reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Wyniki taty.... bardzo zle :-:)-:)-:)-:)-(

w srode wraca do szpitala na chemioterapie :-:)-:)-:)-(

Kochana nie wiem co mam ci napisać. Bardzo mi przykro. Musisz być dzielna i silna i myśleć pozytywnie.

ja bardzo lubię słodycze i chrom faktycznie spowodował, że po jednym kawałku czekolady miałam dość:tak: i nie tylko na słodycze zmniejsza apetyt, ogólnie zmniejsza, po małej porcji masz dosyć jedzenia, jesz mniej bez wielkich wyrzeczeń i cierpień
niestety u mnie zadziałał najlepiej za 1ym razem, jak przerwałam i potem 2 raz go jadłam no to już działanie było mniejsze:confused:

Dzięki. Kupię jeszcze dziś jak dam radę. Zrobię wszystko żeby schudnąć. A ile się tego łyka, pamiętasz?

brzuszek można szybko zrzucić ćwicząc kołem hula-hop 20 min dziennie i szybko widac efekty. jeżeli macie ochote na słodkie zrobcie sobie mieszanke owocow: winogrona (białe i ciemne), jablko, mandarynka/pomarańcz, banan do tego jogurt naturalny bez cukru i tłuszczu i pychota. slodkie i ma duzo witamin. ja bym zalecała duuuuuuuuuuuuzo ruchu najlepiej na swierzym powietrzu:-)

Kochana jak ja mam ochotę na słodycze ( zwłaszcza przed @) to muszę zjeść pól kg lodów i całą tabliczkę czekolady. Mniejsza dawka mnie nie satysfakcjonuje.

zajaczek- dzieki za mile slowa no i masz zajefajny ten cytat o cyckach ehehehe usmialam sie super:-)

loree- dzieki kochana , co do odczuc to zobaczymy jak to bedzie, oby dobrze wsyztsko bylo:-)

lilu- witaj kochanie,, widze ze cos nie tak z twoim tata,, bardzo mi przykro oby szybko wrocil do zdrowia,,sama przez to przechodzilam kiedy moj tesc rok temu dowiedzial sie ze ma zlosliwego raka prostaty,, na szczescie bylo to w poczatkowym stadium i udalo im sie go uspic.. teraz znow odebral wyniki i znow jest jakies odnowienie,, narazie tez czekamy co powie lekarz.. ale wierze ze i tym razem leki i naswietlania pomoga..:/ w twoim przypadku trzymam kciuki.. buziaki

acha kropeczko- imagination jeszcze nie urodzila... termin to gdzies ma za 21 dni , bedzie rodzic naturalnie...

taaa z mniejszym tyłkiem z mniejszym tyłkiem..ja pierdole kobieto co ty gadasz?????????/!!!!!!!!!!!!!!! sie mowi ze ma sie kobieca sylwetke, a ty tak gadasz jakbys conajmniej miala 300kg zywej wagi i dupe jak szafa czterodrzwiowa!!!!!!!

2vvkj6v.jpg

wygladasz jak ktoras z nich? NIE!!!!!! to skoncz gadanie o duzych tylkach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrzydlistwo!!!! Fuj!!!!

Tulę mocno....
Cholera! Znalazłam klub dla bab gymnasion, zajęć tam mają mnóstwo i nie wiem na co się zapisać. Macie jakieś pomysły? Znacie się na tym?
To zależy co lubisz robić... Ja swego czasu chodziłam na zajęcia, które się nazywały step i strech, takie połączenie. Pierwsza część zajęć to były ćwiczenia przy muzyce, w ruchu, taki aerobic, tylko że cały czas jakby idziesz, w różnym tempie i różne kroki, a druga część zajęć była już na matach, z ciężarkami, z gumami, z piłkami różnie, w tej drugiej części duży nacisk jest na brzuch. Takie zajęcia polecam

aktywny senior? posikałam się ze śmiechu, Loree ile ty masz lat? ja mam 33 i jeszcze się na seniorkę nie piszę:-):-D:-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Dobre, nie?
Już poprawiłam, bo sama nie zauważyłam,że oglądam seniora. Ja mam 3 dyszki to chyba na seniora jeszcze poczekam?

Powiedzcie mi jak długo łykacie kwas foliowy? Bo ja właśnie zauwazyłam,że już skończyłam jedno opakowanie a jeszcze staranek nie zaczęłam. Wiem,że powinno się 3 miesiące wcześniej ale jak ktoś się stara długo to cały czas się go łyka? Bo zanim zacznę staranka i się uda to może minąć trochę czasu. Może jakąś przerwę zrobić?

reklama
Kiedys na pewno wpadne tam w te strony...dam znac jak sie bede wybierala...ok?

No to sie poprzewracalo Marzence w glowie...no...sennik dawac tu sennik...moze to jakies prorocze sny???
.
oj kochanie jak tylko bedziesz sie wybierac to koniecznie daj znac , to zaszalejemy:-D
proroczy ten to chyba nie, rcaczej podsiwadomosc heheh prorocze sny mam tylko kiedy sni mi sie wielki pozar wtedy sie zawsze dowaiduje o smierci od kogos znajomego....
Ty pizdziolcu myślisz żebym nie pojechała???? To moje marzenie.
Tylko nie będę tam mieć mojego śmigiełka - a na razie nie skorzystam z rady Super G i nie szukam zamiennika do rozpłodu.

Idź się gól bo na pewno wyglądasz jak czeski metal z grzywką na plecach.
rozjebalas mnie na łopatki hahahahahahahahahahahhahaha:-D:-D
wiesz co? smieszna jestes:-p
Witam!!
Marzenka pisała o śnie więc i ja wam powiem co mi się śniło. Otóż śniłyście mi się wy, był to krótki sen, ale zawsze:-). Wybrałyśmy się do fryzjera, wszystkie razem, każda z nas drastycznie zmieniała fryzurę, rozmawiałyśmy nie wiem o czym i jadłyśmy szarlotkę (dlatego postanowiłam dzisiaj upiec właśnie szrlotkę, straszną mam ochotę:happy2:)
no patrz, czasami czlowiek ma takie dziwne sny heheheh, ja w sumie chetnie bym cos zrobila z fryzura, ale nie wiem co.....

Hehe wibrator fajny prezent i z takim jajem;-):-D
wibrator swietna rzecz , polecam:-D:-D nie zeby ten tego ale jak dla mnie fajna sprawa heeh:-)
A w ogóle to by było zajebiście jak byś ćwiczyła. Ale wiem nie zawsze jest na to czas i ochota.
przedewszystkim cwiczenia!!!!!!!!! duzo ruchu i waga zacznie spadac a do trgo bedzie jędrne cialo i kondycja!!! lepszej metody na chudniecie nie ma, zadne herbatki sratki ty cwiczenia!!!!!!!!!!!!!!!
taaa z mniejszym tyłkiem z mniejszym tyłkiem..ja pierdole kobieto co ty gadasz?????????/!!!!!!!!!!!!!!! sie mowi ze ma sie kobieca sylwetke, a ty tak gadasz jakbys conajmniej miala 300kg zywej wagi i dupe jak szafa czterodrzwiowa!!!!!!!

2vvkj6v.jpg

wygladasz jak ktoras z nich? NIE!!!!!! to skoncz gadanie o duzych tylkach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
powiem jak Loree ; ożesz qrwa mac!!!!!!!!!!! to jakas masakra!!! a czlowiek ma kompleksy bo mu brzuszek wystaje... :szok::szok::szok:

Ja najbardziej lubię zieloną herbatę, ale właśnie sobie zrobiłam tą czerwoną i jest ok. Więc mogę pić. Z basenem jest ten sam problem co z siłownią- mam daleko i też brakuje czasu. Kupiłam rower ale pogoda się zepsuła.
?
ja tez uwielbiam zielona herbatke, pije codziennie kilka razy zamiast kawy:-)
Hanka a żebyś wiedziała,że będę sobie parzyć tą herbatkę i pić rano! Kurde mam taką motywację żeby schudnąć ,że szok! Nigdy tak nie miałam jeszcze. Dzięki za wszystkie dobre rady.
cwicz!!!!codziennie a beda efekty!!:-D

ojej lilaczku przykro mi strasznie, nie smutaj sie, napewno sie poprawia , zobaczysz, uszka do gory, przytulam...:sorry2:

Cholera! Znalazłam klub dla bab gymnasion, zajęć tam mają mnóstwo i nie wiem na co się zapisać. Macie jakieś pomysły? Znacie się na tym?
u nas w koszalkowie otworzyli Gymnasion, pol koszalina tam teraz chodzi a nawet 3/4, oszaleli, bo tak nowo, czysto, prysznice i te sprawy ale coz sie dziwic standard tam musi byc wkoncu jednym ze wspolnikow jest Mariusz Czerkawski:sorry2:

chalupa posprzatana , teraz sie lenię!:-D

Do góry