reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Dziewczynki, myślę że najlepszy moment zajścia w ciążę to ten, kiedy będziemy wypoczęte. Czyli musimy się zrelaksować zrobić dzień lenia i wieczorkiem w romantycznej atmosferce przy świecach - do roboty ;D Jak mi się @ skończy to tak właśnie zamierzam zrobić - zobaczymy, czy coś z tego będzie. ;D ;D

reklama
Czesc wszystkim, mam 29 lat i od jakiegos miesiaca staramy sie z mezem o dzidziusia. Ciekawe czy cos z tego wyjdzie.... bardzo bysmy chcieli.... ale jak wiadomo czekanie moze nawet potrwac wiele miesiecy. Na razie kupilam podpaski i czekam czy@ nadejdzie, termin wypada juz jutro. Bola mnie troche piersi,ale taki objaw mam rowniez krotko przed @. Dobrze, ze jest to forum, gdzie kobitki tak samo czekaja jak ja !

Pozdrowionka!! ;)

Hej aga-witaj wsrod starajacych sie-nas nigdy za wiele ;) a kwas foliowy bierzesz?
pozdrawiam cieplutko

Witaj Aga!
Dziewczynki ja tak po kryjomu z kompa szwagra...tylko na chwilunie, nawet nie zdaze przeczytac tego coscie popisaly przez ten czas...w poniedxialek sprobuje nadrobic zaleglosci

Agnezz, czekamy w takim razie na Ciebie do poniedziałku, Ty nasza konspiratorko 8)
trzymaj się cieplutko!!!!!!

reklama
Cześć Aga75!! I jak tam coś się wyjaśniło już?

Oj Agnezzz w poniedziałek czeka Cię fascynująca lektura ;) ;) ;)

Do góry