reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Hanka mechanicy nie mają szans! Gdyby to byli polscy hydraulicy z gołymi klatami to może byłby to powód do zmartwień. Ale mechaników wymieciesz.

WITAM:-)
taaa z mniejszym tyłkiem z mniejszym tyłkiem..ja pierdole kobieto co ty gadasz?????????/!!!!!!!!!!!!!!! sie mowi ze ma sie kobieca sylwetke, a ty tak gadasz jakbys conajmniej miala 300kg zywej wagi i dupe jak szafa czterodrzwiowa!!!!!!!

2vvkj6v.jpg

wygladasz jak ktoras z nich? NIE!!!!!! to skoncz gadanie o duzych tylkach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:szok::szok::szok:ja jego:szok::szok::szok:brak słów jak można do takiego stanu sie doprowadzić:szok::szok::szok:

Wyniki taty.... bardzo zle :-:)-:)-:)-:)-(

w srode wraca do szpitala na chemioterapie :-:)-:)-:)-(

o jejku tak mi przykro:-(oby wszystko było dobrze na tej chemioterapii:tak:

Lilu, 3maj się, tule Cię mocno :-*

Dziewczynki kochane moje, ale Wam dziekuję za troskę i zainteresowanie:-D Wiem, od Tikanis, że pytałyście o mnie:tak: Otóż jeszcze się jakos turlam;-) Jaki poród mnie czeka, to sie okaze:tak:
A to My z dzisiaj:
Zobacz załącznik 132344Zobacz załącznik 132345Zobacz załącznik 132346
Duża już jestem:-D Mały waży blisko 3kg, więc mam co dźwigać;-)
Przesyłam Wa,m masę fluidków i kopniaczków od synka:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

jaki już duży brzusio:-)życze udanego porodu:tak:

Miała kiepski zasięg i nie dosłyszała nazwiska tylko że rozmowa o pracy. I domnie jakie Pani ma wykształacenie.
Na to ja jej czy nie wiem czy pani pamięta ale rozmawiałyśmy wczoraj moje nazwisko xxx.
Ona - o tak pamiętam ale źle słyszy i na którą chcę. No to ustaliłyśmy że na 12 najlepiej i proszę poczekać zapiszę sobie.
I w tle słysze do kogoś mówi gdzie jest ta kartka z kandydatami????
Ale chyba jej nie znalazła bo się zdenerwowała na tego kogoś.

Czyli jest nas wielu i modle się żebym była najlepszym kandydatem. Teraz muszę poszukać swojego CV a jak nie znajdę to szybko muszę skrobać.

nie martw sie kandydaci zawsze będą chodzby jak pisałaś że jacyś tam dzwonili z wykształceniem nie do zawodu więc się nie obawiaj będzie dobrze:tak:

duzy por pokrojony w talarki lub 2 mniejsze, 2 serki topione, ziemniaczki i marchewka w kostke-litek laurowy *2, przyprawy....wrzucasz do gara, zalewasz woda i gotujesz okolo pol godziny. Zupka jest pyszna! ja ja podaje zawsze z grzanka na masle-na patelni maselko rozpuszczam, wrzucam chlebek - tzn cale kromki-i podsmazam, potem nacieram ząbkiem czosnku....i takie chrupiące cacko przygryzam z zupką...mniam, mniam...

Któraś z dziewczyn w takiej formie to napisała a ja tak zapisałam.

Ja podałam z takimi malutkimi grzankami podsmażonymi na patelni razem z czosnkiem.

No i gra gitara...cytat od w. kropeczki...a prtzepis oryginalnie od tikaniska...dawno, dawno temu;-)

powiem tak, polecam bo facet jest wniebowziety, ...... zesmy uzyli i bylo zajebiscie aco! dla faceta to bajka :sorry2::-Dno ja tam tez nie narzekam hahah:-D

!

To Ty mu to wpychasz gdzies ze taki zachwycony??? o matko!

hej kochane kobietki jak sobie radzicie ze staraniem o dzidzi ???? bo u mnie totalna załamka :baffled: juz nie daje siły i rady z tym wszystkim tak bardzo chciałabym sie poczuc spełniona kobieta ale du... jak widac zdaje sobie pytanie czy kiedykolwiek bedzie mi to dane ???? ale na to pytanie nie umie sobie odpowiedziec dzisiejszy dzien przyniósł tą wtretna @ złoszcze sie sama na siebie dopada chandra i płacz bo juz trace siły i nadzieje że bedzie mi dane poczuć bicie tego malutkiego serduszka kopanie tych maleńkich nozek ach te zycie jest takie nie sprawiedliwe te kobiety ktora chca miec dzieci to albo ich nie moga miec albo nie maja z roznych przyczyn ...

Sabinko-mi sie wydaje, ze wczesniej sporo osob napisalo na twojego poprzedniego posta...przerzuc kilka stron wstecz i poczytaj...
Trzeba byc silnym i trzeba wierzyc...do znudzenia....kiedys sie w koncu ida!

pewnie masz racje ale nie wiem czy uda mi sie cały dzień tak siedzieć bo jutro mam inne plany zamierzam sie ubrzć w dres i zadbać o mój ogródek :tak::-):-D

:tak::tak:

No masz! To do ogrodka zrob sobie fryzure i makijaz i niech sasiadka peka z zazdrosci ze takas wystrojona na codzien, a co!

Czy któraś brała duphaston? Jak się po tym czułyście?
Ja jeszcze nie, ale ktos pisal tu ze nienajlepiej go znosil...A co sie dzieje kochanie? od tego te bole glowy?

Oj Hanka ja coś czuję, że przyjadę do tej villi w Szklarskiej na wakacje:-):-D:-)

Czekaj wariatko jeszcze mnie nie zatrudnili:-D

duzy por pokrojony w talarki lub 2 mniejsze, 2 serki topione, ziemniaczki i marchewka w kostke-litek laurowy *2, przyprawy....wrzucasz do gara, zalewasz woda i gotujesz okolo pol godziny. Zupka jest pyszna! ja ja podaje zawsze z grzanka na masle-na patelni maselko rozpuszczam, wrzucam chlebek - tzn cale kromki-i podsmazam, potem nacieram ząbkiem czosnku....i takie chrupiące cacko przygryzam z zupką...mniam, mniam...
Któraś z dziewczyn w takiej formie to napisała a ja tak zapisałam.
Ja podałam z takimi malutkimi grzankami podsmażonymi na patelni razem z czosnkiem.

Zanotowane. Kopiuje do worda wszystkie przepisy ale ten chyba przeoczyłam.
Dzienks

pewnie masz racje ale nie wiem czy uda mi sie cały dzień tak siedzieć bo jutro mam inne plany zamierzam sie ubrzć w dres i zadbać o mój ogródek :tak::-):-D

masz rację ale od sasiadki mogę się odciać ale od rodziny to juz gorzej. dobra kończe temat po co mam wam głowy zawracać mój problem i sama sobie z nim poradzę :tak::tak:

To chociaż makijarz walnij.

Nie poradzisz sobie. Lej na wszystko. I tak będziemy ci dupę truć.

O kurka...no to musimy poszperac na ten temat...ja popytam tez oryginalnych chinczykow w UK czy pija w ciazy ich zieloniasta....:-)

Mechanicy....no hania...juz suszarka stracila moc czy co??? Gdzie tam im do Ciebie!

Pytaj kitajców.

Pomyślałam że jak ona baba a oni faceci to wiesz korzyści towarzyskie. No chyba że jest innej orientacji to mam szanse.

reklama
Do góry