reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Dzięki. Z tymi herbatkami jest tak,że w sklepach jest tego od cholery , więc coś tam kupiłam i piję chociaż nie dobre. Ale dziś kupiłam czerwoną herbatę, taką chyba wart pić?
Tabletek bez lekarza stosować nie będę. A na siłownię kiedyś chodziłam ale krótko .Więc nie było efektu i trochę się załamałam i zniechęciłam. Teraz mieszkam na zadupiu i na siłownię mam daleko i dodatkowo pracuję, a wtedy nie. Więc czasu mam mniej. Ale chyba się w końcu wezmę za siebie, w końcu mam 3 dychy - samo się nic nie zrobi a wyglądać jeszcze jakoś chcę.

Zielona, czerwona wsio ryba ale nie ma tam żadnych związków przeczyszczających.
Najlepiej zieloną zaparzyć wieczorkiem i jak tylko wsatniesz na pusty żołądek chlapnij se filiżanke. działa cuda a i cera lepsza.
Nawet można myć twarz bo naturalnie przyciemnie koloryt skóry.

Tylko jak się zajdzie w ciąże to trzeba przestać pić herbaty.

Ćwiczenia przynoszą efekt po jakimś czasie a tu mówimy o miesiącach a nie dniach.

Hanka, kup se majtki obciskające - tyłek 2 rozmiary mniej:-D

Ja pierdziele jak stara baba. To już wole gorset:-D:-D:-D:-D

Dobra już teraz na bank lece, do zaś Lachony.

reklama
taaa z mniejszym tyłkiem z mniejszym tyłkiem..ja pierdole kobieto co ty gadasz?????????/!!!!!!!!!!!!!!! sie mowi ze ma sie kobieca sylwetke, a ty tak gadasz jakbys conajmniej miala 300kg zywej wagi i dupe jak szafa czterodrzwiowa!!!!!!!

2vvkj6v.jpg

wygladasz jak ktoras z nich? NIE!!!!!! to skoncz gadanie o duzych tylkach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O żesz q...wa!!! Przy takim wyglądzie to powinno się przymusowe leczenie stosować. To jest przegięcie!

herbatki odradzam, no chyba, ze czerwoną - tą polecam, ale trzeba ją pić dość długo, zeby pomogła
fajny jest chrom, działa (sprawdzałam) ale nie wiem jak to się ma do fasolki... może dziewczyny wiedzą
a może jakiś basen?
Ja najbardziej lubię zieloną herbatę, ale właśnie sobie zrobiłam tą czerwoną i jest ok. Więc mogę pić. Z basenem jest ten sam problem co z siłownią- mam daleko i też brakuje czasu. Kupiłam rower ale pogoda się zepsuła.
Dzięki kochane za rady.
Coś więcej o chromie poproszę! Ktoś mi tu kiedyś pisał,że nie ma się takiej ochoty na słodycze jak się go łyka. Jakieś inne działanie też ma?

Domelko - pisałaś, że masz fahjnego lekarza - to dobrze, bo w końcu ciąża to też zasługa ginekologa:tak: Ale Ty naprawdę szczuplutka musisz być:blink:
mam nadzieję, że to nie PCO....
oj niestety jestem, w ubrania zaopatruje sie w smyku, reserved kids, h&m..... problem jak trzeba kupic jakies eleganckie ubranie;-) ale da sie wytrzymac:-)

mam nadzieję, że to nie PCO....
oj niestety jestem, w ubrania zaopatruje sie w smyku, reserved kids, h&m..... problem jak trzeba kupic jakies eleganckie ubranie;-) ale da sie wytrzymac:-)

A my tu dzisiaj o odchudzaniu gadamy!

Hanka a żebyś wiedziała,że będę sobie parzyć tą herbatkę i pić rano! Kurde mam taką motywację żeby schudnąć ,że szok! Nigdy tak nie miałam jeszcze. Dzięki za wszystkie dobre rady.

brzuszek można szybko zrzucić ćwicząc kołem hula-hop 20 min dziennie i szybko widac efekty. jeżeli macie ochote na słodkie zrobcie sobie mieszanke owocow: winogrona (białe i ciemne), jablko, mandarynka/pomarańcz, banan do tego jogurt naturalny bez cukru i tłuszczu i pychota. slodkie i ma duzo witamin. ja bym zalecała duuuuuuuuuuuuzo ruchu najlepiej na swierzym powietrzu:-)

Coś więcej o chromie poproszę! Ktoś mi tu kiedyś pisał,że nie ma się takiej ochoty na słodycze jak się go łyka. Jakieś inne działanie też ma?
ja bardzo lubię słodycze i chrom faktycznie spowodował, że po jednym kawałku czekolady miałam dość:tak: i nie tylko na słodycze zmniejsza apetyt, ogólnie zmniejsza, po małej porcji masz dosyć jedzenia, jesz mniej bez wielkich wyrzeczeń i cierpień
niestety u mnie zadziałał najlepiej za 1ym razem, jak przerwałam i potem 2 raz go jadłam no to już działanie było mniejsze:confused:

Hanka - gorset też obleci, tylko trochę sztywna będziesz przy witaniu gości:-);-):-)

Cholera! Znalazłam klub dla bab gymnasion, zajęć tam mają mnóstwo i nie wiem na co się zapisać. Macie jakieś pomysły? Znacie się na tym?

reklama
oj lilu bardzo mi przykro, trzymaj się mocno i wierz, że będzie dobrze, musi być dobrze!

Do góry