pewnie nie...ciesza sie zyciem babole i tyle
Noi Hania od razu sie dowartosciowala...
A czapka-co tak tam zimno u Ciebie??? no bez jaj...maj w koncu mamy, nie?
No ja jezdze raczej bez takich przygod...przynajmniej z mojej winy, ale wczoraj to poszlam na calego...Trudno...się wyklepie;-)
A z mama...nidy sie nie rozumialysmy, nigdy nie ialysmy dobrego kontaktu i czesciej sie w sumie klocimy czy spieramy o cos niz zgadzamy...ale dzisiaj to przegiela palę...nie ma co.
A tego nie slyszalam ze w ciazy zielonej pic nie wolno...toz to samo zdrowie zielona herbatka przeciez...
...wiec o co chodzi Hanka?
Mam kolezanke-Japonkę...tez jest taka drobinka i tez w dzieciecych sklepach ciuchy kupuje, a ma 34 lata:-)
:-) male jest piękne Domelko!!!;-)
Liluś-bardzo mi przykro kochanie!!! Bede trzymala kciuki za Twojego tate aby wyzdrowiał.
A gdzie bedzie lezal w szpitalu?
Trzymaj sie kochanie!
dzieki za wiesci kochanie-buzikai!
Ja nie wiem jak ma byc ale jak mowilam tu juz kiedys...lykalam go dosc dlugo i jak bylam ostatnio u gina to kazal odstawic i zrobic sobie przerwe, bo powiedzial ze organizm sie juz nasycil i am zapasy i zeby zaczac lykac po pozytywnym tescie ciażowym na nowo...bo mam go w organizmie dosc. Wiec od stycznia chyba juz nie łykam .... na razie.
taaa z mniejszym tyłkiem z mniejszym tyłkiem..
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No PM rewelacja!
Ciekaw czye ktoras z nich mysli wogole o odchudzaniu
Pewnie nie...ciesza sie zyciem babole i tyle
Ja pierdole Jadźka ja przy nich krószynka jestem. Gdzieś ty to wynalazła
zima. Do tego suszarke właśnie spaliłam i muszę czapkę założyć. Jasna dupa.
Noi Hania od razu sie dowartosciowala...
A czapka-co tak tam zimno u Ciebie??? no bez jaj...maj w koncu mamy, nie?
[kropeczko, ja to "kasuję" samochody głównie przy parkowaniu lub wyjeżdżaniu z parkingu (ojcu porysowałam nowy samochód) a z mamą byłam w stanie wojny dopóki się nie wyprowadziłam z domu, mamy zbyt podobne charaktery więc kłóciłyśmy się cały czas
Hanka, kup se majtki obciskające - tyłek 2 rozmiary mniej
No ja jezdze raczej bez takich przygod...przynajmniej z mojej winy, ale wczoraj to poszlam na calego...Trudno...się wyklepie;-)
A z mama...nidy sie nie rozumialysmy, nigdy nie ialysmy dobrego kontaktu i czesciej sie w sumie klocimy czy spieramy o cos niz zgadzamy...ale dzisiaj to przegiela palę...nie ma co.
Tylko jak się zajdzie w ciąże to trzeba przestać pić herbaty.
.
A tego nie slyszalam ze w ciazy zielonej pic nie wolno...toz to samo zdrowie zielona herbatka przeciez...
...wiec o co chodzi Hanka?
oj niestety jestem, w ubrania zaopatruje sie w smyku, reserved kids, h&m..... problem jak trzeba kupic jakies eleganckie ubranie;-) ale da sie wytrzymac:-)
Mam kolezanke-Japonkę...tez jest taka drobinka i tez w dzieciecych sklepach ciuchy kupuje, a ma 34 lata:-)
:-) male jest piękne Domelko!!!;-)
Wyniki taty.... bardzo zle :-----(
w srode wraca do szpitala na chemioterapie :----(
Liluś-bardzo mi przykro kochanie!!! Bede trzymala kciuki za Twojego tate aby wyzdrowiał.
A gdzie bedzie lezal w szpitalu?
Trzymaj sie kochanie!
No to się uwzięlas...skoro i czas na to znalazlas...ja bym btrała taniec/aerobik itp...daje szybkie efekty-pod warunkow ze masz zdrowy kregoslup.Cholera! Znalazłam klub dla bab gymnasion, zajęć tam mają mnóstwo i nie wiem na co się zapisać. Macie jakieś pomysły? Znacie się na tym?
acha kropeczko- imagination jeszcze nie urodzila... termin to gdzies ma za 21 dni , bedzie rodzic naturalnie...
dzieki za wiesci kochanie-buzikai!
Powiedzcie mi jak długo łykacie kwas foliowy? Bo ja właśnie zauwazyłam,że już skończyłam jedno opakowanie a jeszcze staranek nie zaczęłam. Wiem,że powinno się 3 miesiące wcześniej ale jak ktoś się stara długo to cały czas się go łyka? Bo zanim zacznę staranka i się uda to może minąć trochę czasu. Może jakąś przerwę zrobić?
Ja nie wiem jak ma byc ale jak mowilam tu juz kiedys...lykalam go dosc dlugo i jak bylam ostatnio u gina to kazal odstawic i zrobic sobie przerwe, bo powiedzial ze organizm sie juz nasycil i am zapasy i zeby zaczac lykac po pozytywnym tescie ciażowym na nowo...bo mam go w organizmie dosc. Wiec od stycznia chyba juz nie łykam .... na razie.
To po co jak nie ten tego...? Marzenko-jaśniej, jasniej prosze...
wlasnie to samo mam pytanie! ja skonczylam lykac folik jakis miesiac temu, zjadlam 3 opakowania i co dlaje??? wciaz nie zaszam i co teraz??? z tym folikiem?
Ja napisalam wyzej co mi gin powiedzial...ale jak ma byc to nie wiem
A to My z dzisiaj:
Zobacz załącznik 132344Zobacz załącznik 132345Zobacz załącznik 132346
Duża już jestem Mały waży blisko 3kg, więc mam co dźwigać;-)
Przesyłam Wa,m masę fluidków i kopniaczków od synka:
Imagination-pięknie wyglądasz kochanie!!!! Brzuszek cudenko ale i Ty sie jakos zmienilas na buzi-ślicznie wyglądasz i ciąza ci sluzy!!! Wszystkiego co naj dla ciebie i maluszka!!! A jak tam twoj T....? I jak pl;any slubne po narodzinach malego???
Zagladaj do nas czesciej!
A są też takie które doskonale wiedzą że są szczupłe i atrakcyjne ale wiecznie jęczą że są grube - to nic innego jak lubią być wiecznie podziwiane, lubią słuchać jakie to one nie szczupłe i potrzebują nieustannego łechtania ego.
.
Tak wlasnie, tak, tak!!! Hania ma racje!...jak zwykle zresztą
qrwa, następny grubas!!!!! :-)
E no nie rob z nas od razu grubasow...ja tylko mam szerokie dupsko i grube nogi...teraz jeszcze chore i jakby krzywe-ale z tym nic nie zrobie bo taka juz jestem w dolnych partiach od wiekow...a nowoscisa jest to, ze mam oponke na brzuchu-i z nia mam zamiar walczyc:-)
a co ja mam powiedzieć jak przy wzroscie 162 waze 70 kg to chyba ja jako pierwsza powinnam mówic o odchudzaniu nie bede do was pisać bo mam kompleksy
No tak obrazmy sie wszystkie na siebie i bedzie git...zamkną forum przez grubasów:-) Bernadko-ja juz kiedys co cos pisalam o Twoim wygladzie! Nie przeginaj!!!! No!
Dzwoniłam i umówiona jestem na piątek na 12.
Zrobie se kawulca zapale se papieroska i zaraz zacznę nadrabiać.
Hanka-trzymam kciuki za ta robote cobys sie w piąytek wykazala jak nalezy...
I rzuc papierochy! A juz calkiem bedzie gites;-)
....sczupla jesem mam okropna dupe !!! oo!
O tym juz tez mowilam chyba kiedys...no!
Daj dupie spokoj a ona da Tobie dwa
Czyli jest nas wielu i modle się żebym była najlepszym kandydatem. .
No-i nawet Hanka sie modli...widzisz Olapop-chyba wiec warto kochanie:-)