reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Pytaj kitajców.

Pomyślałam że jak ona baba a oni faceci to wiesz korzyści towarzyskie. No chyba że jest innej orientacji to mam szanse.

Popytam jak bede w UK-napewno.
A z robota...mnie sie zdaje ze oni wszyscy do kupy wzięci nie maja takiej sily przebicia jak Ty jedna! no a poza tym za nich nikt kicukow trzymal nie bedzie, a za ciebie cala ARMIA BB:-)
Bedzie dobrze Hanka!!! Masz odpowiednią szkołe, wyzsze wyksztalcenie, wygadana jestes, masz aparycje...wsio na miejscu, wiec robota juz prawie Twoja! Piątek to tylko formalnosc:-)

Dziewczyny-ognisko u hani urodzinowe nie wypalilo to moze choc te wczasy w Szklarskiej po promocyjnych cenach beda, co???

reklama
Hanka mechanicy nie mają szans! Gdyby to byli polscy hydraulicy z gołymi klatami to może byłby to powód do zmartwień. Ale mechaników wymieciesz.

Przestań bo mi ślinka poleciała.

Gosiu jak po zabiegu?????

Właśnie dzisiaj środa przecie.

Ale z tego co ja pamiętam to Gośka dzisiaj będzie miała jazdę po znieczuleniu, a jak nie zareagowała na znieczulenie to i tak będzie wypluta.
Poza tym strasznie boli między nogami i leci cały czas to nawet nie jest w stanie siedzieć.
Na bank poszła odpoczywać jeżeli już ją wypuścili.

Ból głowy to pewnie przez tą pogodę, ale wieczorami tak ok 20 zaczyna mi być nie dobrze... a mam wrażliwe piersi (tzn.sutki) i wciąż napieprzają mnie jajniki...?!

. Zdajcie krotki raport co sie dzieje

chudniemy i tyle:-)

Ale z tego co ja pamiętam to Gośka dzisiaj będzie miała jazdę po znieczuleniu, a jak nie zareagowała na znieczulenie to i tak będzie wypluta.
Poza tym strasznie boli między nogami i leci cały czas to nawet nie jest w stanie siedzieć.
Na bank poszła odpoczywać jeżeli już ją wypuścili.

O jej to az tak zle to czasem wyglada???

GOSIU_TRZYMAJ SIE!!!!

co ty Hanka gadasz to aż takie okrutne to badanie jest?? miałaś tez robione skoro tyle na ten temat wiesz??

Wikulaa-a Ty mialas fotke z fryzurka na nk wrzucic i gdzie ona???
Marzenixx juz pojadlas??? nie przesadzaj zas na noc ziloscią! :-p:-D:-p

Elo gromadka

I kolejny dzien minal. Zdajcie krotki raport co sie dzieje

Tego sie nie da streścić.
diety, sex, wibratory i kuleczki, peniski, tyłeczki takie tam nudne tematy

ej ej kochane ja bez makijażu to z domu nigdy nie wychodzę !!!

No i dzięki bogu.

Popytam jak bede w UK-napewno.
A z robota...mnie sie zdaje ze oni wszyscy do kupy wzięci nie maja takiej sily przebicia jak Ty jedna! no a poza tym za nich nikt kicukow trzymal nie bedzie, a za ciebie cala ARMIA BB:-)
Bedzie dobrze Hanka!!! Masz odpowiednią szkołe, wyzsze wyksztalcenie, wygadana jestes, masz aparycje...wsio na miejscu, wiec robota juz prawie Twoja! Piątek to tylko formalnosc:-)

Dziewczyny-ognisko u hani urodzinowe nie wypalilo to moze choc te wczasy w Szklarskiej po promocyjnych cenach beda, co???

Ta już się wprasza. Co za baba.

co ty Hanka gadasz to aż takie okrutne to badanie jest?? miałaś tez robione skoro tyle na ten temat wiesz??

Miałam. U mnie było gorzej bo nie zareagowałam na znieczulenie i dziabali mnie na żywca.
Babki co ze mną były w sali to przywlekli je nieprzytomne - one kurna zareagowały.

kurde Hanka to jak to jest nie reagujesz wogóle na znieczulenie czy tylko wtedy nie zareagowałaś??

czesc dziewczynki

pozdrowienia dla marzenixx, kropeczki, agniesiak85, lilu, katarzynak, mezatki, i innych o ktorych zapomnialam..ktora zafasolkowala??? slyszalam ze mezatka?? trzymam za was kciuki kochane,,,...

ja juz mam ustalony termin cesarki na 21 maja,, czyli za 15 dni,, czuje sie w miare choc od 2 dni czuje sie fatalnie,, jest mi strasznie ciezko cokowiek zrobic,, ze spaniem jest tragedia..ale dla kubusia zniose wszytsko.. 20 ide do szpitala.. ostatnio 25 kwetnia bylismy z mezem na weselichu - wklejam wam zdjecie naszej trojeczki ..i pokoiku dla kubusia, buziaki i sciskam mocno kazda z was i trzymam mocno kciuki.. jak urodze napewno wkleje zdjatko:)

Boże Kochana!! Jak ja Cię dawno tu nie widziałam:tak::-)
Piekna rodzinka i piekny pokoik dla Kubusia:tak::-D
napewno będzie zadowolony i wygodnie mu będzie w tym pokoiku:-D

Ja już w domku. Pogoda do dupy:baffled:
Czekam na mojego M i coś do jedzonka upichcimy:-D
Pozdrawiam Kochaniutkie!:-):-)

reklama
Do góry