Dziewczynki, myślę że najlepszy moment zajścia w ciążę to ten, kiedy będziemy wypoczęte. Czyli musimy się zrelaksować zrobić dzień lenia i wieczorkiem w romantycznej atmosferce przy świecach - do roboty ;D Jak mi się @ skończy to tak właśnie zamierzam zrobić - zobaczymy, czy coś z tego będzie. ;D ;D
reklama
A
aga75
Gość
Czesc wszystkim, mam 29 lat i od jakiegos miesiaca staramy sie z mezem o dzidziusia. Ciekawe czy cos z tego wyjdzie.... bardzo bysmy chcieli.... ale jak wiadomo czekanie moze nawet potrwac wiele miesiecy. Na razie kupilam podpaski i czekam czy@ nadejdzie, termin wypada juz jutro. Bola mnie troche piersi,ale taki objaw mam rowniez krotko przed @. Dobrze, ze jest to forum, gdzie kobitki tak samo czekaja jak ja !
Pozdrowionka!!
Pozdrowionka!!
A
Agnezzz
Gość
Witaj Aga!
Dziewczynki ja tak po kryjomu z kompa szwagra...tylko na chwilunie, nawet nie zdaze przeczytac tego coscie popisaly przez ten czas...w poniedxialek sprobuje nadrobic zaleglosci
Dziewczynki ja tak po kryjomu z kompa szwagra...tylko na chwilunie, nawet nie zdaze przeczytac tego coscie popisaly przez ten czas...w poniedxialek sprobuje nadrobic zaleglosci
reklama
M
monia100
Gość
Cześć Aga75!! I jak tam coś się wyjaśniło już?
Oj Agnezzz w poniedziałek czeka Cię fascynująca lektura
Oj Agnezzz w poniedziałek czeka Cię fascynująca lektura
Podziel się: